najeeli 25.04.08, 22:10 wala juz chyba z godzinę, do jasnej anielki, daleko mam a mnie wkurza, to co jakbym bliżej mieszkała?? lepiej by basen zbudowali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najeeli Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr 25.04.08, 22:10 oooooooo cisza, nareszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 00:04 Jednej przeszkadza? Nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr 27.04.08, 00:45 a przedszkoli jak nie ma to nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
osiem_z_siedmiu Z przedszkolami to do całki. 27.04.08, 16:59 Przedszkola likwidowała poprzednia ekipa,obecna jedynie może budować nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.13, 12:14 nie jednej ośle a wszystkim normalnym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSCIEKLY Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 19:53 CZY DEBIL KTORY WYMYSLIL TEN AMFITEATR MIESZKA NIEDALEKO?!???? KTO TO WYMYSLIL?!!!!????? JEST NIEDZIELA CZLOWIEK NIE MOZE OTWORZYC OKIEN PONIEWAZ ZA OKNEM WYJE ACID DRINKERS!!!!!!!!!!!!!!!! CZLOWIEKU, DEBILU WEZ SOBIE TA GRUPE I ZAPROS DO DOMU. MYSLALEM ZE TEN AMFITEATR BEDZIE GRAL W SOBOTE 2 GODZINY A TO NAWALA OD PIATKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek z jelonek Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 20:15 Przejdzie ci jak sciagna Rubika. Bedziesz mogl poklaskac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 20:19 no to sie wykazales inteligencja! Odpowiedz Link Zgłoś
magusia27 Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr 27.04.08, 23:15 a gdzie ten amfiteatr ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbn Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 09:00 Niech lepiej postawia porządne place zabaw, a nie amfiteatr do którego ciagną menele i dresiarstwo żeby za darmo posłuchać muzy albo dymów szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.chello.pl 28.04.08, 13:14 Dlaczego obrażasz ludzi którzy tam byli?! Ja tam byłam w piątek i w niedzielę a bynajmniej dresiarzem nie jestem......było naprawdę dużo ludźi, nawet z małymi dziećmi. Rozumiem, że może przeszkadzać hałas ale daruj sobie obrażanie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.skynet.net.pl 28.04.08, 15:20 Mieszkańcy byli przeciwni temu amfiteatrowi dla bezrobotnej gawiedzi, ale władze w dupie maja bo ten sa poziom reprezentują co dresy. Wiocha rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr 30.04.08, 10:52 zawsze mialem takie dziwne wrazenie,ze wyborcy PO to dresiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
legion-l A ja zawsze wiedziałem że lidek/syn/ubeka. 30.04.08, 21:04 I nic wiecej nie trzeba dodawać.Gdybyś głupi ubolu poczytał kto jest wyborcą PO to dowiedziałbyś się że tylko lewacy maja dresy.I niepełne podstawowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senny precz z befetem IP: *.sportrebel.pl 28.06.13, 22:17 bydĹ?o robi remizÄ? w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: córka Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.jelonki.robbo.pl 28.04.08, 19:29 Przy dżwiękach tych wściekłych łomotów umierała moja matka. Zamknięcie okien nic nie pomagało, bo trzęsły się ściany i podłogi. Czarna rozpacz. I to jest ta "wysoka" kultura masowa jaką mieiszkańcom osiedla ZA NASZE PIENIADZE fundują władze dzielnicy, Warszawy, Polski. Wstyd !!! Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:23 szczerze powiedziawszy to dla mnie nie ma znaczenia czy graja majteczki w kropeczki, czy acid drinkers czy rosiewicz, w niedziele wieczorem chcialbym sobie otworzyc okno i odpoczywac. 2h w weekend to nie to samo co od piatku do niedzieli do 22 muzka non stop. Teraz to jeszcze pol biedy poniewaz jest stosunkowo zimno. Jak bedzie +30 w domu i nie bedzie mozna otworzyc okien?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martyna-beaux Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr 28.04.08, 20:26 Gość portalu: córka napisał(a): > Przy dżwiękach tych wściekłych łomotów umierała moja matka. > Zamknięcie okien nic nie pomagało, bo trzęsły się ściany i podłogi. > Czarna rozpacz. I to jest ta "wysoka" kultura masowa jaką > mieiszkańcom osiedla ZA NASZE PIENIADZE fundują władze dzielnicy, > Warszawy, Polski. > Wstyd !!! > Skandal!!! Przykra sprawa, ale czy nie mogliście jako sąsiedzi skombinować jakiejś petycji przed wybudowaniem tego amfiteatru??? Przecież to było do przewidzenia, że będzie hałas... Najpierw się wszyscy podniecali, że będzie amfiteatr a teraz narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 21:27 myslisz ze petycja cos da?? przyklad przebudowa ulicy klemensiewicza, miala byc szersza i lepsza, jest szerzej ale czy lepiej?? zlikwidowali ok 100 miejsc parkingowych poniewaz projektant nigdy nie byl na tej ulicy. samochody staja wzdluz ulicy czego skutkiem jest ulica o szerokosci pol samochodu. amfiteatr piekna sprawa ale nie codziennie przez 3 dni do 22. Czy nie mozna zrobic koncertu 2 godzinnego w sobote o 20?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apel Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.chello.pl 29.04.08, 13:44 do Straży miejskiej. W związku z otwarciem amfiteatru przyjeżdża dużo samochodów i parkują m.in. na ul. Karabeli 15. W budynku mieści się równiez fryzjer, kosmetyka i są zmotoryzowani klienci. Po drugiej stronie Lazurowej jest olbrzymia budowa i robotnicy też parkują przed naszm blokiem. W związku z powyższym mieszkańcy nie mają gdzie parkować, tylko na pseudo trawniku, który jest zryty, bo kładli tam niedawno kable. A Straż Miejska tego nie widzi tylko wlepia mandaty. Jak przyjeżdżają wielkie samochody i ryją trawnik przy Karabeli 15 - ściana szczytowa od Lazurowej, to jest w porzadku, mimo, że w kółko je zmieniają. A może Spółdzielnia wstawi się za nami, mieszkańcami Karabeli 15. Czuję, że jak tak dalej będzie, to SM będzie bardzo bogata w mandaty. reklamy na budynku to tego nie widzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: 193.17.14.* 30.04.08, 08:26 Brawo. Amfiteatr w planach zagospodarowania przestrzennego dzielnicy widnieje od lat 70. Każdy kto kupuje, wynajmuje, buduje ipt mieszkanie ma prawo wglądu do tychże planów, Każdy o tym wie. A teraz tylko pretensje.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: otwarcie amfiteatru wrrrrrrrrrrrrr IP: *.vudoohosting.com 26.06.13, 20:33 Koszmarny burdel. Życzę sobie aby został poskładany i wywieziony do wiochy która go tutaj postawiła. Odpowiedz Link Zgłoś