Dodaj do ulubionych

dziwnów czy dziwnówek gdzie fajniej???????

IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 06.05.06, 21:22
gdzie lepiej spedzić wczasy dziwnów czy dziwnówek?pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: mirq Dziwnówek IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 08.05.06, 21:38
      dziwnówek;] jest blizej do morza:)bo z dziwnowa kawałek jest...a tak poza tym,
      to dziwnów jest wiekszy, ma ładny rynek, knajpki itd. Mimo wszystko polecam
      Dziwnówek.
      • rr26 Re: Dziwnówek 09.05.06, 17:26
        ja tez polecam DZiwnowek!!!!!!!!!! bardzo fajnie!!!!!!!
        • myha1 Re: Dziwnówek 09.05.06, 18:24
          zdecydowanie Dziwnówek...to bardzo fajna mała miejscowość...a do Dziwnowa
          spacerkiem można się przejść...albo rowerem ...
        • Gość: Tomek73 Re: Dziwnówek IP: *.centertel.pl 05.08.23, 12:52
          polecam Dziwnówek, cisza, spokój, blisko przyrody , można odpocząć,no i morza , bardzo fajna miejscowość
      • fantasticboy Co sadzicie o Porta Mare warto sie wybrac ??? 21.07.06, 23:26
        Podobno nie za ciekaiw etam jest i chcialbym sie upewnic bo nie jestem do konca
        zdecydowany gdzie jechac a mam jeszcze troche opcji pomozcie do jutra musze
        wybrac :(
        • Gość: Bogdan Re: Co sadzicie o Porta Mare warto sie wybrac ??? IP: *.multimo.pl 11.07.13, 11:42
          Dno, byłem raz i więcej nie pojade. Okolica jest cudowna ale sam ośrodek to ruina, bród i fatalna obsługa. Chętnie wybiorę Dziwnówek bo to najwspanialsze miasto, pełne uroku jest tez miejsce wokól porta mare. Zastanawiam się nad zakupem jakiejś działeczki w pobliżu. Zamiast ładować ciężkie pieniądze co roku przesadzonym ośrodkom wole zainwestować w camping i kupić dzialeczke. Szkoda że koło porta mare ludzie nie chcą sprzedawać działki. Tam jest wszystko, media, droga, zejście do morza. Bajka. W każdym razie odradzam samego ośrodka. Ładują tylko w nowy apartamentowiec dla obcokrajowców a naszych jak bydlo traktują w obśrupanych pokojach za ciężką kase.
          • Gość: Gość Re: Co sadzicie o Porta Mare warto sie wybrac ??? IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.14, 23:32
            Witam.Osrodek polozony w dobrym miejscu , do morza blisko i to jedyny mega plus!!!!!!A co do minusów tego ośrodka: wygląd:obskurny budynek , brud w pokojach, woda koloru żółtego po wlaniu do brodzika (nie wspomne o braku korków żeby mozna dziecko wykąpać) i zapchany zlew.Stołówka: monotnne jedzenie , wydzielone porcje ( piszą że jest parówka i biała kiełbasa- ale żeby parówkę dostać to trza być odrazu po otwarciu stołówki. Najwiekszy minus -byliśmy z 7 miesięcznym dzieckiem i brak jakiego kolwiek fotelika lub krzesełka do karmiena (w recepcji sie dowiedzialem ze prezes osrodkanie kupi takiegotakiego skoro bylem nie pierwszym pytajacym o takie cos- w pierwszym lepszym lokalu w dziwnówku spotkałem sie że są- MEGA PORAZKA!!!!
            NIE POLECAM TEGO OŚRODKA- WIECEJ TAM NIE POJADE!!!!!!!
    • Gość: Paul Re: dziwnów czy dziwnówek gdzie fajniej??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:42
      A ja nie polecam Dziwnówka! Straszna dziura - ohydna dyskoteka "Planeta",
      straszny hotel "Porta Mare" z przerdzewiałymi balkonami, a do tego wzdłuż
      pasaża budki z żarciem po którym można się nieźle zatruć - nie polecam
      zwłaszcza ryb...
      • Gość: obserwator Re: dziwnów czy dziwnówek gdzie fajniej??????? IP: *.zabrze.net.pl 13.05.06, 00:06
        w Dziwnowie kumpel prowadzi ośrodek "NANA", powiedz, że z Zabrza, to da Ci
        rabat, a do Dziwnówka możesz zawsze się przespacerować z Dziwnowa
    • Gość: tomek1973 Re: dziwnów czy dziwnówek gdzie fajniej??????? IP: *.163.196.226.ipv4.supernova.orange.pl 10.06.21, 12:21
      osobiście wole Dziwnówek, jest mila atmosfera, cisza, spokój, no i szum fal, po
      za tym z Dziwnówka, mam mile wspomnienia, z przeszłości
    • Gość: Tomek73 Re: dziwnów czy dziwnówek gdzie fajniej??????? IP: *.centertel.pl 05.08.23, 12:49
      Polecam Dziwnówek, cisza spokój, miła atmosfera
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka