uwierz_w_to Re: Je tam kto? 18.01.13, 11:01 ja kawałek chałwy a teraz czipsami dojadam. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 11:03 Ja tak rano nie mogę jeść,wieczorem więcej.Zawsze tak miałam bo jak chodziłam do pracy to na głodniak mózgownica lepiej pracowała. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 11:05 Jakie jedzenie dobre na schizofrenie(bo to forum w kategorii (zdrowie,schizofrenia)-temat zawężony.Trza trzaskać o schizach. Trzaskamy o schizach?????:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Je tam kto? 18.01.13, 11:09 to forum na zdrowiu czyli zdrowe forum trza zdrowo pierdzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 11:12 uwierz_w_to napisał: > to forum na zdrowiu czyli zdrowe forum trza zdrowo pierdzielić.> No właśnie,nie wiem czy mamy tu narzekać na coś to będzie jak trzeba ? Ja mam czada to się rechoczę jak żaba :D:D:D(albo jak trzy) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 12:05 "Śniadanie mistrzów" Vonegut Ktoś to czytał? Co tam jedli? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 12:21 [...] Ilekroć moje dzieci skarżą mi się na tę planetę, mówię im: "zamknijcie się ! Sam dopiero co tutaj trafiłem. Myślicie, że kim jestem - Matuzalemem ? Myślicie, że wiadomości dnia podobają mi się bardziej niż wam. Jesteście w błędzie." tenże autor. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 13:24 A ja kinoe na sucho zjadlam na sniadanie bo jogurtu nie mialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 13:32 Wreszcie przyszłaś na śnadanie Madau:) michael-jackson-piosenki.blog.onet.pl/2009/10/07/they-dont-care-about-us/ Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 13:35 no, troche pozno, nie? :D rano zjadlam tylko tabsy i witaminki. I skusilam sie na kawaleczek gorzkiej czekolady zeby mi cukier nie spadl :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 13:38 Uwierz się pytała co było pierwsze czy jajko czy kura a rybki też znoszą jajka :) Dziś wielkanoc?Ciekawe dlaczego te jajka w koszyczkach się nosi.Na dary dla księdza?Może by ich nie zabierać z powrotem? Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 13:39 tez nie mam pojecia skad ta tradycja malowania i swiecenia jajek Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 13:43 www.racjonalista.pl/kk.php/s,1503 Tu jest o jaju z Syriusza :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 13:51 www.youtube.com/watch?v=ObbC6dqn8eY Ursus (szkoda że nie chciał nim być) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 13:57 ja nawet glodna. Brukselke bede sobie gotowac Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 14:00 albo nie stek sojowy sobie usmaze bo mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 14:03 Ja najpierw moczę w wodzie z vegetą,potem troszkę gotuję a potem smażę ale chyba wystarczy włożyć do gorącej wody ten stek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 14:04 soja jednak ciężkostrawana na mą trzustkę to wolę boczniaka lub kanię smażoną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 14:04 a u mnie juz on sie smazy na patelni. bez tluszczu, dobra patelnie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 14:05 Oj bidulko Ty to masz z ta trzustka. :( Wspolczuje Steka sojowego nigdy nie jadlam ciekawe jak bedzie smakowal Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 14:17 spalil mi sie troche ale dobry byl. Pomidorowy. jak mieso smakowal. Bede sobie takie kupywac. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 14:17 No ja woreczka sobie nie dałam wyciąć i może mi się te cholesteroly roztopią w czymś ale nie wiem w czym.W płynie do naczyń czy lepiej mydłem jak Eskimos kiedyś ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 14:23 ta herbatka hinska co Ci ja wyslalam to jest doskonala na cholesterol. Bardziej dziala na obnizenie cholesterolu niz na spadek wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 14:24 Ciekawe kto do nas dołączy.Co się je o tej porze?Brunch czy lunch,a może diner?:) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 14:27 Zrob sobie cholesterol jak juz wypijesz wszystkie ( jedna torebka na cztery kubki a torebek jest 5) Jak sie okaze ze obniza Ci cholesterol to bede Ci je wysylac. Moczopedna strasznie niestety. ja tez sobie cholesterol zrobie w przyszlym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 15:03 to dobrze że moczopędna bo mi na USG coś wyszło ze mam w nerce,jakieś malusieńkie ale nie pamiętam co to. Jakieś dziwy wychodzą bo mi najpierw napisali że mam raka gdy byłam na izbie przyjęć ale mnie nie badali. No nie wiem ,może i mam?:D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 15:04 Potem wycinki z żołądka pani doktor taka dobra gastrolog wysłała do analizy i nie było tam raka. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 15:09 Oj ale Cie nastraszyli. Wspolczuje. Moja jedna przyjaciolke tak nastraszali ze ma raka tarczycy. dwa misiace sie trzesla ze strachu bidulka. Byla biopsja, badania i oczywiscie te straszliwie dlugie oczekiwania na wyniki. Ale kamien z serca - okazalo sie ze to nie rak :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 15:15 Moja Pani doktor taka fajna była i przyjmowała bardzo długo do ostatniego,do bardzo późna. Ona ze mną gadała i jeszcze przez telefon z jakąś babą co jej się nie chciało przyjść. Taka wdzięczna jej jestem i Panu doktorowi z gastrologii też bo mi przepchnął te kamyki trzy z przewodu z powrotem do wora :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 15:20 fajnie jest gdy sie trafia na fajnych lekarzy. Moja pani z opieki spolecznej tez byla rewelacyjna. jakby mogla ( tylko brakowalo tych papierow z agencji) to by ze mna do tego CAFu poleciala bo to niedaleko jest. Ale zrobila mi ksero wszystkich dokumentow, nawet paszportu. Powiedziala mi takze ze CAF w kwietniu ubieglego roku przelal mi pewna duza kwote. A ja nigdy tych pieniedzy nie dostalam. Bede sie ubiegac, polece do banku po wydruk papierow od stycznia do kwietnia. To duza suma, bylaby jak balsam dla mojej duszy, nie musialabym prasowac B; moglabym sobie sama zakupy robic... Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 15:25 Tam gdzie złożyłam papiery o te sprzęta to był napis że nie kserują nic i musiałam latać i latać i płacić za te ksera i nanieść kupe papirów aż mi księżka wyszła niemal i jakieś faktury pro formy i nic i nic :( A tu Mistrza masz nad Mistrze:) www.youtube.com/watch?v=qBP5Qyxowug Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 15:28 Dzieki za Wolfganga :) No tak, musialas sie nalatac po tych kserach i na dodatek placic. Dawno juz to podanie o dofinansowanie wyslalas? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 15:44 Na jesieni wysłałam.Może jeszcze za krótkie czekanie? Kiedyś w Polsce na telefon czekało się 30 lat. A to mi się podoba bo o malarstwie jest :) www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PewE4ZctcmU Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 15:52 Mistrz mój kochany:) www.youtube.com/watch?v=fcz7klh-qdI Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 16:01 E tam, nie bedziesz tyle czekac, nie martw sie Ditto. To juz nie PRL. W watku "madau, wrocilas?" jakas osoba prawi ze odnalazla mnie na FB. ma na to dowod. jakos mnie to nie przestraszylo. Musiala mnie znac skoro odnalazla po poltorej minuty. Nie moze widziec moich znajomych bo zablokowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 18.01.13, 16:37 Może moich widzi?Licho wie cóż to za osoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Je tam kto? 18.01.13, 18:25 a ja wlasnie sie zastanawiam co sobie zjem na kolacje. moze salatke z fasolki szparagowej i kielkow soi? Bo na obiadek zjadlam tego steka sojowego z zielona salata :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 19.01.13, 09:53 Sok marchwiowy :) www.youtube.com/watch?v=aLEhh_XpJ-0 Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 25.01.13, 09:29 www.youtube.com/watch?v=C3lWwBslWqg pomagał ojcu rozwozić mleko bardzo rano,wujek podarował mu gitarę,miał czarny sweter w żółte pasy i nawali go Sting-Żądło :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 25.01.13, 09:40 Uwierz_w_to,zapraszam Cię na śniadanie mistrzów :) Dziś bukiet z warzyw...ale jaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 28.01.13, 08:13 Uwierz,Madau,Szpilo nie lubicie warzyw ? www.youtube.com/watch?v=2BjEwGAAyZY No to macie truskawki,Haydna i.....Salvadore Dali:D Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Je tam kto? 28.01.13, 08:25 taka radość i negliż od rana? gdy za oknami, jakby go jeszcze mało było śnieg sobie pada? Zaraz wyjść będę musiała a całą noc miałam sumienia wyrzuty, żem jeszcze wszystkie me pudła na kapelusze żem nie spakowała Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Je tam kto? 28.01.13, 08:42 A co Ty kapelusznica jak Hanka Bielicka?:D Odpowiedz Link Zgłoś