Dodaj do ulubionych

Pomysł na fajny prezent dla miłośników koników :)

19.06.07, 11:38
Koleżanki z pracy chrześnica miała ostatnio komunię. Dziewczynka zakochana
jest w koniach, a koleżanka wie, że to też mój temat. Poprosiła mnie więc o
wymyślenie jakiegoś końskiego prezentu. Zrobiłam jej konikowe koszulki.
Dziewczyna ponoć była ZACHWYCONA. Szkoda, że nie ma jak tutaj załączyć
zdjęcia... Ale jak ktoś ma problem z prezentem i chciałby zobaczyć to dajcie
znać. Podeślę mailem.
Obserwuj wątek
    • ww4114 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 19.06.07, 23:46
      mogłaś jej znależc prawdziwą podkowę i by musiała ją powieścic nad drzwiami z
      tym,że do góry nogami, poprostu odwrotnie.
      ps. zdjęcia mozna wklejać zaraz coś Ci wrzucę.

img390.imageshack.us/img390/8190/hpim6335xi5.jpgproszę.
      • ww4114 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 19.06.07, 23:48
        sory nie wyszło, moment,

img489.imageshack.us/img489/2913/hpim6335vq9.jpg
        • ww4114 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 19.06.07, 23:50
          mój e-mail
          ww4114@gazeta.pl
          napisz do mnie , porozmawiamy.
      • dobrotka06 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 20.06.07, 10:39
        Podkowy to nawet nie musiałabym szukać. Walają mi się jakies po biurku - po
        koniu co zmieniał buty i od kowala :) Ale to jest prawie ogólnodostępne, a
        koszulka... nie :)
        • ww4114 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 21.06.07, 16:15
          masz rację, więc podrzuć mi podkowę jeszcze jednej mi brak , chyba,że pojutrze
          przywiozę sobie, koszulka to fakt , trzeba było kupić, pozdrawiam.
    • wkrasnicki Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 21.06.07, 23:00
      Najlepszym prezentem dla miłośnika koni może być np. płyta z fajną muzyką. Piszę to zupełnie serio.
      Miałem kiedyś znajomego, namiętnego gracza na Wyścigach. Nie dość, że cała odzież wraz ze spinkami
      do koszuli, krawatem, miała elementy związane z końmi to sam w pewnym momencie zaczął wyglądać
      jak koń. Ba, nawet śmiał się jak koń (kto twierdzi, że konie nie potrafią się śmiać łże).
      Aha tylko unikajcie płyt muzycznych z koniem na okładce, bo czort jeden wie co tam jest w środku. ;-)
      • dobrotka06 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 22.06.07, 12:41
        Ja też mam wiele elementów koniowych w domu :) Ostatnio dostałam największy w
        życiu "przycisk do papieru" :))

Hej powiedzcie jak tu się wkleja te foty?!
        • aneko_chan Pomysł na fajny prezent dla miłośników koników 13.07.07, 21:57
          Też mam już i figurki, papeterię, zdjęcia w antyramach, breloczki metalowe itp.
          Ale ucieszyłabym się np. z pamiętnika czy breloka z włóczki (poszukajcie na
          wylęgarni, dziewczyny robią cudowne gadżety) :)

-------
          Biżuteria ręcznie robiona
          • podyanty Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 14.07.07, 01:20

Pomysl na tort urodzinowy .
            Ponizszy zostal wymyslony i wlasnorecznie wyprodukowany przez moja 11-latke na jej wlasne 11
            urodziny:
            img502.imageshack.us/img502/8388/konskitort2007rz4.jpg
            Do szkoly zas zaniosla duzy prostokatny z zielona trawa i malymi figurkami koni na niej (tez pomysl
            wlasny).
    • mona.dk Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 15.04.15, 12:12
      powiem wam tak wybor jest napradę duży, natomiast nie wiem czy łatwy. Tak naprawde pasowałoby wiedzieć coś więcej o koniu, żeby cokolwiek dobrać dla niego i tu jest problem, jesli nie wiesz jaki osprzęt preferuje właściciel konia. Np wybierzesz jakąś derkę i okaże się, że nie pasuje rozmiarowo. Najlepiej wybierz coś z akcesorii do pielęgnacji konia lub jakieś ubranie sportowe dla jeźdzca np jokejkę, albo skarpetki do jazdy to są takie uniwersalne rzeczy, że z tym nie wtopisz :) jak chcesz to na www.equishop.com/ możesz sobie przejrzeć co mają ciekawego :) a jesli nie znasz dokładnego rozmiaru jeźdzca to najwygodniej będzie kupić jakies kosmetyki np maść nawilżającą do kopyt - kosmetyków nigdy za wiele :)
    • andrjulubon Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 17.05.15, 20:33
      pewnie najlepsze będą jakieś akcesoria do jazdy konnej, podobno ważne jest aby były dobrej jakości i markowe www.equitrend.pl
    • emilia127 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 29.08.15, 18:28
      Też mi się tak wydaje, że jeśli ktoś jest amatorem koni, to różne akcesoria przydatne podczas jazdy konnej na pewno go ucieszą. A takie można znaleźć np. tu: www.prestigeitaly.pl/akcesoria/ Ostatnio wymieniłam sobie tu np. strzemiona.
    • artnes Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 09.03.16, 13:05
      A może by tak obrazek z ukochanym koniem? To brdzo popularne prezenty wśród koniarzy - wystarczy ładne zdjęcie i można taki zamówić na przykład u mnie. A jeśli ma być niedrogo, to można taki Obrazek konia na deseczce. Zadowolenie gwarantowane :)
    • liszek123 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 14.06.16, 11:38
      Polecam stronke www.artdogs.pl
      maja mnóstwo gadżetów z rasowymi psami ale znajdą się też konie! Piękne statuetki i breloki
    • aleksandramaciag Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 17.06.16, 11:38
      Mam taki pomysł, może warto uszyć na zamówienie podobiznę jej ulubionego konia? :) Zrobiłam taki prezent mojej córce, co prawda nie na komunie, ale na urodziny. Potem chrześnicy na roczek bo tak jestem tymi konikami zauroczona.Koń był super odwzorowany do tego pluszowy i świetnej jakości ;) Podsyłam linka : www.podaruj-prezent.pl/prezent/konie/ . Daj znać czy się udało :)
    • justa290989 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 05.11.16, 13:54
      Podkowa jest fajnym pomysłem, ale proponuje też literaturę o tematyce jeździeckiej. Mają ciekawe ksiązki w sklepie Romar w Lublinie.
    • mymojito2009 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 02.01.17, 22:03
      Temat znany na googlu, całkiem szeroko został opisany tu:
      www.nawierzchowcu.pl/prezent-dla-milosnika-koni/
      lub tu:
      galopem.org/shopping/11-pomyslow-na-prezent-dla-koniarza/
      - na pewno znajdziesz coś dla siebie :)
    • instalatorled Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 17.01.17, 17:22
      A może magnesik na lodówkę z wizerunkiem konia? Robiłem ostatnio dla znajomej coś podobnego tylko z podobizną kota, bo ona kociara jest. W Krakowie jest firma Laser Kraków, która robi takie rzeczy laserem:
      laserkrakow.pl/project/magnes-lodowke-ze-zdjeciem-lub-rysunkiem/
      ale pewnie w każdym mieście znajdziesz taka firmę. To teraz popularne.
    • ladi_akula Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 06.02.17, 20:37
      Sesja zdjęciowa w prezencie www.iana-photo.com/blog/view/sesje-nad-morzem Polecam!
    • kasztanka22 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 07.06.17, 15:05
      hej, ja mysle, ze jesli sama robisz takie koszulki to moze warto je wystawic na sprzedaz na bezplatnym portalu aukcyjno ogloszeniowym www.equestrian24.pl
      byc moze sie komus spodobaja i ktos chetnie kupi
    • agnieszkak2315 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 12.12.17, 10:34
      Cześć,
      Ja ostatnio znalazłam super pomysł na prezent dla Koniarzy :)
      Jest to seria ażurowej biżuterii do aromaterapii z wyciętym symbolem konia. Można do niej dodać ulubionego olejku eterycznego i cieszyć się jego zapachem w każdym miejscu i o każdym czasie. Zresztą sprawdźcie sami:
      viaaroma.pl/pl/bransoletki/61-bransoletka-kon.html
      viaaroma.pl/pl/naszyjniki/73-zawieszka-kon.html
      Jest nawet odświeżacz powietrza do samochodu z tej serii:
      viaaroma.pl/pl/bizuteria-samochodowa/72-aromatyzer-samochodowy-kon.html
    • natka.klara Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 16.12.17, 16:30
      Karnet na jazdę konną do stajni jest idealnym wręcz prezentem :) Na pewno z takiego prezentu każdy uczący się jeździec by się cieszył :)
    • patrycjasz Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 13.11.18, 19:06
      Super pomysłem na prezent są bluzy jeździeckie z jakimś fajnym napisem np. jak od True Rider www.truerider.eu/kategoria/bluzy
      Z bluzą zawsze łatwo trafić w rozmiar. Zarówno slim fit, jak i oversizowa fajnie wygląda :)
    • kasiakowa06 Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 17.06.19, 10:34
      A ja polecam kupić coś gotowego w specjalistycznym sklepie www.truerider.eu/. Duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie.
    • z-online_g.pl Re: Pomysł na fajny prezent dla miłośników konikó 09.03.22, 15:20
      Warto szukać takich w mniej znanych miejscach. Ja znalazłam fajny link na twitterze. twitter.com/AmandaFreeBlac1/status/1501505601830014977 Jak kupujemy prezent dla swojej latorośli albo dziecka znajomych /z dalszej rodziny, możemy mieć pewność, że zaraz pół klasy nie będzie miało identycznych koszulek czy innych rzeczy.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka