Dodaj do ulubionych

kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28

17.07.10, 23:00
Witam chciałbym się dowiedzieć jedną rzecz KTO ODPOWIADA ZA LEKARZY
NA SIENKIEWICZA w tej przychodni otóż przychodzą do pracy własnych
strojach potem przyjmują pacjentów bez ubrania fartucha itd tak jak
przychodzi tak przyjmuje pacjentów czy tych konobałów z ZUS ktorzy
tam pracują nie obowiązuje nałożenie białego fartucha i dlaczego
przyjmują tak jak im się chce mają 14-17 a o 15 już go nie ma
ponieważ znów gdzieś indziej zasuwa pracować 1 piętro to 60 pracent
lekarzy orzeczników ZUS .
Obserwuj wątek
    • kielonek-online Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 17.07.10, 23:02
      Jest jakiś święty odpowiedzialny za lekarzy, ale nie znam jego
      imienia. Zapytaj swojego proboszcza, wielebny będzie wiedział.
      • Gość: sabina Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 22:57
        burdel jest tam dalej i bedzie do puki ktos madry sie ta przychodnia nie zajmnie.
    • Gość: pacjentka Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 23:13
      Sanepid skoro panie w restracji mają białe fartuchy panie przy rtg i
      pielęgniarki to czemu ci lekarze nie mogą założyć fartucha białego
      ponadto lekarze nie stasują się do godzin przyjmowania .
      • kielonek-online Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 17.07.10, 23:15
        To nie może być prawda, nie wierzę!!!!!!!
        • Gość: erzac Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 17.07.10, 23:19
          muszą zmienić godziny pracy to bedą mogli korzystać z fartuchów.
          To takie proste.
          • Gość: ala Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 17.07.10, 23:49
            Jaki wplyw na dobra diagnoze ma bialy fartuch?
          • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 18.07.10, 10:35
            cdn.
            • kielonek-online Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 18.07.10, 12:59
              Wernyhora nie miał białego fartucha, a podobno uzdrawiał.
              O jednym gościu z Nazaretu też tak mówią, że skutecznie leczył.
              • Gość: Hanys Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: 91.188.101.* 18.07.10, 14:55
                NFZ
              • Gość: ala Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 18.07.10, 15:51
                Wobec powyzszych stwierdzien,biale fartuchy mozna sobie darowac.
                Wplywu na diagnoze i sukcesy w leczenie nie maja.NFZ poczyni
                oszczednosci.
                • Gość: pacjentka Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 09:08
                  Tylko dlaczego ci lekarze nie są w jakich białych lekarskich
                  trykotkach tylko jak przychodzą tak zaraz przyjmują pacjentów .
      • Gość: ciociaklocia Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.15, 10:54
        dl.dropboxusercontent.com/u/256889957/FR24%20Website/Press/mh370-last.jpg
    • bonewax Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 20.07.10, 14:03
      Ciekawe gdzie ci lekarze się ubierają szczególnie jeden ale ma
      świetne ciuchy czy ktoś ma adres z tego sklepu:)
      • Gość: zorro Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 21:12
        Ja już dawno zrezygnowałem tych konowałów chodzę sobie prywatnie i
        jest w porządku NFZ powinien się zająć z tą przychodnią albo Sanepit.
    • Gość: Adrian Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 21:09
      Za to wszystko odpowiada NFZ i Ministerstwo Zdrowia
      • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 05.08.10, 21:50
        Czy tej przychodni jest jakiś kierownik ? wszyscy graja w kulki
        najbardziej lekarz pokoju 39 i 47 to dwaj wybitni konobały którzy
        pracują w ZUS i zabierają renty chorym ludziom :(
        • Gość: ble ble Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.10, 15:51
          Konowaly, nie konobaly.Kogo sie baly, te konobaly hihihiiiii?
          • kielonek-online Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 07.08.10, 19:18
            Konowały mi wmawiały, że z wódeczką problem mały.
            Kiedy mi się przyglądały tydzień zycia mi dawały
            Takie durne konowały.
            • Gość: krecik Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 22:07
              kielonek oni naprawdę cię tam wyleczą 80 procent to lekatze konowały
              z ZUS biedaki nie zarobią w tym zusie więc dorabiają sobie po trochu
              wszędzie i piszą same pierdoły i gadają też pierdoły.
              • Gość: ala Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 24.08.10, 23:32
                W ostni piatek mialam przykra przygode.Potrzebna mi byla pilnie
                pomoc okulisty. Wybralam sie do przychodni na Sienkiewicz. Mimo,ze
                bylo dwoch lekarzy. U jednego z nich nie bylo ani jednego
                pacjeta.Sadzicie, ze mnie przyjeli? Nie. Zostalam spuszczona na
                drzewo.Natomiast w Salubrisie otrzymalam pomoc, oczywiscie
                odplatnie. Pani doktor powiedziala, ze gdybym nie otrzymala pomocy
                natychmiast moja przygoda moglaby sie zle skonczyc. Opina, ze ta
                przychodnia jest dosc marna,okazala sie prawdziwa.
    • Gość: Ola Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 25.08.10, 08:39
      Ja też mam przykre doświadczenie z Przychodnią na
      Sienkiewicza...chociaż było to juz kilka lat temu...chyba nigdy nie
      zapomnę jak zostałam potraktowana przez ortopedę ( starszy, wysoki,
      siwy mężczyzna- nazwiska niestety nie pamiętam).Podobna sytuacja do
      opisanej wyżej,panie w recepcji powiedziały że u pana ortopedy nie
      ma już pacjentów i tylko od niego zależy czy mnie
      przyjmie...usłyszałam tyle przykrych słów pod moim adresem ...zawsze
      myslałam że lekarz to człowiek z powołania i chce pomagać ludzim
      bezinteresownie...
      • kielonek-online Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 25.08.10, 10:20
        A komu ty pomagasz bezinteresownie?
      • Gość: krystek Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 23:32
        Ja też miałem zdarzenie ortopedą powiedział mi dziś PAN przychodzi z
        ręka a jutro z rakiem ci kretynskie opinie lekarzy doprawadzają
        niektórych ludzi do złości tam ci konowały pracują już więcej moje
        nogi tam nie spoczną.
      • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 28.08.10, 23:36
        OLA KASA I JAKIEŚ WSHISKI A CO DO TYCH PANIÓW W RESTRACJI DAĆ IM
        KOPNIAKA W...... BARDZO NIE PRZYJEMNE SĄ CHYBA JAK TE
        DOKTORKI.ZAMKNĄĆ TEN BURDEL NA TYCH KÓLKACH.
        • pazdziochzabrze Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 13.09.10, 14:59
          Popieram:)
          • Gość: kurde Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 23:11
            Czy ktoś wie kto odpowiada za ten burdel tam ? jest tam jakiś kierownik w tej przychodni?
            • kielonek-online Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 15.09.10, 23:13
              Za porządek sprzątaczki odpowiadają.
    • Gość: STASIAK Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 21:59
      MAM PYTAANIE CZY KONOWAŁY Z ZUS TAM JESZCZE PRACUJĄ NA 1 PIĘTRZE?
      • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 29.09.10, 18:05
        Jasne że ta beznadzieja tam dalej robi gdzie by mieli lepiej niż w tej przychodni tam mają wypoczynek bo w Zusie się napracują biedaki wstyd mi że taka przychodnia a raczej tam pracujący lekarze są tacy nie mili oraz daremni.
        • Gość: kielonek-off Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:29
          bo to trzeba sprzedac prywatnemu wlascicielowi zaraz bedzie porzadek !
          • Gość: Emily Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.11, 21:54
            Ta przychodnia jest prywatna...
    • pazdziochzabrze Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 30.10.10, 23:05
      zmienić ten cały burdel tam .daremni są
      • bonewax Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 07.11.10, 12:36
        pazdzioch mosz racjo są daremni cale pierwsze piętro no drugie tyż.
      • pazdziochzabrze Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 20.11.10, 11:45
        Tam sami super specjaliści czeka się tygodnie a potem jeszcze powie że boleć ma prawo i przepisze lek co jest bez recepty super przychodnia.
        • Gość: jerzy m Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 13:35
          Naprawdę ta przychonia jest dobra w soboty niedziele i święta wredy panuje tam cisza -spokój.
      • Gość: zdrowy a kto was uwiązał do tej przychodni? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.11.10, 12:48
        możecie w każdej chwili odjeść od nich i zapisać się do innej..na 3 Maja w stronę Guido jest ich 3. Nie musicie wpychać tym konowałom kasę do gardła!
        • pazdziochzabrze Re: a kto was uwiązał do tej przychodni? 23.11.10, 13:07
          Tak na marginesie ciekaw jestem ile za pacjęta płaci tym konowałom NFZ gdzie kierownictwo powinni zainterweniować ale to jest jedna klika ta sama przychhodnia jest też daremna obsługa też nie miła jak ci lekarze.
    • Gość: pacjent Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 23:11
      I zmów afera na Sienkiewicza 15zł za zaświadczenie tą przychodnią powinien zająć się NFZ artykuł w Głosie Zabrza to konowały a nie lekarze .
    • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 09.12.10, 23:18
      Racja dać konuś prywatnemu tą przychodnię ci lekarze nadawają się tylko wypisać recepty w rejjonie a nie przyjmować w tej przychodni .
      • Gość: .-.- Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 10.12.10, 10:28
        Chyba najgorsza przychodnia w Zabrzu.
        Zaden szanujacy sie lekarz nie powinien tam pracowac.
        • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 10.12.10, 13:15
          Czy w tej przychodni są szanujące lekarze? ludzie czekają a ci w kulki grają dodotkowo personel średni czyli pielęgniarki też do kitu tylko chodzą i nic nie robią nie mówiąc już o tych paniach które są w kartotece te to dopiero daremna firma mam nadzieję że kiedyś będzie to przychodnia na wagę złota bo narazie zamiasiat zloto to jest złom cdn.
        • Gość: mama dara Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 11:00
          Masz rację ta przychodnia to najgorsza w Zabrzu całe 1 piętro daremne niewiem czy można tam komuś zaufać nawet nie mają dobrych lekarstw na zmianę opatrunku a lekarze do kitu niewiem dlaczego jeszcze coś takiego tam istnieje.Co nato NFZ ?
    • Gość: pacjentka Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 21:43
      Witam przeczytał to wszystko dlaczego ci lekarze z ZUS-u tam pracują czy nie można ich wymienić na innych ci biedaki tak mało w tym ZUSie zarabiają , po pracy dorabiją się w tej przychodni a kierownik Pietras nic nie robi taka przychodnia taki kierownik wstyd mi że XXI wieku jeszcze coś takiego istnieje zamknąćź to wywienić cały peersonel .
    • bonewax Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 12.01.11, 16:11
      Do pacjentki: sluchaj nie pisz z błędami wystarczy jak ta inteligencjja tam pisze z błędami co do lekarzy pracujących w tej przychodni napiszę krótko beznadzieja !!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich co nie chądzą tam się leczyć a tym co chądzą życzę dużo zdrowia i cierpliwości:)
    • Gość: sabina Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:36
      Taką sprawę proszę zgłosić oficjalnie w UM Zabrza w Wydziale Zdrowia.
      • Gość: j23 Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 21:22
        lenie i nic wiecej:)
        • net.kielonek Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 14.01.11, 21:37
          W UM jest wydział zdrowia?
          • Gość: jerzy.m Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.bater.net.pl 16.01.11, 13:18
            i czym się zajmuje ten wydział ?
            • Gość: sabina brzęńszczyk Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 13:23
              Ten wydzial zajmuje się zdjejmowaniem gipsu i szyn gipsowych i picie kawy i chodzenie na klachy.
            • tiki-tak-bum-cyk Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 16.01.11, 13:25
              Tak samo jak w całej Polsce. Jest, wystarcza, że jest.
              Na tym kończą się jego zajęcia, no może od czasu do czasu zlikwiduje jakiś szpital lub przychodne.
              • Gość: pacjentka Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 12:24
                Już jednej poradni tym Spec-Med ZABRAKNIE chodzi o poradnię reumatologiczną oj ciekawe która będzie następna poradnia w cale nie jest mi żal ,że NFZ nie podpisał umowy .
                • Gość: połamany Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 09:51
                  Teraz powinna zostać zlikwidowana poradnia ortopedyczna ponieważ lekarze są tam daremni na nie wszyscy ale 80 procent tak byłem z nogą już więcej bym tan nie poszedł poprzedni rozmówcy mają rację .
                  • Gość: z helenki Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.bnet.pl 23.01.11, 16:27
                    wiecie co ,niedlugo i tak bedziemy sie wszystcy prywatnie leczyc bo coraz wiecej poradni nie dostalo kontraktu.Swoja droga co was naszlo-nasza poradnia na Helence jest przyzwoita .Zwlaszcza chirurdzy byli bardzo w porzadku-a kontraktu nie dostali
                    • net.kielonek Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 23.01.11, 17:55
                      Ja od lat sam siebie leczę, leczę wódką.
                      • jaspis-jaspis Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 23.01.11, 18:29
                        Ta przychodnia jest naprawdę fatalna, chyba najgorsza w mieście.
                        Lepiej wypić flaszkę niż tam iść po poradę do lekarza.
                        • Gość: jadzia Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 21:50
                          najlepszy jest ten pod 39 ten to jakis brutal wfyta za piersi chocby nigdy nie widzial biustu 75b .
                          • net.kielonek Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 23.01.11, 22:55
                            Dysleksja, czy nieuctwo?
                            • donpedrozabrze Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 23.01.11, 23:07
                              Naprawde ci lekarze tam to sa najgorsi w Zabrzu tylko tam można takich lekarzy zatrudnać bo gdzieś indziej nikt ich nechce pielęgniarki są miłe ale tylko niektóre, Reszta beznadzieja .NFZ OTWÓRZ OCZY na tą Przychodnię.
                              • net.kielonek Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 23.01.11, 23:09
                                NFZ oczu nie ma.
                                • pazdziochzabrze Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 24.01.11, 16:07
                                  a czy to są lekarze pierwszego kontaktu ?
                                  • net.kielonek Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 24.01.11, 21:34
                                    Ostatniego kontaktu zapewne.
                                    • Gość: marysia Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 21:52
                                      To są lekarze ostatniegi kontaktu tzw konowały.Bylam by za tym by NFZ nie podpisał z nimi kontraktu.
                                    • donpedrozabrze Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 28.01.11, 15:55
                                      To są wybitni lekarze serial szpital na peryferiach to peska :) pozdrawiam
                                      • Gość: DR Perełka Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.15, 22:33
                                        Fajna jest tam obsługa:) a jacy specjaliści.
                                  • Gość: Pacjent musi boleć Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 14:25
                                    Pazdziochzabrze to nie są lekarze pierwszego kontaktu lecz drugiego jeszcze lepsi niż ci pierwsi odpowiedz takiego specjalisty jest bardzo prosta musi boleć .
                        • Gość: pacjent . Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 16:27
                          Net kielonek brawo za tą wypowiedz:)
                          • net.kielonek Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 25.01.11, 21:57
                            Dziękuję.
                            Zdrówko!
                            • Gość: ala Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 21:26
                              Ta przychodnia to naprawę XXI wiek najlepsi z najlepszych czy naprawdę NFZ i Dyrekcja ZOZ na ul Piastowskiej nie umi zrobić porządku z lekarzami którzy tam przyjmują nie mówiąc o całym personelu szczególnie Pan z kartoteki i reszty ? Tam każdy rządzi nawet za czasów komuny ta przyhodnia świadczyła lepsze usługi a teraz daremni wszyscy szkoda drogi.
                    • Gość: A.W. Chiurgia na Helence IP: *.stk.vectranet.pl 04.12.11, 00:47
                      Bzdury! Na Helence była masakra. Chirurg K. sprawił, że wyglądam jak po wojennym ostrzale - blizna na bliźnie. Wszystkich pacjentów umawiali na g.14. Ok. 20 osób przychodziło na jedną godzinę bo nie było żadnej reguły w przyjmowaniu pacjentów. Koszmar.
    • Gość: . Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 23:01
      Czy tam przyjmuje jeszcze ten konawał Lek med J.ZATORSKI?
      • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 03.05.11, 22:41
        pewnie ze przyjmuje raz w tygodniu ma inne fuchy.
        • bonewax Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 14.05.11, 13:49
          To są najlepsi z najlespszych :)
          • Gość: pacjent Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 13:30
            Byłem u ortpoedy czekalem 1 godzinę i 45minut taki okularnik powiedział mi kręgosłup ma boleć i koniec według mnie ten lekarz nie powinien nawet recept wypisywać POPROSTU LUDZIE ODCHODZĄ Z TEJ PRZYCHODZI .
            • Gość: robert Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 15.07.11, 15:51
              A nie można by tak skrzyknąć się i wysmarować jakoweś pismo ze skargą na tych szmaciarzy?Czego wymagać od przychodni skoro dyrektorka -wyglądająca jak alkoholiczka ( jestem pewny, że chla, ale chcąc być obiektywny wolę napisać , że "wygląda " ) ma to wszystko w dup.ie i na jej łaskawą audiencję w poradni dermatologicznej czekałem ponad 2 godziny, mimo że było 4 pacjentów, bo franca co chwilę znikała w swoim pokoju ( nie gabinecie ), zapewne na klina....
              Pismo mogę wysmarować.Podajcie tylko bardzo konkretne przykłady.
              To nie te czasy-nikt nikomu już łaski nie robi.
              Może gdyby ci szmaciarze nie dostali kontraktu z NFZ to przetrwały by mniejsze , profesjonalne, specjalistyczne poradnie, ktorych już nie ma, bo moloch zawinął im kontrakty???
              • Gość: pacjent Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 16:42
                Ta przychodnia powina nie nieć żadnego kontraktu podpisanego NFZ pierwsze piętro to konowałyktore zamiast leczyć w grają kulki dr Z dr S dr M wybitni ortopedy z szpitala na peryferiach mają po kilka etatów pozniej przepisują Fastun czy Butapirozol a ubiór Pana Z świadczy jakie uslugi są tam prowadzone opatrunki pomiędzy 10-11 tylko rywanol lub własne leki dodatku pani chirurg nie mila ubranie i wydok odstrasza pacjentów wedlug mnie to najgorsza przzychodnia .Cale 1 piętro do wymiany pozdrawiam tych co jeszcze ich nie mają dosyć.
                • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 15.07.11, 17:08
                  Wreście ktoś mądry wezmie się za tych patalachów z tej przychodni brawo na przeciwko budują blok mieszkalny może i na miejsce tej przychodni też by coś innego wybudowali .
              • Gość: krystek Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 16:48
                DO ROBERTA MI ORTOPEDA POWIEDZIAŁ DZIŚ PAN PRZYCHODZI Z RĘKĄ A JUTRO PRZYJDZIE PAN Z RAKIEM NIEZŁY LEKARZ TEGO ORTOPEDY NIE CHODZĘ JUŻ TAM I MAM SPOKÓJ NATOMIAST PARADNI NEUROLOGICZNEJ LEKARZ KIEDYŚ MI POWIEDZIAŁ ŻE NIE WIE CO MI JEST I PRZEPISAŁ MI ACARD 60B TABL .TO SĄ SWIETNI SPECJALISTY POŁ TO LEKARZE ZUS.
                • Gość: pacjentka Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 15.07.11, 20:30
                  Przychodnia Okulistyczna też jest niewiele warta.
                  Panie które tam pracują są wyjatkowo niesympatyczne !!!
                  Nie otrzymalam w ubieglym roku pomocy w naglym przypadku, nie pomogły prośby i fakt, ze mam problemy z oczyma od dziecinstwa i na jedno oko bardzo słabo widzę.
                  Może przychodni nie likwidować tylko zmienić kierownictwo i personel medyczny na przyjazny pacjentowi oraz taki który chce pomoc człowiekowi, który cierpi, czesto przychodzi z dotkliwym bólem.
    • Gość: stasio Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 21:41
      Ta przychodnia to jedna z najgorszych ja piszą poprzednicy na I piętrze bez nadziejna ekipa pełno orzeczników panie kartotece nie miłe nie mówiąc o lekarzu RTG ten zdjęć nie umie opisywać odwala to co karze przymieść poprzedniego opisu NFZ nie powinien nawett 5 zł im dawać za wizytę co jedna osoba w tej przychodni to ważniejsza od drugiej .
      • Gość: gość znany lekarz Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 17:38
        oto wypowiedz mojej wizyty pokoju 49 lek med PAN JACEK . Ocena: Słaby

zgłoś nadużycie .
        Wizyta trwała całe 5 min, nie dowiedziałam się nicz szczególne, a wręcz przeciwinie lekarz był niemiły. Powiedział, że on nic nie widzi, w tym wieku kręgosłup nie może boleć i mam wracać do roboty. Mimo, że na prześwietleniu wyszło zupełnie coś innego. Ponadto kiedy zapytałam co mam zrobić, bo ból nie pozwala mi funkcjonować powiedział, że mam nie brać leków, a ból sam mienie. Nie polecam, szkoda czasu
        • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 20.07.11, 14:06
          Pewnie chodzi i wybitnego ortopedę z pokoju nr 49 sam jego ubiórr świadczy o jego umiejętnościach lekarskich to jest odmiana dr Petrki z serialu Szpital na Peryferiach.
          • Gość: Merry101 Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 14:15
            No to ten lekarz świetnie potrafi podnosić na duchu i motywować do życia w bólu bez lekarstw.
            Można zawsze napisać skargę.
            • donpedro66 Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 20.07.11, 14:57
              Do MERRY101 to nic ale jego umiejętności i wypowiedzi do dopiero skandal musi boleć i koniec do roboty choćby za portiera widoczne ten lekarz jak inni w tej przychodni jeszcze nie byli chorzy ale życzę im też takich chorób poprostu zmywają ludzi a NFZ płaci wstyd mi że taka przychodniaistnieje w Zabrzu .
              • bonewax Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 21.07.11, 11:36
                Nie mamy oczym mówić porostu Ch...na Totalna oni są górą i koniec.
                • Gość: PACJENTKA Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 21:27
                  A nikt nie wspamina o średnim persononelu ci dopiero w kulki grają i to na jakie budy:(
                  • Gość: pielęgniarka Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.gl.digi.pl 21.11.13, 13:10
                    i w warcaby
                    • Gość: PIGUŁA Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 22:51
                      A W SZACHY JUŻ NIE UMIEJĄ GRAĆ:)
    • Gość: ojejjjjj Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.215.206.120-internet.zabrze.debacom.pl 28.07.11, 20:21
      czy naprawde az taki ten lekarz jest zły??? a co z doktorem .B ?
      • Gość: pacjent Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 21:28
        jaki doktor B? też z pierwszego piętra ?
      • Gość: ooooojjjjjjjjjjjjj Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 14:45
        Jaki doktor B? jeden chyba nie żyje drugi się ma dobrze bo jest orzecznikiem ZUS .
        • Gość: pacjent Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 22:10
          Do luftu tą przychodnię wpuścić .
          • bonewax Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 30.08.11, 11:24
            Czy coś się zmieniło w tej przychodni na lepsze czy najgorsze czy pracują tam jeszcze wybitni ortopedzi z pokoju nr 49 ja się czuję lepiej jak tą przychodnię nie odwiedzam: ) pozdrawiam wszystkich którzy zrezygnowali usług tej wielospecjalistycznej przychodni i całego pierwszego piętra.
    • Gość: ania Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 30.08.11, 11:39
      Trzeba byc zdrowym by sie tam leczyc, to sa wspaniali uzdrowiciele

jesli ktos czeka 120 minut na to, by mu powiedzial, ze to musi bolec, to jest wlasnie to
      • Gość: pacjent Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 21:03
        Ja się nie życzę by NFZ płacił im za moje konsultacje wstyd że taka przychodnia istnieje w Zabrzu lekarze są bez nadzuejni przychodzą kiedy chcą. Byłem u ortopedy chyba pokój 49 poprostu bez nadzieja nawet mi zabiegów nie przepisał musi boleć uwaga na tą przychodnię NFZ powinien zerwać unowę z nimi wtedy padną jak muchy.Nawet prywatnie bym nie dał mu 10zł za wizytę.
        • Gość: laryca Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 14:36
          Może się już coś zmieniło w tej przychodni ostatnio widziałem malarzy na 1 piętrze tylko co oni malowali mieli zamalować okna i było by w porządku.
          • mentol.6 Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 11.09.11, 19:23
            z tego co pamiętam to pokój 49 to zabiegówka a więc jaki tam lekarz przyjmuje??
            • Gość: pacjento Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 13:40
              Do mentol 6 jakoś muszą przeca wejść to wchodzą i wychodzą te konowały przez pokój 49
            • Gość: saga Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 16:04
              Tam przecież te wszyscy konowały tam wchodzą i wychodzą a najwiecej ich jest w pok 47 to plaga geniuszy co jeden to lepszy a naprzeciwko jeden z geniuszy najmądrzejszy chirurg i orzecznik ZUS super lekarze .
              • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 17.09.11, 21:50
                Czy to nie doktor B oczecznik ZUS ten doktorek tez sie biedak dorabia ,kto sie za tych konowalow zabierze poradnia chorirgiczna do kitu dr M orzeccznik i takas starsza babko w getrach doktor W tez beznadziejny a na koniec pielegniarki tez do kitu poprostu ta przychodnia jest daremna ale najlepszy jet dr S i dr Z pierwszy do orzeczik ZUS geniusz drugi pochodzi z Szoitala na Peryferiach tam gdzie bylo kąpielisko na ul Moniuszki doktor Z to zniezly ortopeda szczeglnie jego ubior swwoadczy jaki jest lekarzem NFZ powinien sie tym zajac w pokoju zabiegowym nic nie maja na opatrunki chyba ze gips .
                • mentol.6 Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 18.09.11, 19:30
                  który to jest ten doktor " Z " przez większości opisywany?? jak on wyglada?? który to?? i czy rzeczywiście jaki on jest???
                  • Gość: pacjento Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 20:36
                    Zobacz sobie w pokoju 47 tam wiszą tabliczki z nazwiskami tych geniuszy na litere Z .
                    • Gość: anto-nina Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 19.09.11, 14:32
                      Ale nie tylko lekarze sa do kitu,jaki pan taki kram..te piguly masakra,nieuprzejme ,wyniosle, bezczelne, a im starsze i dluzej tam pracuja tym gorsze,zwalaszcza te co im chlopa brakuje
                      • bonewax Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 19.09.11, 14:55
                        Do anto-nina hm te pielęgniarki to jeszcze najlepsza brygada tej przychodni ale czy ktoraś niema chłopa to niewiem pozdrawiam białe fartuuchy.
                  • Gość: anto-nina Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 19.09.11, 14:28
                    nikt za nic nie odpowiada,czekam tylko,az oni sami siebie zaczna leczyc albo siebie nawzajem-wtedy szybko sie ich powymienia na innych,cudu nie bedzie ani cudownego uzdrowienia
                    • Gość: ferdynac kiepski Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 21:40
                      NFZ niech nie podppisuje umów tą przychodnią i będzie konec konowały i lanunie z rejstracji na zieloną trawkę pójdą .
                  • Gość: pacjent Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.12, 20:44
                    idz i sprawdz sobie :)
                • Gość: PACJENTKA Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 23:43
                  TAKI KIEROWNIK TAKI PERSONEL TEJ PRZYCHODNI:)
    • Gość: Jedna z pacjentek Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 21.09.11, 19:54
      Bardzo żałuję, że przepisałam się z Poradni Ortopedycznej w innym rejonie Zabrza, do Paradni na Sienkiewicza 28. Powody:
      1. panie w rejestracji z minami obrażonych księżniczek gadają w kąciku a jedna z miną jescze gorszą, obsługuje kolejkę pacjentów (ok. 15 osób)
      2. najprościej, pomimo umówionej wizyty, dać pacjentowi kartotekę do ręki i niech sobie pilnuje kolejki ("Kto z Państwa jest ostatni?")
      3. Zagubiono wyniki moich badań i ,owszem uprzejmie, poproszono mnie abym przyszła za tydzień dowiedzieć się, czy się znalazły.
      W żadnej poradni w Zabrzu nie spotkałam się z taką dezorganizacją pracy.
      Co robi kierownictwo tej placówki?
      Czy nie przeraża Pana Kierownika (a może Prezesa? Właściciela? lub tp.) ilość wpisów krytycznych na tej stronie?
      Proszę w imieniu pacjentów, wręcz domagam się, innego traktowania, bo ktoś tutaj już zapomniał o nosie i tabakierze.
      Pozdrawiam i życzę, aby pracownicy Przychodni na ul. Sienkiewicza 28 też kiedyś byli zmuszeni leczyć się w takiej przychodni!
      • Gość: Danka PACJENTKA Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 21:15
        Jak widać ta poradnia to lipa jak więkość pacjentów złamaniami pytanych gdzie się leczy odpowiada w biskupiicach a ja myślałam na Sienkiewicza co pani tam są sami nieprzyjemni lekarze ,po za tym Panie z kartootek są też nie miłe terminy są odległe a jak już widzę orzeczników z ZUS oraz lekarzy ortopededów pracujących z tego szpitala który się znajduje na Moniuszki w Milkuczycach to na sam widok mam dosyć nie polecam nikomu tej przychodni wolę czekać miesiąc dłużej ale nie Sienkiewicza nawet nie mają maści i leków na rany chcesz opatrunek przynieść ze sobą lekarstwa bi my tylko mamy gaziki bandaże ,oraz plaster a gdzie idą pieniądze z NFZ za pacjentów czy naprawdę tą[poradnią nikt nie umnie zrobić porządku czy naprawdę lekarz ortpopeda nie może sobie kupić białej koszulki tylko przychodzu brudnej i przyjmuje pacjentów widać co raz mniej ludzi nawet o godz 10-11 niewiem kto tam rządzi bo tam każdy robi co chce kiedyś byłam u lekarza jakiś chirurg chyba orzecznik ZUS nie miły nawet niechciał wypisać leku bo mu się śpieszzyło chyba do domu albo na randkę jaką pielęgniarką poprostu nie polecam tej przychodni radiolog też do kitu rtg to karze przynieść opis poprzedniego zdjęcia a potem odwala ten sam opis nigdy więcej bym nie slorzystałam usług leczenia tej przychodni.
        • Gość: pacjento Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 15:25
          Tu macie rację Panie z kartoteki naprawdę nie miłe a ładne może tylko się zauroczyć no bialy personel czyli piguly takie sobie ale najlepsi są lekarze z I piętra tam bym wszystkich wymienil i by nie było już wpisów pozdrawiam wszystkich którzy pisza tu prawde.
          • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 24.09.11, 14:57
            Tak tylko ci lekarze weszli do koryta i nie umią się od niego oderwać. Ta przychodnia jest poprostu słaba i nie ma o czym mówić Ludzie czekają z godzinamy na twoją kolejkę a potem taki doktorek powie że musi boleć.
        • Gość: piotr Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 21:47
          Byłem operowany w tym szpitalu na Moniuszki 78 jeszcze bardziej mnie boli i byłem o takiego brelatego lekarza to musi boleć ten sam co jest na Sienkiewicza nie polecam go nikomu:(
        • Gość: jola k Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 17:01
          Masz rację dać kartotekę do ręki bo laczeczki są zmecznone pójciem na 1 lub 2 piętro pilnować kolejki też trzeba ma się na 13 wychoodzi się o 16 lub pózniej wstyd żeby pacjent czekał 4 godziny na swoją kolej bo to jakiś znajomy potem znajomy lekarza potem jakas z firmy farmateutycznej potem lekarz się przemyczył pogawędki robi pielęgniarkami itd naprawdę ta przychodnia świadczy najgorsze usługi personel to poporastu żal pisać szczególnie Panie z kartoteki.
        • Gość: pacjent Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 14:22
          Czy tam nie ma jakiegość kierownika ? albio wszyscy są kierownikami :)
      • donpedrozabrze Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 01.10.11, 12:24
        Czyli bajzel jest jeszcze większy niż był ? teraz trzeba pilnować kolejki super.
        • bonewax Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 02.10.11, 17:55
          Ich to nie wrusza cale I piętro wymienić :)
          • Gość: Bodzio Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.11, 19:23
            to po co tam jełopie chodzisz zmień przychodnie i po kłopocie
            • Gość: były pacjent :) Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 20:54
              A gdzie jest lepsza NFZ powinien zerwać umowę albo nie podpisać nowej ciekaw jestem czy płatnych wizyt utrzymali by tych Jepopów laski z kartek a jest ich sporo jak również średni personel czy siostrzyczki ?
              • Gość: LESZEK Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 21:05
                Czy tam nie ma dobrych lekarzy skoro jest tyle wpisów negatywnych.
                • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 07.10.11, 20:22
                  SĄ WSZYSCY W POKOJU NR 47 I GENIUSZ NA PRZECIWKO CHYBA POK .36 DR B ORZECZNIK
                  • bonewax Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 08.10.11, 09:15
                    Czarny Nemo czemu piszesz z błędami chyba cię musieli naprawdę wkurzyć ci tej przychodni to jest super przychodnia wiem coś o niej pracują tam tacy wybitni lekarze ,że nawet nie umieją odczytać porządnie zdjęć choćby pan radiolog który często prosi o poprzedni opis a potem odwala od niego i już ma zdjęcie opisane. Ja też się przekonałem jak kiedyś byłem u ortopedy dziwne ,że nie dał mi nawet jjednego dnia chorobowego a na następny dzien w szpitalu chirurg specjalista dał mi 19 dni chorobowego.
                    • pazdziochzabrze Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 12.10.11, 21:07
                      powiem tak dzis trzeba miec zdrowie aby chorowac !
                      • Gość: anioł Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 20.10.11, 00:09
                        święte słowa
                        • Gość: pacjent Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 23:29
                          Te Panie z kartotek są nie miłe powinni ich wymienić a po za tym lekarze do kitu podają godziny a potem trzeba czekać aż 2 -3 godziny ortopedzi są nie milii jak również inni lekarze dlaczego NFZ opłaca takich lekarzy za co że wypisze maść Voltaren wstyd a co robi kierownictwo tej przychodni gra w kulki :)
                          • Gość: anioł Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 23.10.11, 01:29
                            Są tam tez solidni lekarze jak pani gastrolog, laryngolog i dermatolog !!! Nie sympatyczni pracują na 1 piętrze z tym się zgadzam .
                            • Gość: mlodalekarka Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.215.203.253-internet.zabrze.debacom.pl 23.10.11, 09:37
                              aniol, a ty jeszcze żyjesz, twoja znajomość specjalistów w/w placówki zdrowia i opinia podważająca kompetencje pracujących tam, świadczy o twojej nieśmiertelności.
                              Tylko zastanów się komu ją zawdzięczasz.
                              • Gość: anioł Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 23.10.11, 10:43
                                Zyje zyje i po zyje własnie dzięki tym wspaniałym lekarzom
                                • Gość: radek Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.stk.vectranet.pl 23.10.11, 13:09
                                  tez słyszałem złą opinię o pracujących tam ortopedach , są nie mili i chamscy dla pacjętów
                                  • Gość: była pacjentka Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 21:25
                                    Do młodej lekarki a ty sieroto jedna przyszłaś bronić twojej posady czy geniuszy ortopedów i chrurgów pracujących na tym I piętrze co ty możesz wiedzieć o .tych geniuszach ta poradnia to zero wystarczy przyjść do rejstracji i człowiek już ma dosyć a potem ci geniusze przyjmujących w swetrach ubiór świadczy o lekarzu a jeśli jest pieknie ubrany to i diagnoza będzie kiepska
                                  • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 23.10.11, 22:13
                                    Chamscy i bezszczelni są ci ortpodzedzi tu są lekarze ze szpitala na peryferiach ZUS tam jest górą a po za tym NFZ powinien zerwać umowę lub nie podpisywać nowej dopuki całe pierwsze piętro się nie wymieni na innych lekarzy ciekaw jestem kto by przyszedł do takich lekarzy płacąc 40-50zł za wizytę a Pan w sweterku by powiedział ,że musi boleć cienko by to wszystko wyglądało panie z rejstracji też ktoś powinien zrobić porządek nie mówiąc o średnim personelu medycznym czy tzw pigułach ale te panie to są jeszcze najprzyjmniejsze osoby pracujące w tej przychoni .
                              • Gość: PACJENTKA Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 23:47
                                CHYBA NE TOBIE PRAWDA:)
      • Gość: Merry101 Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 09:26
        Pewnie nie muszą się leczyć w innych bo mają sporo specjalistów u siebie i stąd te podejście ...jestem władcą i wy jesteście...ale pamiętam ,że kiedyś widziałam takie hasło o którym tam pewnie nie wiedzą lub nie chcą wiedzieć:
        "Pacjencie jesteś naszym pracodawcą więc chcemy abyś był zadowolony z Naszej pracy - wybierając naszą placówkę zapewniasz Nam miejsca pracy"
        Nie oszukujmy się nie pracują tam za free a zachowują się jakby to oni byli poszkodowani,że muszą iść do pracy i obsługiwać tych pacjentów...niech się zatrudnią w innym miejscu jak się nie spełniają.
        Nikt nie każe im całować pacjenta po zadku jak przychodzi ale kultura osobista wymaga profesjonalnej obsługi petenta.
        • bonewax Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 24.10.11, 14:41
          "Pacjencie jesteś naszym pracodawcą więc chcemy abyś był zadowolony z Naszej pracy - wybierając naszą placówkę zapewniasz Nam miejsca pracy"
          BRAWO MERRY 101 no doktorki i siostrzyczki ,oraz panie od rtg i rejstratorki to do was jest to hasło .
          • Gość: jerzy.m Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.bater.net.pl 28.10.11, 19:49
            sprawę tzeba zgłosic do dyr ZOZU
            • Gość: jerzy.m Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.bater.net.pl 28.10.11, 19:51
              sprawę trzeba złoscic do dyr ZO-ZU
              • Gość: pacjent Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 14:30
                A gdzie jest ta dyrekcja tego ZOZ ? proszę o namiary.
                • Gość: pacjentka yma Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 21:04
                  Ja też bym chciała im coś npisać personel wyższy zero średni jeden a panie kartotek minus zero to najgorsza obsluga w Zabrzu gdzie jest NFZ za nasze pieniadze mają wyplaty
                  • Gość: horst zbonazny Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 15:06
                    Oni tam mają nas w serdecznie poprostu jest bonazna w tej przychodni .
      • Gość: Kamil Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 14:12
        Pan kierownik chyba taki sam jak cały ten personel wystarczy udać się do rejstracji to już pacjentowi zrobi się niedobrze potem dwie godziny oczekiwania do lekarza a jak się wejdzie hasło jego musi boleć i koniec stracone kilka godzin by NFZ mógł za wizytę zapłacić .Czy tam nie ma jakiej kolwiek kontroli wszyscy robią co chcą.
    • Gość: pacjentka Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 10:11
      Panie w rejestracji z minami obrażonych księżniczek gadają w kąciku a jedna z miną jescze gorszą, obsługuje kolejkę pacjentów (ok 20) czy tą ekipę nie można wymienić jak również ortopedów i chirurgów pracujących w tej przychodni.Poprostu wstyd jak ta prychodnia traktuje pacjentów gdzieś indziej przychodniach jest taka mila asmosfera a tej choćby w latach PRL-u pozdrawiam wszstkich oczekujących na termin a potem będzie odpowiedz to musi boleć itd.
    • Gość: krystek66 Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 15:30
      Witam dziś odebrałem skierowanie od chirurga ze szpitala do ortopedy na skierowaniu bylo napisane CITO zwoniąc do jednej przychodni na helenke odpowiedz była na koniec grudnia a jak mam pilne to mam sobie iść na ostry dyżur taka sama odpowiedz była w kartotece na sienkiewicza 28 poprostu szkoda drogi i się nerwować bo jej przzychodni lekarz zaczal wypisywać lek na ostoporozę a drugi dał skierowanie do rejonu by lekarz pierwszego kontaktu to dalej wypisywał bo on nie ma czasu na wypasanie recept dopiero trzecia przychodnia na Makoszowach kazala mi przyjechać tam pacjent jest przyjmowany o ortopedy na bierząco bez oczekiwania na termin niewiem dlaczego przychodnie a raczej panie w rejstracji nie tolerują skierowań CITO gdzie jest porządek w tych przychodniach pacjent musi leczyć się sam a do NFZ wpływają nasze pieniądze .
      • czarnynemo Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 14.11.11, 22:46
        "Pacjencie jesteś naszym pracodawcą więc chcemy abyś był zadowolony z Naszej pracy - wybierając naszą placówkę zapewniasz Nam miejsca pracy" jakby wszyscy sie oburzyli ci co tam na sienkiewicza chodzą pewnie laleczkom i doktorkom się oczka otworzyli ile dostają tacy geniusze ortpodzedzi za odpowiedz ze to musi boleć chyba około 25zł cztery takie wizyty i mam opłaconego ortopedę który przyjmnie mnie zadowoleniem i tak wszyscy musieli by raz zrobić, pozdrawiam tych co już nie chodzą się leczyć di tej poradni na 1 piętrze.
        • pazdziochzabrze Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 15.11.11, 21:16
          opisz problem i napisz alarm@tvs.pl oni lubia takie tematy a pozniej ogladaj telewizje tvs
          • Gość: pacjent Re: kto odpowiada za lekarzy na sienkiewicza 28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 13:50
            Ta przychodnia świadczy najgorsze usługi medyczne nic nie mają oprócz głupiej gadki lekarzy ortopedów porostu po co chodzić tam na zmianę opatrunków skoro te piguły nic nie mają przylożyć na ten opatrunek .
            • Gość: :)