Dodaj do ulubionych

DecyzjaŚrod.dla S7 wydana 27.04.2 tyg. do odwołań

01.05.18, 09:38
Mamy w rozsypce urząd Dzielnicy. Już sam nie wiem czy jeszcze ktoś z Dzielnicy Bemowo zajmuje się sprawami mieszkańców czy Nie? Tymczasem Łomianki z Młocinami właśnie załatwiają nam kolejną trasę S7 pod oknami!!! Właśnie wydano decyzję środowiskową . Mam nadzieję że znajdzie się ktoś w radzie dzielnicy (Burmistrz Grodzki?) by się kompetentnie odwołać w ciągu 2 tygodni. W przeciwnym wypadku osiedla i parafia zostaną rozjechane, a ja nie oddam swojego głosu na osoby które nie broniły dzielnicy i mieszkańców w tak ważnej sprawie! Pozdrawia Bemowianka
Obserwuj wątek
    • fortbemowo Re: DecyzjaŚrod.dla S7 wydana 27.04.2 tyg. do odw 01.05.18, 09:59
      Łomianki poinformowały o tym co się dzieje na swojej stronie. W dodatku z podziękowaniami dla GDDKIA że zamierza nas rozjechać! www.lomianki.pl/lomianki2/index.php?dc=6991#midlleColumn

A u nas cichosza
      • agnieszka_mmm Re: DecyzjaŚrod.dla S7 wydana 27.04.2 tyg. do odw 02.05.18, 14:36
        na fb dzielnicy ani słowa o tym..
    • agnieszka_mmm Re: DecyzjaŚrod.dla S7 wydana 27.04.2 tyg. do odw 02.05.18, 14:35
      Jest jeszcze prezes spółdzielni Wola, dla którego to chyba osobista walka i myślę w nim ostatnia nadzieja.
      Najgorsze jest to, że wydali tę decyzję perfidnie w okresie długiego weekendu, gdy nie ma ludzi, mają urlopy.
      Szlag trafia jakie to jest wszystko poustawiane z góry!
      • fortbemowo Re: DecyzjaŚrod.dla S7 wydana 27.04.2 tyg. do odw 03.05.18, 16:51
        Jest niby 2 tygodnie teoretycznie od 27 . 04 licząc. Nie wiem jak to licza urzędasy... tak czy inaczej jeśli macie swoje kontakty, grupy fb twittery/instagramy itd. To napierajcie ile wlezie... bo te świnie nie żartują i zaraz będzie megaproblem.. Pozdrawiam fb
        • fortbemowo Re: DecyzjaŚrod.dla S7 wydana 27.04.2 tyg. do odw 03.05.18, 18:22
          I jeszcze jedna uwaga.Jak ktoś nie ma wyobraźni przestrzennej i nie rozumie skali tematu to zapraszam na przelot nad południową obwodnicą warszawy- teraz w budowie.

www.youtube.com/watch?v=a4ISbDN7gnk

A jak ktoś nie ma wyobraźni i praktyki w obcowaniu z GDDKiA oraz firmami budowlanymi które zmieniają uzgodnienia wynegocjowane ze społeczecznościami lokalnymi w ramach "udziału społeczeństwa" to zapraszam Tu:

warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,23236552,obwodnica-wisi-nad-wesola-decyzje-srodowiskowa-dla-wariantu.html

My powinniśmy iść jak najszybciej do sądu z tymi urzędnikami ... to może się to skończy jak w 2014 czyli unieważnieniem postępowania. Także niech się grzeją klawiatury i do roboty. To może będzie dobrze.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka