Dodaj do ulubionych

Szukam radcy prawnego od dochodzenia roszczeń

IP: *.play-internet.pl 11.09.14, 16:44
Chodzi o zbyt niską kwotę ubezpieczenia jaką otrzymałem za stłuczkę jakiej byłem ofiarom. Ale sam raczej nic nie zwojuje - znacie kogoś w Zabrzu kto mógłby się tego podjąć?
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnaMaria38 Re: Szukam radcy prawnego od dochodzenia roszczeń IP: *.dynamic.mm.pl 12.09.14, 13:08
      Chyba ofiarą :) ?
      W pierwszej kolejności zadzwoniłabym do Grażyny lub Damiana Tomanek (jest to małżeństwo radców prawnych). Mają dobrą opinię, za skuteczność. Ceny w granicach średniej dla doświadczonych kancelarii na śląsku. Oczywiście można znaleźć tańszych którzy obiecają Ci cuda na kiju - ale tutaj liczy się raczej doświadczenie. Namiary znajdziesz w sieci - wystarczy zapytać wujka G.
      • marek816 Re: Szukam radcy prawnego od dochodzenia roszczeń 13.10.14, 15:47
        Ja korzystałem z takich usług w Opolu. Gdybyś był zainteresowany to kontakt na stronie Kancelaria Prawna Opole . Pozdrawiam i powodzenia!
    • Gość: Przedstawicielka Re: Szukam radcy prawnego od dochodzenia roszczeń IP: 95.160.254.* 27.01.15, 13:18
      Witam mam na imię Dorota Ciuraj jestem przedstawicielem firmy która zajmuję sie odszkodowaniami ,nie-pobieramy żadnych opłat związanym z sprawdzeniem takich spraw jeżeli chciała by się Pani zorientować w sprawie proszę o Kontakt tel po godz 20 na nr,503656039
    • iwona_123455 Re: Szukam radcy prawnego od dochodzenia roszczeń 17.04.23, 17:14
      Polecam Kancelarię Adwokacką Wojciecha Malinowskiego, tutaj link do Prawnika g.co/kgs/shVNf5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka