Dodaj do ulubionych

Jaką firmę do obsługi informatycznej polecacie?

21.07.15, 10:48
Mam dużo doświadczeń z korzystaniem z obsługi informatycznej, gdzie "informatycy" zlewczo podchodzili do swoich obowiązków;

Zgłaszałem problem i musiałem dużo czekać i nie miałem pewności, że problem jest rozwiązany solidnie, tak aby się nie powtórzył.

Możecie polecić jakąś firmę, która się profesjonalnie i w miarę tanio zajmuje obsługą informatyczną przedsiębiorstw ?
Obserwuj wątek
    • adri_ann Re: Jaką firmę do obsługi informatycznej polecaci 21.07.15, 14:01
      A możesz coś więcej powiedzieć? Czego konkretnie oczekujesz bo może się okazać, że chcesz rzeczy niemożliwych dla określonego budżetu :)
      • raclawb Re: Jaką firmę do obsługi informatycznej polecaci 21.07.15, 15:49
        Mam pracownika, któremu płacę 1800 PLN netto pracuje na pół etatu, posiadam 15 stanowisk lokalnych + 25 rozproszonych, do obsługi zdalnie; Dodatkowo pracuje non-stop system CRM, serwer domeny + baza danych;

Z mojego rozeznania, w takiej kwocie
        - obsługa zdalna cały czas placówki (od 8.00 do 15.00),
        - monitorowanie pracy serwera (informacje wysyłane emailem)

wraz z 20h tygodniowo do obsługi około średnio 15 zapytań tygodniowo o czasochłonności około 30min + średnio 2 o czasochłonności około 1,5h

Mniej więcej takie jest moje zapotrzebowanie, wydaje mi się, że płacę za to godnie a widzę ignorancję;

Z drugiej strony jestem z tych osób, którzy tworzą zespół ludzi i dba o to aby był dobrze zintegrowany między sobą, a widocznie trafiłem na osobę, która tego nie umie uszanować.

Stąd też proszę Was o opisanie doświadczeń z udanej współpracy i rekomendację kto (np. jakiś zespół ludzi, firmę) z taką pozytywną w sobie energią mógłby zagospodarować obowiązki informatyka;

• duchu57 Re: Jaką firmę do obsługi informatycznej polecaci 04.08.15, 15:58
          Polecam Positive Assistance z Zielonki, prowadzą dobrą dokumentację, więc można weryfikować ich pracę. Obsługują mnie od 4 lat i współpraca się układa. Zgłoszenia przetwarzają w systemie informatycznym i generują raporty miesięczne wraz z zaleceniami, co zmienić aby było lepiej. Chłopaki są ambitni i naprawdę angażują się w prace, skontaktuj się z nimi a sam się przekonasz.
    • lucyy3 Re: Jaką firmę do obsługi informatycznej polecaci 23.03.16, 10:25
      Ja korzystam i mogę z całą stanowczością polecić obsługę informatyczną Warszawa od itprojekt.pl. Bardzo profesjonalna firma, gwarantująca wysoki poziom usług i co najważniejsze bezpieczeństwo oraz poufność danych. Wszystko można z nimi załatwić, zawsze doradzą i pomogą. Starają się znaleźć jakieś rozwiązanie danego problemu, dlatego współpraca z nimi przebiega tak dobrze.
    • maja.surd Re: Jaką firmę do obsługi informatycznej polecaci 28.10.20, 16:07
      Polecam współpracę z KUMANET. Świetna obsługa. Zawsze mogę na nich liczyć.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka