Gość: gość IP: *.centertel.pl 03.01.15, 17:30 Zna ktoś namiary na firmę która robi ładne i tanie meble kuchenne na wymiar ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adriano0o Re: meble kuchenne na wymiar 08.01.15, 16:32 Zadzwoń pod 608 385 893 meble nowakowski i podaj nazwe portalu z którego dzwonisz np forum :) z automatu masz 10% zniżki a reszta to negocjacji :) www.meblenowakowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowieckatowice Re: meble kuchenne na wymiar 03.10.19, 09:41 Jak chcesz meble od ściany do ściany. A nie maskowane blendami to proszę . Https://modnestol.pl/kuchnie-na-wymiar-zabrze/ Odpowiedz Link Zgłoś
kornela1 Re: meble kuchenne na wymiar 06.02.21, 18:40 podbijam wątek Szukam dobrej firmy od mebli kuchennych Odpowiedz Link Zgłoś
hipohopek Re: meble kuchenne na wymiar 18.02.21, 09:33 Mi świetne i niedrogie, w porównaniu do innych, meble do kuchni zrobili w Katowicach, tu namiar.: www.eternokuchnie.pl . Można się z nimi dogadać. Dobrze doradzają. Trzymają terminy. Spoko ludzie. Zaglądnij do nich polecam. Z Zabrza do Katowic w sumie nie tak daleko, myślę że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MateuszSZ Re: meble kuchenne na wymiar IP: *.icpnet.pl 09.02.21, 08:29 Ja mogę polecić firmę Red Wall z Krakowa redwall.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś