eridan Re: szukam nauczyciela z Lublin??? 24.04.05, 16:06 Z Lublin to ja nie znam. Ale jakby tak poszukało, to jakaś nauczyciela w Lublin by naszło. Tak jak nauczyciela w inne miasta Polska.pzdr. Odpowiedz Link
barbatomas Re: szukam nauczyciela z Lublin??? 24.04.05, 19:18 cze! daj spokoj, niedopisal "a" :) i robisz halo ;) pozdrowka, wazne ze wiemy o co chodzi ... nie badzcie tacy .... μπαρμπαθωμας Odpowiedz Link
malakas Re: szukam nauczyciela z Lublin??? 24.04.05, 20:00 Fanzolita, chopie. "A" zapomniał, ale 3 znaków zapytania nie omieszkał dodać. Po co? Przeciez to nie jest pytanie! Nie dziwię się, że takie niechlujstwo prowokuje sugestię rozpoczęcia nauki języków obcych od polskiego. Odpowiedz Link
barbatomas Re: szukam nauczyciela z Lublin??? 25.04.05, 08:01 czesc! skoncentrowal sie wlasnie na znakach zapytania, zamiast na wykrzyknikach :), ale pewnie zuwazyles moje ":)" ";)" pozdrawiam μπαρμπαθωμας Odpowiedz Link
malakas Re: szukam nauczyciela z Lublin??? 25.04.05, 08:24 Cześć barba! Coś Ci powiem. To nie jest chat, gdzie pisownię usprawiedliwia pośpiech i obowiązujący sznyt prześcigania się w nietypowej ortografii, akronimach, kalamburach itp. Jestem starej daty i mnie to razi (tzn. tu mnie razi, na chatach robie to samo) Jeśli ktoś strzeli literówkę lub popełni bląd, nie ma potrzeby pisania o tym za każdym razem. Ale notoryczne i świadome olewanie zasad może się wielu nie podobać. Oczywiście ja tu nikogo nie reprezentuję poza sobą, przypominam jedynie, ze jestesmy na forum _językowym_, a nie poświęconym dupie Maryni. Pzdr Odpowiedz Link
barbatomas Re: szukam nauczyciela w Lublinie !!! 25.04.05, 09:41 czy ja ciebie (z malej bo tak wygodniej :) obrazilem? jesli tak to przepraszam, zebys wiedzial jakiej ja jestem starej daty ... ποποοοο, :) potraktuj to troche luzniej... μπαρμπαθωμας uwielbiam posenke "barbajannis" S.Kazantzidisa - mowi dokladnie o moim ukochanym bracie Jannisie... Odpowiedz Link
michiko o co chodzi?? o brak "a" bez przesady 25.04.05, 06:42 to zaniedbanie.Ale z was w gbvury. Wstydżcie się. Odpowiedz Link
barbatomas Re: o co chodzi?? o brak "a" bez przesady 25.04.05, 07:53 οοοοπα! Γειά σου! no teraz przesadziles, to ja cie biore w obrone a ty co? nie chce ci sie przeczytac to co napisales? ;) ehh... μπαρμπαθωμας Odpowiedz Link
eridan Re: o co chodzi?? o brak "a" bez przesady 26.04.05, 13:28 Czy Ty nie masz zwyczaju przeczytać swojego tekstu przed wysłaniem? Przecież to nie czat. Owszem, możesz każdą uwagę na temat pisowni zbywać "bez przesady" lecz to nie znaczy, że nikt na to ma nie zwracać uwagi. Zwróć uwagę, że piszesz do wielu ludzi, którzy mają różny temerament, nastrój, charakter i bardzo często zwracają uwagę na różne "odchylenia od normy". Zwracanie uwagi na robienie błędów w pisowni jest na tyle częste, że dla własnego spokoju powinno się jednak pisać w taki sposób, by nie prowokować innych do działań "edukacyjnych". Nie mówiąc już o właściwej treści wątku.χαιρέτισμα! Odpowiedz Link
malakas Re: jesteście poprostu gburowaci... 26.04.05, 20:01 Proponuję Ci "poprostu" spadać w podskokach i życzę przyjemnej nauki języka w przyjaznym otoczeniu. Odpowiedz Link
michiko ja zrobiłam bład i mozna sie tego przyczepić, ale 27.04.05, 12:40 ty jesteś poprostu gburem. Mój błąd jest tylko błędem. TTwoja znajomość języka nie idzie w parze z uprzejmością. Ponieważ napisanie do obojetnie kogo "spadaj w podskokatch " jest zwykłym chamstwem. Odpowiedz Link
malakas Re: ja zrobiłam bład i mozna sie tego przyczepić, 27.04.05, 12:54 Powtarzasz się jak zdarta płyta, dziecko. Ja tam wole być chamem niż analfabetą, kwestia wyboru. A teraz siądź i napisz do abuse@tpnet.pl albo do adminów internetowej Gazety, że Cię obrażam. Tylko już nie przynudzaj... Odpowiedz Link
michiko jestem dużą dziewczynka i nie biegam na skargę 27.04.05, 19:23 a tak na marginesie to facet, który obraża kobietę jest nędznym tchórzem z małym ptaszkiem. Taki z ciebie mężczyzna. Oprócz tego, że włada się językiem obcym to powinno posiadać się kulturę osobistą a tej jak widać tobie brakuje. Polecam podręcznik nie do języka greckiego a poradnik o zachowaniu się w każdej nawet najbardziej denerującej sytuacji. Myślę, że książka ambasadora Pietkiewicza będzie jak najbardziej na miejscu. pa gburku Odpowiedz Link
malakas Re: jestem dużą dziewczynka i nie biegam na skarg 27.04.05, 20:05 > facet, który obraża kobietę jest nędznym tchórzem > z małym ptaszkiem. Cha, cha - ale sie obśmiałem. Wyśle Ci scan, skoro Cię to interesuje. > powinno posiadać się kulturę osobistą Kobieta widocznie nie musi. Zwłaszcza starzejąca sie paniusia szukająca księcia z bajki w każdej internetowej dziurze Do garów, blondie! EOT Odpowiedz Link
michiko Tobie nie podręcznik do greki jest potrzebny, ale 28.04.05, 18:14 podręcznik o kulturalnym zachowaniu się, najlepiej św. pamieci ambasadora Pietkiewicza. Poproś moze ktoś zrobi ci prezencik.Gburku..... Odpowiedz Link
malakas Re: Tobie nie podręcznik do greki jest potrzebny, 28.04.05, 20:00 Aleś Ty uparta! Gdzie ja wyrażałem potrzebę podręcznika do greki, matołku? Może wskażesz? > podręcznik o kulturalnym zachowaniu się, najlepiej św. pamieci ambasadora > Pietkiewicza. Dziękuję, wolę Wittgensteina Owocnych poszukiwań "dużego ptaszka" życzę Przy okazji polecam www.bicock.com Odpowiedz Link
barbatomas Re: jesteście poprostu gburowaci... 27.04.05, 10:15 powiem jedno, - tak, dziennikarze, nie czepiajcie sie jego osoby ... μπαρμπαθωμας Odpowiedz Link
eridan Re: jesteście poprostu gburowaci... 27.04.05, 10:22 Widzę, że żart z mojej strony (może trochę zgryźliwy) potrakowałaś bardzo serio. Jednak nikt na tym forum nie powiedział o tobie np. że nie umiesz pisać po polsku (na co mógłby wskazywać nagłówek). A ty już zdążyłaś tu wszystkich "ocenić" i zbesztać. Jeśli chcesz mieć rozsądne odpowiedzi na twoje, skądinąd ważne pytanie, to się trochę postaraj, przeczytaj kilka razy tekst i zadbaj o formę oraz treść wypowiedzi. Wtedy z pewnością zostaniesz potraktowana poważniej.pzdr. Odpowiedz Link