Dodaj do ulubionych

Warsztat Ol-Car ul. Kanonierska

IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.16, 19:07
Wpis będzie krótki - omijajcie ten warsztat z daleka. Nie chcę się rozpisywać bo znowu mi ciśnienie podskoczy.
Pomimo że p. G. kreuje się na fachowca, to niestety zero wiedzy. A najgorsze to jest to, że jak spier...li sprawę, co każdemu się zdarza, to nie potrafi przyznać się do błędu i udaje frajera.
Tyle w temacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zadowolony klient Re: Warsztat Ol-Car ul. Kanonierska IP: *.146.131.188.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.02.16, 19:34
      Coś mi się wydaje ze pan Old Kar to konkurencja albo nieżyczliwy sąsiad bo od dłuższego czasu serwisuje swoje samochody u pana G. i jestem super zadowolony. Oprócz serwisu/napraw zawsze można pzedyskutowac jak dbać o samochód i uzyskać wiele cennych porad. A cytując klasyka z pana panie Old Kar to dupa a ani prowokator.
    • 1234tedi Re: Warsztat Ol-Car ul. Kanonierska 15.02.16, 23:27
      Kolejny raz trafia jakiś frustrat.Pojawił się warsztat w którym można uczciwie naprawić auto,przy okazji nie wydając majątku i w sytuacji kryzysowej można na nich liczyć(samochód zastępczy).Trafia się dupek,który coś napisze żeby tylko zaszkodzić.Panowie z OL-CAR aby tak dalej.Trzymajcie się i nie przejmujcie się takimi wpisami.Każdemu polecam ten warsztat.KOLEJNY ZADOWOLONY
    • arecki6666 Re: Warsztat Ol-Car ul. Kanonierska 16.02.16, 08:04
      Jestem stałym klientem pana G. od paru lat i serwisuje u niego kilka aut (mała firma kurierska). Wcześniej jeździłem do różnych warsztatów i bywało różnie. Z czystym sumieniem polecam ten serwis i jego usługi a właściciela uważam za wysokiej klasy fachowca i pasjonata motoryzacji (robi to co lubi i na czym się zna). Są to też opinie innych ludzi naprawiających tam auta których znam osobiście zresztą sam trafiłem tu z polecenia i póki co nie planuje zmian. Negatywna opinia na tym forum jest wywodem jakiegoś ubogiego intelektualnie człowieka któremu wyraźnie przeszkadza sukces jaki osiągnął Pan Ireneusz i wyraźnie go to uwiera. Życzę Panu Ireneuszowi powodzenia i żeby spełniły się jego plany na poszerzenie działalności. Zadowolony klient.
    • piotr_m1976 Re: Warsztat Ol-Car ul. Kanonierska 17.02.16, 21:40
      Chyba nawet wiem, który to sąsiad. Kiedyś byłem świadkiem jak jakiś leciwy zgred wymachując rękami przez ogrodzenie naubliżał Panu Ireneuszowi bez wyraźnego powodu. To było naprawdę nieprzyjemne i przykre. Jeżeli chodziło mu o to, żeby zniechęcić klientów to oznacza, że jest człekiem bardzo ubogim intelektualnie. Ja również jestem stałym klientem Pana Ireneusza od wielu lat
      i serwisowałem u niego kilka samochodów z ogromnym zadowoleniem. Polecam ten warsztat, gdyż świadczone przez niego usługi są realizowane na bardzo wysokim poziomie. Pan Ireneusz to wysokiej klasy profesjonalista, dba o klienta i można na niego liczyć, a co ważne koszty naprawy są adekwatne
      do wykonanej usługi. W tym warsztacie nie spotka Was sytuacja jaką można zaobserwować
      w programie ?Będziesz Pan zadowolony?. Wszyscy zmotoryzowani powinni wiedzieć o co chodzi. Bardzo polecam ten warsztat.
    • Gość: ululu Re: Warsztat Ol-Car ul. Kanonierska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.16, 23:58
      Ja się przychylam do pierwszej opinii. Byłem raz krótko i to tyle. Więcej nie zamierzam. W tym czasie byłem świadkiem zagubienia dowodu rejestracyjnego jednego klienta, a także zatrzaśnięcia kluczyków w aucie innego - musieli wzywać właściciela - chyba miał zapasowe nie wiem, bo już wyszedłem. Generalnie bałagan.
      • Gość: RAFI Re: Warsztat Ol-Car ul. Kanonierska IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.16, 18:15
        Jeżeli chodzi o OLCAR napisze krótko.Jako jedyni naprawili mi klimę.Byłem w pięciu Rembertowskich warsztatach i jedno co robili to nabić nabitą już klimę.Tu było inaczej.Kilka pomiarów kilka testów i klima wróciła.Przykre jest to że okoliczne warsztaty naciągnęły mnie na nie potrzebne koszty.Polecam ten warsztat

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka