Dodaj do ulubionych

Michal zakochany w kolei angielskiej

26.04.05, 14:10
i lekcewazy tutejsze autobusy. BTW daj nam Panie Boze takie koleje jak w
Anglii!
PS 2 dni w tygodniu pracuje a potem ma byc lepiej. W Exeter tez sie cos kroi.
Obserwuj wątek
    • kruwsko66 Re: Michal zakochany w kolei angielskiej 26.04.05, 14:13
      i to sie duzo kroi kicor w to niewiezy ale ja widze i wiem ze za dwa tygodnie
      gura bedzie przeprowadzka
    • lol21ndm Re: Michal 26.04.05, 19:08
      Mam pytanie - czy Michal ma okulary i brode? Widzialam dzis faceta, jak czekal
      na kogos z dwoma rowerami, i jakos tak sie zastanawialam, czy to nie Michal...?
      • kruwsko66 Re: Michal 28.04.05, 16:05
        to pewnie bylem ja ale kiedy i gdzie mnie widzialas
      • kicior99 Re: Michal 28.04.05, 16:06
        Ten drugi rower to byl MOJ!!! BTW czy ten facet byl gruby i lysy???
        • kruwsko66 Re: Michal 28.04.05, 16:08
          nie mial brode i dosc bujna grzywe
          • kicior99 Re: Michal 28.04.05, 16:09
            bojak lysy to nie byl Michal =))) BTW czy zauwazylas w ogole ze on sie
            odchudza? =)
            • lol21ndm Re: Michal 29.04.05, 00:19
              kicior99 napisał:

> bojak lysy to nie byl Michal =))) BTW czy zauwazylas w ogole ze on sie
              > odchudza? =)

Lysy nie byl. Ale odchudzania sie nie zauwazylam, tym bardziej, ze pil Coke.
              Siedzial na lawce kolo B'Wise (naprzeciw WHS). Mial na sobie swetr szaro-czarny
              (w paski chyba). Powinien byl mnie zapamietac, bo petalam sie wokolo przez
              jakis czas intensywnie mu sie przygladajac... ;) Potem do WHSmith's poszlam, by
              rozejrzec sie za Kiciorem, ale nie zauwazylam.
              • kicior99 Re: Michal 29.04.05, 15:57
                Tak, to byl na pewno Michal a ja - o dziwo - bylem wlasnie u WH Smitha, stojac
                przy ktorejs z bocznych polek i zastanawiajac sie, czy A year in the merde wart
                jest siedmiu funtow, ktore za niego chca i co powie Michal.
              • kruwsko66 Re: Michal 29.04.05, 15:57
                niemam pojecia jak wygladasz bo tam chodzi tyle kobiet ze niewiem kturaa bylas
                ty mozemy sie spotkac jakbys chcala z kicorem gdzies na kawe bysmy se
                porozmawiali co ty na to
                • lol21ndm Re: Michal 29.04.05, 19:32
                  Chetnie, tylko niech ja najpierw studia skoncze (jeszcze miesiac mam!), bo
                  inaczej przyjdzie mi zwariowac z braku czasu...

ps. Ktora bylam? Hmm... 166cm wzrostu, wlosy krotkie brazowe z pasemkami blond,
                  oczy niebieskie... Znakow innych szczegolnych brak. Aha, bylam w granatowych
                  spodniach i mialam bordowa (well, buraczkowa) bluze na sobie, z granatowymi
                  akcentami. Patrz, az sie dziwie, ze Cie tak dobrze rozpoznalam... wcale nie
                  majac pojecia, jak wygladasz... ani w jakim wieku jestes... ;)
                  • kruwsko66 Re: Michal 30.04.05, 15:00
                    no widzisz to wielki powud zeby zamiesac sie spotkac i pogadac przy kawce ja
                    tam naprawde bym cie nierozpoznal poniewaz tam bylo tyle kobiet
                    • mi.ka.n Re: Michal 30.04.05, 15:06
                      Ty przyciagnołeś uwagę dwoma rowerami i byłeś łatwy do zidentyfikowania.A osoba
                      przypuszczająca wiedziała,że jeżdzicie na rowerach.Tobie w tłumie kogoś kogo
                      zbytnio nie znasz i o nim nie myślisz w danej chwili byłoby ciężko rozpoznać.
                      • kruwsko66 Re: Michal 30.04.05, 15:15
                        ja jestem gruby to trudno mnie nie zauwazyc a pozatym ja siedzialem na lawce bo
                        robert poszedl do ksiegarni ksazki ogladac
                        • mi.ka.n Re: Michal 30.04.05, 15:18
                          I pewnie nie wyszedł ztej księgarni z pustymi rękoma.Mam rację?
                          • kruwsko66 Re: Michal 03.05.05, 16:07
                            ano wyszedl masz racie
                            • kicior99 Re: Michal 03.05.05, 16:09
                              bo ja uznalem ksiazke za sensowna a Michal nie =(((
                              • kruwsko66 Re: Michal 04.05.05, 16:30
                                ale uznales ze jest za droga i jednorazowa
                                • kicior99 Re: Michal 06.05.05, 16:49
                                  fakt, czytadlo. Wole wydac na plyte.
          • mi.ka.n Re: Michal 28.04.05, 16:29
            Widzę,że na zmianę coś zapuszczacie lub golicie.Kicior zgolił wąsy,Ty
            zapuściłeś brodę.
            • pluskat Re: Michal 05.05.05, 11:31
              witajcie! wracam z internetowego odwyku! komputer nawalil, ale juz dobrze.
              duzo postow do przeczytania.

zabawne te Wasze spotkanie, ja bym zagadala do michalopodobnego faceta z dwoma
              rowerami :))
              • kruwsko66 Re: Michal 05.05.05, 15:23
                a jusz myslalem ze sie pogniewalas i opuscilas forum na zawsze
              • kicior99 Re: Michal 06.05.05, 16:55
                ja tez, tylko ze jestem facetem... Mnie wiecej wypada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka