Dodaj do ulubionych

Palikot zastępca sekuły

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 01:38
Może Sekuła odwdzięczy się Palikotowi za stołek szefa w komisji przyjazne
państwo i zaproponuje mu żeby był wiceprezydentem Zabrza. Myślę, że to było by
godne zachowanie po tym jak go wygryzł z posady szefa komisji przyjazne
państwo. Nie wiem tylko dlaczego go nie zaprosił do Zabrza skoro był niedawno
w Czeladzi. Może się nie lubią.
Panie Palikocie Zabrze jest z panem!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Palikot zastępca sekuły IP: 95.160.255.* 27.02.09, 08:46
      Panie Palikocie!
      Serdecznie namawiamy Pana do objęcia prezydentury Miasta Zabrza.
      Pod takim przewodnictwem poczujemy się u siebie w domu.
      Pan będzie zdolny zapanować nad " zdrowym" rządzeniem tym miastem.

Z pozdrowieniami.
      • Gość: wizjoner Re: Palikot zastępca sekuły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 11:26
        Miałem sen. Śniłem, że Sekoła został panem naszego miasta. W dłoni dzierżył
        sztucznego penisa Palikota zamiast berła i zasiadał w pałacu na przeciw Platana.
        Pod jego panowaniem powstała koalicja PO i PIS gdyż łączył w sobie dążenia i
        Donalda i Lecha. W dowód uznania za zasługi Szalikowa otrzymała propozycję
        objęcia posady szefowej sprzątaczek w nowym pałacu miejskim i świetnie się
        sprawdziła (kobiety powinne zajmować się albo gotowaniem albo sprzątaniem).
        Zastępca prezydenta Sekoły którym był Polikot sprowadził do Zabrza przemysły
        monopolowy i utworzył największą w europie gorzelnię która zapewniła miastu
        olbrzymie zyski. Zyski były tak ogromne, że utworzono niezależne księstwo.
        Tak poważnie to nie podoba mi się ani Szalikowa ani Sekoła.
        Szkoda że Polikot nie został wystawiony przez PO jako kandydat na prezydenta
        Zabrza. To byłaby świetna sprawa.
        • Gość: zbyś Re: Palikot zastępca sekuły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 18:40
          niezłe, ja bym jeszcze zatrudnił vice Krzysztofa w GTV żeby mógł
          wychwala działania nowego władcy Mirosława S
        • Gość: ania Re: Palikot zastępca sekuły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 11:13
          To są straszne brednie jak można tak pisać o takim człowieku. Bardzo cieszę się,
          że zastąpił Palikota. Przynajmniej już nie przynosi nam wstydu. Głosowałam na PO
          i wstyd mi było za to co robił Palikot. Teraz wreszcie może uda się znieść
          pozwolenia na budowę. Jak Pan Sekuła się za to weźmie to zobaczycie. Domy będą
          powstawać jak grzyby po deszczu.
          • marekpiec.zabrze Walikot pali kotem 02.03.09, 22:33
            Straszne rzeczy. Herb trzebaby zmienić. Z wieży wystawałby wibrator.
            Na żółtym tle :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka