caaay 13.04.11, 13:21 Grubej mieliny wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Stwardnienie rozsiane: problem ludzi młodych 13.04.11, 13:29 Najgorsze w tym wszystkim jest to, że leczenie jest bardzo kosztowne a NFZ refunduje w niewielkim stopniu. Chorzy przeważnie są zdani na siebie i ludzi dobrej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_czarnecka Re: Stwardnienie rozsiane: problem ludzi młodych 14.04.11, 08:18 Witam, nastepny material ma by o leczeniu i rehabilitacji. Zabiore sie dziś do pisania, o ile mnie antybiotyki nie zmusza do leżenia. Pozdrawiam wiosennie. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
k.anaid Re: Stwardnienie rozsiane: problem ludzi młodych 10.05.13, 16:53 Nie ma co ukrywać że nie ma w polsce lekko. W ramach NFZ trzeba długo czekać w kolejce, a czas niestety jest istotny i bezlitosny. Osobiście wolałam odżałować i pójść prywanie. Po krótkich poszukiwaniach zdecydowałam się na podwarszawski CKR, i nie żałuję ani złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arek Stwardnienie rozsiane: problem ludzi młodych IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 18:17 Znalazłem takiego bloga mojsm.blogspot.com Po przeczytaniu go nie da się ukryć, że ludzie z tą chorobą w Polsce nie mają wesoło:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monika Re: Stwardnienie rozsiane: problem ludzi młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 19:49 mam sm, reszta jest milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kama Re: Stwardnienie rozsiane: problem ludzi młodych IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.12, 21:43 Jest coraz ciężej mój mąż jest chory!Niestety! Wszyscy czekamy ,aż coś się zmieni i z pomocą,rehabilitacją i oczywiście z lekami. Bez których ludzie sobie nie poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: Stwardnienie rozsiane: problem ludzi młodych 28.08.12, 08:07 caaay napisała: > Grubej mieliny wszystkim ;) > i nawzajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ACM-24h Re: Stwardnienie rozsiane: problem ludzi młodych IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.06.13, 09:04 Witam serdecznie, Wszystkie osoby poszukujące wsparcia dla swoich bliskich chorych na; Alzheimera, Parkinsona, Stwardnienie rozsiane(SM), Choroby naczyniowe mózgu, Choroby pourazowe i poudarowe zapraszam do działającego Dziennego Domu Opieki oraz Całodobowego Domu Opieki i Rehabilitacji zlokalizowanego w Warszawie przy ul. Bobrowieckiej 9. Oferujemy opiekę, która obejmuje etapy od diagnostyki psychologicznej poprzez indywidualnie dobrane aktywności, monitorowanie ich oddziaływania i informacje zwrotne dla Rodzin (identyfikacja mocnych i słabych stron, propozycja aktywności domowych, regularna złożona diagnostyka monitorująca postęp choroby, rekomendacja dobrych praktyk). Zapewniamy indywidualne podejście, transparentność działań, miłą, rodzinną atmosferę. Telefon kontaktowy: 22 559 24 26 Więcej o naszych działaniach i korzyściach związanych z pobytem w naszym domu można przeczytać na stronie: www.akcemed.pl Serdecznie zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś