Dodaj do ulubionych

Profesjonalne cięcie stali

30.08.18, 09:38
Szukam firm, które zajmuje się laserową obróbką metali, dokładniej chodzi o [url=http://www.laser.fabryka4x4.pl/obrobka-metali/ciecie-stali-nierdzewnej.html]cięcie stali[/url] . Musi być to ktoś, kto będzie w stanie wyciąć kilka małych detali. A tak przy okazji może wiecie jaka mniej więcej jest cena na rynku takiego cięcia laserowego? Zna się ktoś na tym?
Obserwuj wątek
    • ayance Re: Profesjonalne cięcie stali 30.08.18, 09:39
      Szukam takich firm jak np. ta www.laser.fabryka4x4.pl/obrobka-metali/ciecie-stali-nierdzewnej.html , które zajmuje się laserową obróbką metali, dokładniej chodzi o cięcie stali . Musi być to ktoś, kto będzie w stanie wyciąć kilka małych detali. A tak przy okazji może wiecie jaka mniej więcej jest cena na rynku takiego cięcia laserowego? Zna się ktoś na tym?

• michal803 Re: Profesjonalne cięcie stali 18.12.18, 12:46
      ja swoje zlecenia realizowałem tu akrostal.pl
    • moderamonia Re: Profesjonalne cięcie stali 12.02.21, 11:00
      Ja polecam firmę Nova Trading, posiadają nowoczesny laser. Zapraszam do kontaktu www.nova-trading.com
    • moderamonia Re: Profesjonalne cięcie stali 24.02.21, 16:49
      Ja korzystałam z firmy centrumlaserowe.pl, bardzo profesjonalna firma i szybka realizacja.
    • konsultant_23 Re: Profesjonalne cięcie stali 29.05.22, 22:03
      Jeśli chodzi o cięcie laserowe, mogę z czystym sumieniem polecić B2B Metal Bay. Miałem do wycięcia, wyspawania „na wczoraj” 5000 wypałek. Zrobili w trybie ekspresowym, jakościowo super, cena też OK. Można wejść na ich stronę lub zadzwonić pod +48 511 750 480.
    • peter0077 Re: Profesjonalne cięcie stali 11.09.23, 08:39
      Trochę czasu minęło, ale myślę, że może się pojawić jeszcze jakaś potrzeba wypalenia elementów z blachy. Polecam firmę Inpara (www.inpara.pl) z czystym sumieniem, szybko i tanio :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka