kicior99 26.04.05, 14:10 i lekcewazy tutejsze autobusy. BTW daj nam Panie Boze takie koleje jak w Anglii! PS 2 dni w tygodniu pracuje a potem ma byc lepiej. W Exeter tez sie cos kroi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruwsko66 Re: Michal zakochany w kolei angielskiej 26.04.05, 14:13 i to sie duzo kroi kicor w to niewiezy ale ja widze i wiem ze za dwa tygodnie gura bedzie przeprowadzka Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Michal 26.04.05, 19:08 Mam pytanie - czy Michal ma okulary i brode? Widzialam dzis faceta, jak czekal na kogos z dwoma rowerami, i jakos tak sie zastanawialam, czy to nie Michal...? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michal 28.04.05, 16:05 to pewnie bylem ja ale kiedy i gdzie mnie widzialas Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michal 28.04.05, 16:06 Ten drugi rower to byl MOJ!!! BTW czy ten facet byl gruby i lysy??? Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michal 28.04.05, 16:09 bojak lysy to nie byl Michal =))) BTW czy zauwazylas w ogole ze on sie odchudza? =) Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Michal 29.04.05, 00:19 kicior99 napisał: > bojak lysy to nie byl Michal =))) BTW czy zauwazylas w ogole ze on sie > odchudza? =) Lysy nie byl. Ale odchudzania sie nie zauwazylam, tym bardziej, ze pil Coke. Siedzial na lawce kolo B'Wise (naprzeciw WHS). Mial na sobie swetr szaro-czarny (w paski chyba). Powinien byl mnie zapamietac, bo petalam sie wokolo przez jakis czas intensywnie mu sie przygladajac... ;) Potem do WHSmith's poszlam, by rozejrzec sie za Kiciorem, ale nie zauwazylam. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michal 29.04.05, 15:57 Tak, to byl na pewno Michal a ja - o dziwo - bylem wlasnie u WH Smitha, stojac przy ktorejs z bocznych polek i zastanawiajac sie, czy A year in the merde wart jest siedmiu funtow, ktore za niego chca i co powie Michal. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michal 29.04.05, 15:57 niemam pojecia jak wygladasz bo tam chodzi tyle kobiet ze niewiem kturaa bylas ty mozemy sie spotkac jakbys chcala z kicorem gdzies na kawe bysmy se porozmawiali co ty na to Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Michal 29.04.05, 19:32 Chetnie, tylko niech ja najpierw studia skoncze (jeszcze miesiac mam!), bo inaczej przyjdzie mi zwariowac z braku czasu... ps. Ktora bylam? Hmm... 166cm wzrostu, wlosy krotkie brazowe z pasemkami blond, oczy niebieskie... Znakow innych szczegolnych brak. Aha, bylam w granatowych spodniach i mialam bordowa (well, buraczkowa) bluze na sobie, z granatowymi akcentami. Patrz, az sie dziwie, ze Cie tak dobrze rozpoznalam... wcale nie majac pojecia, jak wygladasz... ani w jakim wieku jestes... ;) Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michal 30.04.05, 15:00 no widzisz to wielki powud zeby zamiesac sie spotkac i pogadac przy kawce ja tam naprawde bym cie nierozpoznal poniewaz tam bylo tyle kobiet Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michal 30.04.05, 15:06 Ty przyciagnołeś uwagę dwoma rowerami i byłeś łatwy do zidentyfikowania.A osoba przypuszczająca wiedziała,że jeżdzicie na rowerach.Tobie w tłumie kogoś kogo zbytnio nie znasz i o nim nie myślisz w danej chwili byłoby ciężko rozpoznać. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michal 30.04.05, 15:15 ja jestem gruby to trudno mnie nie zauwazyc a pozatym ja siedzialem na lawce bo robert poszedl do ksiegarni ksazki ogladac Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michal 30.04.05, 15:18 I pewnie nie wyszedł ztej księgarni z pustymi rękoma.Mam rację? Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michal 03.05.05, 16:09 bo ja uznalem ksiazke za sensowna a Michal nie =((( Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michal 28.04.05, 16:29 Widzę,że na zmianę coś zapuszczacie lub golicie.Kicior zgolił wąsy,Ty zapuściłeś brodę. Odpowiedz Link
pluskat Re: Michal 05.05.05, 11:31 witajcie! wracam z internetowego odwyku! komputer nawalil, ale juz dobrze. duzo postow do przeczytania. zabawne te Wasze spotkanie, ja bym zagadala do michalopodobnego faceta z dwoma rowerami :)) Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michal 05.05.05, 15:23 a jusz myslalem ze sie pogniewalas i opuscilas forum na zawsze Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michal 06.05.05, 16:55 ja tez, tylko ze jestem facetem... Mnie wiecej wypada. Odpowiedz Link