Dodaj do ulubionych

Dobre stajnie na Śląsku

04.02.05, 20:23
konkretnie rejony Katowic, Gliwic, Tychów w porywach do Bielska. Małe i
większe. Kryteria: zadbane, radosne konie o lśniących bokach, czyste boksy i
sympatyczni ludzie. Możliwość postawienia swojego zwierzątka lub
dzierżawy/współdzierżawy.
Proszę, podajcie swoje typy! :-)
Ewa
Obserwuj wątek
    • aburida Re: Dobre stajnie na Śląsku 07.02.05, 10:30
      U Stawowego na Nazieleńcach w Brzeszczach. BARDZO dobre konie, super tereny do
      jazdy poza maneżem, kompetentny trener (tylko z charakteru idiota).
    • karooola3 Re: Dobre stajnie na Śląsku 24.10.13, 12:57
      Stajnia Rancho Pasja mieści się w dzielnicy miasta Zawiercia- Blanowicach, na terenie Jury Krakowsko-Częstochowskiej.
      Na terenie ośrodka działa dwóch doświadczonych przodowników Górskiej Turystyki Jeździeckiej z których jeden posiada dodatkowo uprawnienia instruktora jazdy konnej. Stajnia jest ośrodkiem afiliowanym przez Komisję Górskiej Turystyki Jeździeckiej PTTK.
      Zajmujemy się profesjonalną nauką jazdy konnej dla osób w każdym wieku . Można pod okiem instruktora, doskonalić swe umiejętności na placu maneżowym. Dla tych, którzy pierwsze kroki w jeździectwie mają już za sobą proponujemy wyjazdy w teren i rajdy, a dla lubiących sport- poznawanie tajników jazdy parkourowej. Posiadamy konie i kuce, których wysokość waha się od 95 cm do 165cm. Posiadają one licencje turystycznych koni górskich, które doskonale sprawdzają się zarówno w rajdach kilkudniowych jak i podczas treningów skokowych na maneżu. Istnieje możliwość zdobywania odznak Górskiej Turystyki Konnej. Oferujemy ponadto: Trening z przeszkodami T.R.E.C, skiring, kucyki dla dzieci, transport koni, pensjonat dla koni.
      Do dyspozycji mamy oświetloną ujeżdżalnię otwartą z przeszkodami o wym 35x 80m oraz lonżownik. Oferujemy noclegi w „Domku koniarza”, gdzie znajduje się 15 miejsc noclegowych z dostępem do kuchni z wyposażeniem oraz łazienki. Znajdą w nim schronienie zarówno osoby chcące odpocząć od hałasu i zgiełku miasta jak i rajdowcy ze swoimi końmi.
      Cechuje nas dobra lokalizacja. Od Centrum miasta dzieli nas zaledwie 5km, dlatego można dojechać do stajni komunikacją miejską(autobus nr 1).
    • grazzki Re: Dobre stajnie na Śląsku 16.04.14, 10:45
      polecam stajnie na dolnym śląsku okolice Świdnicy w miejscowości Wierzbna. Świetne miejsce i sami profesjonaliści !
    • izabellaa86 Re: Dobre stajnie na Śląsku 22.04.14, 11:57
      Czyli nikt nie może polecić jakichś stajni w okolicach, które były wspomniane w pierwszym poście?
      • monia2506 Re: Dobre stajnie na Śląsku 23.10.14, 18:17
        Czy ktoś może polecić stajnie w której dobrze nauczą jeździć dziecko 7 letnie okolice Sosnowca, Mysłowic, Katowic?
      • olkamar Re: Dobre stajnie na Śląsku 23.10.14, 21:33
        Polecam stajnia w Orzeszu Królówce - stajniaorzesze.pl/, byłam, sprawdziłam, bardzo czysto, zadbane konie.
        Podobno Leo w Tychach (Wilkowyje) jest fajna, nie sprawdzałam jeszcze, ale wyczytałam świetne opinie.
        Za tydzień jadę do Ikariona - Bobrek obok Oświęcimia. Sprawdzę osobiście i dam znać.
        • monia2506 Re: Dobre stajnie na Śląsku 26.10.14, 17:25
          a stajnie Błyskawica z Mysłowic zna ktoś jak tam z nauka jazdy ??
    • roozzzaaaa Re: Dobre stajnie na Śląsku 06.07.18, 00:24
      Superowa stajnia niedaleko Zawiercia w gminie Łazy Stajnia Jura Kesara mogę z czystym sumieniem polecić, konie zadbane, mają wszystko co im do szczęścia potrzeba, a babeczka zna się na rzeczy i wszystkie konie traktuje jak swoje, lepszej stajni nie znam :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka