Dodaj do ulubionych

Społeczeństwo wyklucza?

13.05.13, 19:55
Nawet to tutaj?
Schizofreniczne?
A dlaczegoż to?
"Ostraki" wywalają niektórym flaki:).
Można sobie dyskusje na dwóch forach porównać.
Może coś z "pracy u podstaw" jednak zaskoczy?
Może kto zrozumie, zaradzi i znajdzie sens.
Bym się cieszyła bardzo, gdyby jeden czy druga, weszli na normalna ścieżkę.
Symbolicznie i enigmatycznie napisałam
ale nauk prawić nie chcę, bo to tylko buntem się kończy
Wierzę, że ludzie maja jednak rozum i pojmą,
zrozumieją o co w tym wszystkim tu chodzi, czyż nie?
Obserwuj wątek
    • mantra1 Re: Społeczeństwo wyklucza? 13.05.13, 20:07
      Jakże piękne są niektóre powroty. ;)
      • leonardo_gotti @@@@Mifredo 13.05.13, 20:38
        Ty masz problemy z akceptacją w społeczeństwie? tak chodzę sobie po forach i wszedzie gdzie ty bywasz zawsze masz problem do piszących.Tam też już ci sie nie podoba:-))))
        forum.gazeta.pl/forum/w,210,126883029,126905356,Re_Niestety_Mlfredo_.html
        • leonardo_gotti Re: @@@@Mifredo 13.05.13, 20:39
          czyli norma szajba wzieła górę nad rozumem.
          • mifredo Re: @@@@leonardo 14.05.13, 06:34
            Widzę, że jednak słowo i pojęcie zrozumieć jest ci zupełnie obce.
            Każdy może mieć swoje zdanie, zupełnie inne od innych w danym temacie.
            Powinniśmy tylko ładnie się różnić.
            Mnie za moje pisanie nikt tu i tam nie banuje,
            na oślą ławę nie przenosi, w kosz nie klika.
            To ty z kumpelą czujecie się poszkodowani, blokowani.
            List do Unii już wysłałeś? z pretensjami, że tu chorych prześladują?
            Nie macie obydwoje z kumpelą rozeznania co wypada a co nie,
            co wulgarne a co normalne
            co obraźliwe...
            Idziecie po bandzie, że tak powiem, na oślep.
            Ale cóż, głupi nie ma zazwyczaj świadomości swej głupoty
            a czasem i niby mądry świadomości swych niegodnych czynów.
            Brak morale, brak kodeksu, brak honoru.
            Nie wiadomo co dobre co złe,
            gdzie góra, gdzie dół, co krzesło co stół.
            Tak powstaje patologia, obecna i powszechna wszędzie coraz bardziej.
    • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 10:23
      Nie musisz się tak produkować i tak długie posty wypacać.
      Ja ciebie mam głęboko i twoje zdanie.
      Pościk wkleiłem dla przykładu, twoich zagrywek nauralnych podczas szajby.
      Jesteś dla mnie tępym prymitywem i nie omieszkam kometarzy pod twoimi postami.
      Coby wyprostować twój tępy tok myślenia.
      • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 10:48
        :-))))))))
        forum.gazeta.pl/forum/w,1211,140925486,140950130,Re_Mifredo.html
        • mifredo Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 10:58
          A co niby w tym linku jest złego, jeśli o mnie chodzi?
          forum.gazeta.pl/forum/w,1211,140925486,140950130,Re_Mifredo.html
          • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:05
            A co nie mogłem wrzucić? chyba pogrzebię w euretce może ciekawego coś wygrzebię:)
            • mifredo Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:12
              Wówczas popełnisz występek.
              A ja to zgłoszę i możesz zarobić na bana!
              Takich rzeczy robić nie wolno, podawać nazwisk, imion,
              w ogóle ingerować w cudzą prywatność.
              Tu na tym forum używam jednego nicka
              i tego się trzymaj.
              I powiem ci, że nawet przenoszenie moich wpisów z tego nicka
              z innych forów na to forum,jest niedozwolone!
              Taki kodeks tu drogowy obowiązuje.
              No chyba, że kto szmata i bez honoru, to wiadomo...
              • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:24
                Więc dobrze może sobie wtenczas powklejam:) ale i linki też zarzucę jak to Ojca Tuska od szmalcowników pomawiasz:)))))
                • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:27
                  OO przepraszam ja się zeszmacę? do tej pory ty usilnie starasz się mnie seszmacić, ja tylko przytoczę a to jest różnica.
                • mifredo Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:31
                  A możesz to tam zrobić?
                  Tam gdzie to znalazłeś?
                  Tu zabraniam wywlekania mojej internetowej prywatności.
                  Ja się nie przyznaję, do takich wpisów
                  a ty lubisz kompilować,
                  słówka swoje do moich dopisywać,
                  wielokrotnie się o tym przekonałam.
                  Lubisz ludziom robić koło dupy,
                  z igły widły, to twoja cecha brzydka,
                  może właśnie dlatego wywalili cię z pracy.
                  Pomówień nie lubi nikt.
                  Za pomówienia idzie się wiezienia.

Dlatego społeczeństwo takich w y k l u c z a
                  • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:33
                    Więc masz osobę, ty mi nie zbaronisz, to przecież nie twój nick kochana tak wklejam do poczytania:)))))
                    forum.gazeta.pl/forum/w,23923,114051429,114132802,Re_Oni_tez_bronie_Palikota.html
                    • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:35
                      Jeszcze raz ci powtarzam jak do ciebie nie dotarło, nikt mnie z pracy nie wywalił, a dla twojej wiadomości to jeszcze się nie zwolniłem ale mam zamiar.
                    • mifredo Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:39
                      Oj umyśle nierozgarnięty,
                      mylisz Tuska z Palikotem?
                      Czytaj więcej, zacznij rozumować, poczytaj w necie o faktach.
                      Więcej ogłady i oczytania.
                      Żałosny jesteś.
                      • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:41
                        mifredo napisała:

> Oj umyśle nierozgarnięty,
                        > mylisz Tuska z Palikotem?
                        > Czytaj więcej, zacznij rozumować, poczytaj w necie o faktach.
                        > Więcej ogłady i oczytania.
                        > Żałosny jesteś.
                        >

Nie jażałosny jestem tylko ty Palikot nie miał ojca w wermachcie komu ty wciskasz teraz głupotę, chyba że onie odróżniasz jednego od drugiego.
                        Nasmaruję list do kancelarii za pomówienie i podam Cię bo jestem tym urażony.
                        Zaraz zacznę ciekawę co z tego wyniknie, chyba Donald się wkurzy:)
                        • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:42
                          Że z jego dziada szmalcownika robisz na forach gazetowych otwartych.
                          • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:46
                            A teraz mifredo wytrzyj pianę z ust i poczekamy na rozwój sytuacji.
                          • mifredo Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 11:46
                            Sam się prosiłeś:
                            alberto_schiza 08.05.13, 09:39 Odpowiedz
                            Z pracy mnie zwolnili ze wzgledu na schizofrenię na forum banują i wycinają.Co jest grane jeszcze zrobią tak jak kiedyś zaczną nas na jakąś wyspę wysyłać.
                            forum.gazeta.pl/forum/w,244933,144340192,144340739,Re_Watki_skopiowalem_.html
                            • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 12:08
                              Mie naprawdę to lotto co ty wklejasz, możesz wkleić jeszce kilka linków celowo mylących dla nie rozpoznania mojej osoby.Nie kochana jeszcze nikt mnie nie zwolnił, czy tu uważasz mnie za durnia? myślisz że tu opiszę prawdziwą sytuację? i uważasz że gdybym nie miał pracy i dochodów to bym tak tkwił i klepał na forum godzinami.
                              • leonardo_gotti Re: Społeczeństwo wyklucza? 14.05.13, 12:10
                                Zreszta co to za różnica, może pracuję może nie kto to wie.
                                Telefon do papieża też wykonałem, bo czuję że koniec świata się zbliża.
                                • leonardo_gotti @@@ a u ciebie wszystko wporzo? 14.05.13, 12:14
                                  forum.gazeta.pl/forum/w,1211,143819578,143819578,Wszak_klutura_nie_zabrania_.html
                                  • leonardo_gotti Re: @@@ a u ciebie wszystko wporzo? 14.05.13, 12:18
                                    Nikt na tym forum nie zna mojego życia osobistego, gdzie pracuje co robię itd... tego się trzymam jak świętości, jedynie ditta zna szczegóły z mojego życia może nie do końca wszystkie.
                                    Sprzeczne fakty z mojego życia celowo tu opisuję, wszak jestem chory na schizofrenię i nie mam ochoty żeby ktoś mnie rozpoznał.Ja kobieto jeżeli chodzi o ścisłość nawet w gdańsku nie mieszkam, ale pomijając to nie ważne myślcie co chcecie.
                                    • leonardo_gotti Re: @@@ a u ciebie wszystko wporzo? 14.05.13, 12:24
                                      Napiszę Ci coś, ja nawet renty kobieto nie mam, tylko już emeryturę.
                                      Widzisz w tak młodym wieku, przepracowałem swoje i dorabiam.
                                      OT teraz uroniłem troszku prawdy, ale Ditta nic więcej nie zdradzaj jak to czytasz.
                                      • leonardo_gotti Re: @@@ a u ciebie wszystko wporzo? 14.05.13, 12:29
                                        Mojej żonie też już ciut ciut do emerytury zostało,a to dlatego że jest młodsza:), trzeba potrafić się w życiu kochana ustawić.Może za kilka lat napiszę prawdę obecnie jeszcze nie mogę, obejmuje mnie kwarantanna popromienna:)
                                        • leonardo_gotti Re: @@@ list do kancelarii. 14.05.13, 14:58
                                          Dostałem odpowiedź, jakoś to leciało tak....jestem oburzony i prosiłbym o zbadanie sprawy pomówień publicznych.......
                                          No i masz ci los myślałem że to oleją ale biorą sprawę pod lupę.
                                          Za pomówienia bezpodstawne publicznie trzeba odpowiedzieć a tym bardziej jak się obraża rodzinę urzędnika państwowego wysokiego szczebla.:))))))
                                          • leonardo_gotti Re: @@@ list do kancelarii. 14.05.13, 15:04
                                            Jeszcze gdzieś powysyłam może do jakichś redakcji bedzie ciekawiej:), idę poszperać:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka