faithe 11.01.05, 16:02 hej, chcialabym sie spytac, czy ktos z was nie ma do wydzierzawienia <sam, wsrod rodziny, przyjaciol itp> konia, w okolicach szczecina... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faithe Re: dzierzawa:) 22.01.05, 13:30 huhu, szczecin pozdrawia krakow i krakow:PPPP ale nadal nie widze wiesci o dzierzawie;P Odpowiedz Link
hildaa Re: dzierzawa:) 22.01.05, 18:42 jesli jezdzisz w sporcie(albo przynajmniej masz zamiar;)) popytaj w klubach jezdzieckich. Zdarza sie ze swietne, doswiadczone konie ujezdzeniowe badz skokowe mozna wydzierzawic i w dodatku trafic na osobe(wlascicela ,na przyklad) z ktora mozna trenowac, a ktora sama ma innego (mlodego?) konia. a ze ze szczecina do krakowa kawalek swiata to zadnych konkretnych namiarow nie posiadam;) pozdrowienia Odpowiedz Link
faithe Re: dzierzawa:) 24.01.05, 17:38 za stara jestem na sport;))) rocznikowo 20 to juz chyba za duzo;))) ale rekreacyjnie pojezdzilabym chetnie jakos tak czesciej;))) Odpowiedz Link
hildaa Re: dzierzawa:) 16.06.05, 20:39 hej! taki post z dawien dawna;) ale ciekawi mnie czy udalo Ci sie zrealizowac plany odnosnie dzierzawy?:) winduje go wiec na gore;)pozdr. Odpowiedz Link
faithe Re: dzierzawa:) 17.06.05, 23:05 no niestety nie bardzo, glowny powod: sesja:>>>> ale na szczescie w sierpniu jade na oboz konny to sobie odbije,a od wrzesnia postaram sie zakrecic ponownie:)) Odpowiedz Link
faithe Re: dzierzawa:) 02.07.05, 19:03 jedna poprawka z matematyki na wrzesien:P a tak a propos:D dzisiaj bylam na pierwszej jezdzie od roku:D o jezuuu jak nie pupa boli:P bylo super, choc generalnie nie moge sie troche dogadac z kobylka i mialam problem z zagalopowaniem po scianach;) ale spoko, wyrobie sie:D a wsierpniu na obooooz!:DDD Odpowiedz Link
krewetka Re: dzierzawa:) 25.11.05, 16:58 a ja bym chetnie wspoldzierzawila konia, w krakowie, na jazdy rekreacyjne :) Odpowiedz Link
aburida Re: dzierzawa:) 10.12.06, 18:02 Ja tez. Tylko, ze mnie chyba na to nie stac :-( Odpowiedz Link