bum4 11.07.03, 14:32 Forum "Konie i jezdziectwo" zostalo umieszczone w pierwszej osemce forow prywatnych na stronie: www.gazeta.pl/forum Fajnie :))) Ola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunday Re: Zostalismy wyroznieni;)) 11.07.03, 17:01 siren1 napisała: > dlatego właśnie tu trafiłam :) i ja tez! Odpowiedz Link
dakard Re: Zostalismy wyroznieni;)) 14.07.03, 08:28 bum4 napisała: > Forum "Konie i jezdziectwo" zostalo umieszczone w pierwszej osemce forow > prywatnych na stronie: www.gazeta.pl/forum > > > Fajnie :))) > > > Ola Czym sobie na to zasłużyliśmy? No i gdzie ordery lub chociaż floo ( Tak to się pisze? ). Darek Odpowiedz Link
esta_pen Re: Zostalismy wyroznieni;)) 14.07.03, 11:51 a ja? chyba tylko przez przypadek... zamarudziłem obok stajni bo rozwiązał mi sie bucik... a tu hop! i jedziemy! jak się złazi z takiego potwora? Odpowiedz Link
dakard Re: Zostalismy wyroznieni;)) 14.07.03, 12:10 esta_pen napisał: > a ja? > chyba tylko przez przypadek... > zamarudziłem obok stajni bo rozwiązał mi sie bucik... > a tu hop! i jedziemy! > jak się złazi z takiego potwora? Jak się złazi? Możesz narmalnie na nózki, a jeśli lubisz sporty ekstremalne to możesz na "łeb na szyję", wybór nalezy do Ciebie lub też do kobyłki :))) Pozdrowionka Odpowiedz Link