Dodaj do ulubionych

Skuteczni - kolejne łamanie prawa?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 23:32
Ciekawe, czy i po tej kampanii ich pełnomocnik finansowy trafi na ławę
oskarżonych?
Jan S. jest podobno oskarżony w aferze workowej,
czy to prawda?
A o panią kandydatkę najlepiej zapytać w jej szkole :)
Będą na nią głosować, by tylko pozbyć się jej z Kończyc...Smutne :(

No i jej apetyt na władzę. Najpierw walczyła z Urbańczykiem,
by przed II turą sprzedać się za stołek...
Teraz robi to samo, za wszelką cenę, burzy prawicę,
nie chce poprzeć Wity, bo jest chora na władzę :(((

Smutne, ale taka jest Pani Małgosia...
Obserwuj wątek
    • Gość: podobno Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 01:54
      podobno Jurek G. (ten co napisał poprzedni list) jest sam oskarżony.
      w innej sprawie.
      pomódlmy się za niego ...

> nie chce poprzeć Wity, bo jest chora na władzę :(((
      >

tia, zomole kontra reszta.
      toszek czeka. żegnam.
      • Gość: ja Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 212.106.159.* 03.10.06, 09:14
        poprzeć Witę?? z PiS-u?? przecież on się kompletnie nie nadaje!!!
        • Gość: TADEK Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:23
          A NADE WSZYSTKO CZY PAN WITA NIE JEST PAZERNY NA WŁADZE PRZECIEŻ MA JUŻ CIEPŁY
          STOŁEK - nie jest przypadkiem posłem ---co nie podoba mu się podadka -mało
          zniej ma .
          A CO ON TAM DLA NAS ZROBIŁ --
          • Gość: jan Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 03.10.06, 11:15
            w czym wita jest zły? nie znasz go, to go poznaj. zapytaj go wprost czemu chce
            kandydowac, ja tak zrobię jak go spotkam. teraz jest nasz czas- czas wyborców.
            niech się kandydaci przedstawiaja, a zanosi się że bedziemy ich mieli sporo.
    • Gość: gość Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:32
      Wtorek, godz. 18 - kto chce obejrzeć ten cyrk z pania Małgosia w roli głównej
      niech pedzi do Konczyc do DK na ul. Dorotki tam bedzie okazja zobaczyc i
      posluchac pania prezydent Zabrza.Zobaczcie kto sie pcha na stolek prezydenta.
      • Gość: mirka Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:17
        Mam nadzieję, że Szulikowa poradzi sobie,mimo skomasowanego ataku chłopów. Wita
        niech lepiej siedzi w Warszawie, tam mu mówią, co ma robić i który guzik
        naciskać.Wybord\cy nic z niego nie mają, głosował przeciwko funduszom dla śl
    • Gość: lilka Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:04
      nie jestem chora na władzę, a też nie chcę popierać Wity
    • Gość: xxx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 217.11.130.* 11.10.06, 09:22
      Ten wybór to jakaś szansa, zwłaszcza dla pracowników szkoły w Kończycach,
      ha,ha,ha...
    • Gość: xxx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 217.11.135.* 12.10.06, 10:38
      A czy Jan Sz. będzie wiceprezydentem? Bo należu mu się ta posada- sporo
      wycierpiał.
    • Gość: xxx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 217.11.130.* 13.10.06, 07:44
      Czemu Wielka Matka nie przedstawia swoich wice?
    • Gość: lugggg Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:14
      pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
      • Gość: G Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:49
        Niestety R.Marek M.Szulik T.Wita M. Wójtowicz A.Nawrat wszyscy chcą dobrze dla
        Zabrza ale na swój sposób- czyi choroba polskiej prawicy- indywidualizm! wygra
        ktoś z lewej strony.
    • Gość: xxx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 217.11.130.* 16.10.06, 09:56
      Czy wicki też będą na Sz.?
      • Gość: aa Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 10:26
        ggggggg
        • Gość: córka Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:58
          XXX przedstaw się, to może wybór Szulikowej padnie na ciebie i zostaniesz
          wielkim Vice , bo ambicji ci nie brak
      • Gość: yyy do xx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:29
        Te inwektywy, pytanka i insynuacje brzmią bardzo osobiście. Może jesteśmy
        troszkę zazdrośni????????????????
        • Gość: xxx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 217.11.130.* 03.11.06, 07:30
          Gdyby nie Ona, to ja byłabym tą naważniejszą /po proboszczu/ w Konczycach.
    • Gość: xxx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 217.11.135.* 02.11.06, 07:20
      Boję się o Przyszłość tego miasta.
      • Gość: strachliwy Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:56
        Ja też sie boje, szczegolnie takich jak xxx, korzystajacych z okazji, aby
        wszystkich splugawić.
        • Gość: wiola Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.za.digi.pl 02.11.06, 21:27
          nie sądzę aby komukolwiek z tutejszych bajkopisarzy zależało na dobru miasta,
          wszyscy chcą szkalować przeciwników by zyskac poparcie dla swoich. Kogo
          wybierzemy niedługo czas pokaże, myślę że gorzj juz być nie może.
          PS. spróbojcie zachwalić swoich kandydatów nie opluwając przeciwników.
    • Gość: Arek Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: *.zabrze.net.pl 03.11.06, 10:17

--------------------------------------------------------------------------------
      Mało tego,kże pozbireła byłych Radnych Rady Miasta, to jeszcze Radnych Rady
      Dzielnicy samych największych materialistów CO NIC NIE ROBIĄ bezkorzyści
      finansowych.Nie udzielają się w RD bo nie płacą W RM dostaną dietę.
      Znam ich mieszkam na oś. Wyzwolenia i czasami potrzebowaliśmy kontaktu z nimi-
      np.pani Nowicka,Ł. Pach nic nikomu nie pomogą, nie mają czasu dla zwykłego
      mieszkanca, BO ZA DARMO NIE BĘDA TRACIĆ SWEGO CZASU.
      OSTRZEGAm.

• Gość: xxx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 217.11.135.* 09.11.06, 09:38
      Pamiętajmy o bio-workach.
      • Gość: xxxx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 81.210.91.* 09.11.06, 21:00
        Biedna kobieto, skąd tyle zajadłości, to wygląda , niestety, na osobisty
        kompleks. Rozejrzyj się za psychiatrą, bo to się może zle skończyć
    • Gość: xxx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 217.11.135.* 10.11.06, 08:06
      A z tych bio-worków to były jakieś pieniadze, czy to one społecznie zniknęły,
      czy co ?
      • Gość: do xxx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 81.210.91.* 10.11.06, 09:13
        Jak Pan Bóg chce kogoś ukarać, to mu najpierw rozum odbiera. Tobie biedo
        wyraznie zaszkodziły worki. Lekiem może okazać się dobry psychiatra
        • Gość: xxx Re: Skuteczni - kolejne łamanie prawa? IP: 217.11.130.* 10.11.06, 09:24
          Niezależnie od sprawy karnej, trzeba będzie za wirtualne "worki" zwrócić
          pieniądze. I UM będzie je egzekwować, niezależnie kto będzie prezydentem.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka