kaziak 21.07.03, 13:16 Szukam jakiejs dobrej stadniny w okolicach warszawy, najlepiej gdzies na poludniu miedzy ursynowem a ursusem, np. Wolica lub cos niedaleko. Bede wdzieczny za wszystkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfinoo Re: szukam stadniny k.Warszawy 23.07.03, 16:10 Zależy z ktorej strony Warszawy, ale polecam: * Szarża - k/Nadarzyna w Popówku, studencki klub jeździecki; tanio i przyjemnie; fajne tereny, padok też; nie mają hipodromu * Szumawa - Bobrokiec k/Piaseczna; drogo, ale profesjonalnie - zamin pojedziesz w terez trzeba odjeździć sporo "dupogodzin" :) * Łoś - przy głównej trasie w stronę Prażmowa; bardzo fachowe podejście, ale odniosłam wrażenie, że to raczej miejsce dla "elity" * Farma - Łoś; bardzo przyjemni ludzie; prowadzi babka, która była kiedyś olimpijką i kaskaderką. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kaziak Re: szukam stadniny k.Warszawy 23.07.03, 22:43 Wielkie dzieki, za te namiary. Sma znalazleem wczesniej stajnie Szumawa (o ktorej wyzej piszesz) i rzeczywiscie dosc drogo, co jest sporym problemem, dlatego szukam czegos gdzie moglbym sobie pupcie taniej poobijac, co do profesjonalizmu to mam nadzieje ze gdzie indziej nie jest duzo gorzej pod tym wzgledem, ale w sumie "w koniach" najbardziej licza sie ludzie jak sa mili i przyjazni to czlowiek jest sie w stanie wszystkiego nauczyc Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
delfinoo Re: szukam stadniny k.Warszawy 24.07.03, 10:21 W takim razie pewnie bardzo ci sie spodoba w Szarży. Naprawdę polecam :) Jeśli chodzi o ceny to w karnecie wychodzi koło 19zł. Odpowiedz Link
ren.pan Re: szukam stadniny k.Warszawy 24.07.03, 13:01 A tak dokładniej to z której strony Warszaway? Odpowiedz Link
kaziak Re: szukam stadniny k.Warszawy 24.07.03, 14:12 po lewej stronie wisly, na poludniu Odpowiedz Link
kaziak Re: szukam stadniny k.Warszawy 24.07.03, 14:14 wielkie dzieki, jak tylko mi sie tu skonczy karnet to sie z nimi skontaktuje. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
ann.k Re: szukam stadniny k.Warszawy 29.07.03, 16:42 a próbowales na Nowoursynowskiej na Ursynowie? Odpowiedz Link
ren.pan Re: szukam stadniny k.Warszawy 29.07.03, 21:34 Dzięki za dokładne wskazówki. A tak dokładniej to w pobliżu jakiej ulicy lub innego punktu orientacyjnego? Wiesz ja jestem blondynka i do tego kobieta ;))). Pozdrawiam. Odpowiedz Link