bananarama-live 20.08.15, 21:51 Dzisiaj pani wyliczyła mi koszt takich okularów 1800zł Czy to nie przegięcie? Takie są ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live Re: Okulary progresywne 21.08.15, 09:13 ps która firma zacniejsza Dolce Gabbana czy Ben Ray ? Odpowiedz Link Zgłoś
0on38 Re: Okulary progresywne 02.09.15, 17:44 Strasznie dużo! Jeśli faktycznie to taki koszt, to ja chyba zdecyduję się na <a href="mylenshop.com/pol_m_soczewki-progresywne-619.html"title="soczewki kontaktowe progresywne">soczewki kontaktowe progresywne</a> poza tym nie lubię okularów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Okulary progresywne 08.09.15, 19:56 To i tak malo, mnie tyle wyliczyli za same szkla. W Fiellmanie wyszlo tyle za szkla i oprawki (dokladnie 1740zl),ale szkla gorsze niz te, ktore mialam trzy lata temu. Koncze juz z progresami, wg mnie to sciema. Nastepnym razem zrobie sobie z ate cene dwie pary: jedna do pracy, tzw. office, drugie do chodzenia po ulicy. Nie da sie w progresach pracowac na dluzsza mete. bananarama-live napisał: > Dzisiaj pani wyliczyła mi koszt takich okularów > 1800zł > Czy to nie przegięcie? > Takie są ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
majkwiecie Re: Okulary progresywne 06.01.16, 16:05 nie, ceny sa dużo niższe...sprawdz www.salonoptyczny.pl/promocja-okularow-progresywnych.php Odpowiedz Link Zgłoś
werap1 Re: Okulary progresywne 02.03.16, 14:46 A ja skorzystałam z promocji na okulary progresywne. Jak, stara jestem tak głupia. Nigdy więcej. Koszt okularów zł. I mogłam sobie na lody za te pieniądze iść , albo kupić odjechaną torebkę. Okulary nie nadaja się do chodzenia, a mnie poprostu wstyd iść do innego optyka i pytać czy można te szkła przełożyć do innych oprawek, bo chyba tylko w takim przypadku można by było uratować jeszcze coś z tych wyrzuconych pieniędzy. Oprawki i okulary powinna dobirać osoba, która się na tym zna, i wie jaki będzie efekt końcowy. Mnie nikt nie uprzedził, że przy takiej mocy szkieł jakie noszę , zamontowanie ich w dużych oprawkach spowoduje że będę wyglądała koszmarnie. Nikt, nie uprzedził, że okulary będą ciężkie. Nikt nie powiedział, że jeśli dołożę 200 zł. to mogę mieć cińsze a co za tym idzie lzejsze szkło, które też jednocześnie nie będzie powodowało że w tej chwili wyglądam jakbym miała "wytrzeszcz" oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marysia Re: Okulary progresywne IP: *.173.48.207.tesatnet.pl 21.03.16, 13:58 Okulary te są dość drogie, ale wszystko zależy od producenta i rodzaju szkieł, bo okulary progresywne to bardzo szerokie pojęcie. Ja kupowałam ostatnio w salonie optycznym na Wierzbięcicach 6, pani poświęciła mi baaardzo dużo czasu, odpowiedziała na wszystkie moje pytania i mimo moich obaw i zniechęceniu po przednich okularach progresywnych zakupionych w starym browarze, jestem ZACHWYCONA! Zapominam, że je mam tak dobrze mi się w nich patrzy, mimo skomplikowanej wady wzroku. Polecam, progresy progresom nie równe! strona internetowa to www.salon-optyk.pl, zadzwoń i zapytaj, albo najlepiej podejdź, bo obsługa jest świetna i na pewno dobiorą Ci tak, żebyś była zadowolona, a jest jeszcze miesiąc na adaptację i jak nie będzie Ci odpowiadało to wymienią Ci za darmo na normalne dwie pary, więc w sumie nic nie ryzykujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka-1 Re: Okulary progresywne 01.04.16, 00:50 Ja skorzystałam z tej promocji ze Stenką, z reklamy. Dwie pary soczewek w cenie jednej. Płacisz tylko za oprawki. salonoptyczny.pl/promocja-okularow-progresywnych.php Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KlaraWa Re: Okulary progresywne IP: *.lodz.mm.pl 19.09.16, 14:21 Polecam zajrzeć do Salonu optycznego Łódka w Łodzi. optyklodka.pl/ Tak dobiorą dobrze szkła i można wybrać z dużej ilości modeli śliczne oprawki. Odpowiedz Link Zgłoś
restim Re: Okulary progresywne 24.03.22, 14:23 Oprawki zamówiłem volupte.pl/sklepy-internetowe-z-modnymi-oprawkami/ powiem wam że mają świetne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś