olencja86 26.11.05, 15:56 Chciałabym się czegoś dowiedzieć o tej stajni. Jeśli ktoś tam jeździ proszę o jakieś info i opinie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga55 Re: Stajnia w Łazienkach Królewskich 27.11.05, 15:23 Obawiam sie,że będzie drogo.To jak o pewnik. Odpowiedz Link
olencja86 Re: Stajnia w Łazienkach Królewskich 28.11.05, 13:51 No może i racja. Ale czy chociaż warto :P Odpowiedz Link
mama_szefusia Re: Stajnia w Łazienkach Królewskich 01.12.05, 08:47 Jakiś czas temu trenerem była tam Halina Gronowska (nie wiem czy jeszcze tam pracuje). Polecam gorąco. Fantastyczna osoba i prawdziwy profesjonalista. Odpowiedz Link
lewe_oko Re: Stajnia w Łazienkach Królewskich 01.12.05, 11:24 A jakie ce czy jest ceny? I czy jest tłok? Mam alergię na popularne stadniny z przemęczonymi końmi... :( Odpowiedz Link
olga55 Re: Stajnia w Łazienkach Królewskich 01.12.05, 21:02 Gronowska w Łazienkach już chyba nie jest.Tam jest taki niby ekskluziw.Ale chyba bardziej na pokaz.Poza tym chyba nie o stadniny chodzi tylko o stajnie. Odpowiedz Link
basiarynska Re: Stajnia w Łazienkach Królewskich 03.12.05, 17:20 Ja sie bardzo rozczarowałam Łazienkami...nieważne dlaczego(jestem instruktorem i nie bede blizej komentowac) ale mam nadzieje ze cos sie kiedys w tym kraju zmieni...bo na razie pozal sie Boze...jesli przeczyta to ososba winna mojemy rozzlaeniu to moze sie zastanowi nad tym... cena 50zl/godzine! ...ale dla pocieszenia zapraszam w lecie do mojej stajni www.konskazagroda.prv.pl Odpowiedz Link
basiarynska Re: Stajnia w Łazienkach Królewskich 03.12.05, 17:21 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28410 to nasze malutkie,konskozagrodowe forum, jakby ktos pytał:) Odpowiedz Link
olencja86 Re: Stajnia w Łazienkach Królewskich 12.12.05, 09:32 No szoda, skoro mówicie, że p. Halina tam nie pracuje aczkolwiek nie wiem kim ona jest ale jak się pytam o Łazienki to wszyscy o niej mowią :P To fakt 45 zł za godz., ale tak niestety jest coraz częściej. Ja zawsze płace koło 40 - 50 zł, bo biroe indywidualne treningi. Irytuje mnie jazda w zastępie 6cio osobowym :/ Pójdę, zobaczę, ocenię. Odpowiedz Link