Dodaj do ulubionych

dobry optyk w Krakowie-pilne!

09.06.06, 18:52
Mam prosbe,czy mogliby mi panstwo polecic dobrego-naprawde sprawdzonego
optyka w Krakowie,ktory dobrze przebada wzrok?Kogo polecacie?
pozdrawiam
Renata i czekam na odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • emi97 Re: dobry optyk w Krakowie-pilne! 11.09.06, 13:03
      hej, optyka niestety nie znam,ale chciałam zapytać czy znalazłaś dobrego
      okulistę, którego mogłabyś polecić??i jeśli tak, to czy długo trzeba czekać i
      ile kosztuje wizyta?pozdrawiam i z góry dziękuję!!
    • konsument1980 Re: dobry optyk w Krakowie-pilne! 20.10.16, 17:48
      Dzień dobry,
      ja polecam nowy salon na ul. Wrocławskiej 8 Andrzej Piwowarczyk Optyk Studio mają tam szeroki wybór opraw, a ceny już od 49zł :D obsługa miła i bardzo profesjonalna dobrano mi oprawy takie w których wglądam najlepiej, a nie jak to robili w innych salonach te które były droższe! POLECAM NA 100% ! :-)
    • skowronek90 Re: dobry optyk w Krakowie-pilne! 25.10.16, 09:10
      Dobre mam doświadczenia z punktem Świat Okularów (firma jest na ul. Westerplatte w Krk). Odkąd noszę okulary to właśnie tylko tutaj robię zakupy. Mają szkła fotochromowe za niezłe pieniądze i w zasadzie ciągle robią na coś promocje, także jest u nich szansa, żeby mniej wydać.
    • anete12 Re: dobry optyk w Krakowie-pilne! 08.11.16, 16:58
      Polecam optyka na ul. Wrocławskiej 8 Andrzej Piwowarczyk Optyk Studio, a to dla tego, że szukałam w kilku miejscach fachowej obsługi i rozsądnych cen i większość namawiała mnie na coś, a u tego Pana na Wrocławskiej czułam, że to moje oczy są najważniejsze, a nie "portfel" właściciela. Kupiłam okulary progresywne sporo tańsze od tych proponowanych w innych optykach, a moja przyjaciółka wybrała piękną oprawę do chodzenia
    • specjalista_szkla_com Re: dobry optyk w Krakowie-pilne! 09.01.17, 08:34
      Polecam salon Kodano Optyk: kodano.pl/salony.html. Można w nim wykonać badanie pod kątem okularów czy soczewek kontaktowych. Mają też bardzo duży wybór opraw.
    • czajken93 Re: dobry optyk w Krakowie-pilne! 08.02.17, 09:33
      Gorąco polecam optyka na Szewskiej 12 w Krakowie. Szkła były gotowe na drugi dzień, zostały profesjonalnie zamocowane, a stare oprawki dopasowane do twarzy. Kosztowały mnie 3 razy mniej niż w Lynxie. Tutaj widać, że Pan się zna na rzeczy i taka profesjonaliść to dla niego rzecz oczywista.
    • ziaja7787 Re: dobry optyk w Krakowie-pilne! 08.03.17, 16:11
      Tato niedawno kupował okulary progresywne w Oko Design. Od razu mu badanie zrobili, dobrali pod jego wadę i miał też okazję do tego, żeby sobie darmowo przetestować szkła. Wiadomo, że jak się przechodzi z dwuogniskowych na takie wieloogniskowe to początkowo ciężko jest się oswoić, ale tacie dość szybko to poszło i bardzo sobie chwali te nowe szkła.
    • wiolettawal Re: dobry optyk w Krakowie-pilne! 30.04.17, 20:14
      Tylko Lux Optyk na Ruczaju! Gabinet mają super nowoczesny, personel bardzo kompetentny, a wybór oprawek naprawdę olbrzymi! Byłam zachwycona po wyjściu od nich. Wysłałam tam całą moją rodzinę i sąsiadów - i wszyscy byli zadowoleni :)
    • lechan32 Re: dobry optyk w Krakowie-pilne! 10.07.17, 14:28
      Swoje okulary zamawiałem w Oko Design ze strony oko-design.com. Jestem zadowolona. Nic nie ciśnie, nic się nie rozpada, a już mi raz dość nieszczęśliwie upadły na stół. Obsługa jest na miejscu dość kompetentna, także jak ktoś potrzebuje szkieł o trochę większych wymaganiach to jak najbardziej warto do nich uderzać.
    • mardigra123 Re: dobry optyk w Krakowie-pilne! 21.09.17, 11:40
      Myślę, że mógłbym polecić optyka przy Krowoderskiej, salon nazywa się Oko Design (ich portal:oko-design.com). Fajnie mi dopasowali tutaj szkła pod moją wadę wzroku, oko się nie męczy, nie czuję też ucisku ani na nosie, ani na wysokości uszu. Okulary leżą tak, że czasami zapominam, że je mam co bywa niebezpieczne akurat.
    • adamkrakow30 Re: dobry optyk w Krakowie-pilne! 05.10.17, 13:16
      Wybraliśmy to miejsce na podstawie opinii Google Andrzej Piwowarczyk Optyk Studio na ul. Wrocławskiej 8 i się nie zawiedliśmy. Narzeczona chciała dobrać szkła kontaktowe ponieważ wcześniej miała problemy z ich noszeniem. Jest zachwycona - miła, profesjonalna obsługa i bardzo korzystne ceny. Badanie bardzo profesjonalne i dokładne, Pani Doktor jest specjalistą w każdym calu. Widziałem tam bardzo dużo fajnych opraw więc pewnie wrócimy tam by zrobić również okulary. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka