meresanch 23.03.06, 11:07 Taksówkę, ja już mam dość" 8 dni migreny dzień przerwy i teraz czwarty dzień ..... mam dość........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: "Zgódźcie na drogę mleczną 23.03.06, 19:14 Mogę zaproponować tylko "zaczarowaną dorożkę" po Krakowie. Prowadzi zaczarowany dorożkarz, a ciągnie ją zaczarowany koń, który ma "najprawdziwsze uszy!" :) Ah, ten Gałczyński, co on palił? ;) Uszy do góry Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: "Zgódźcie na drogę mleczną 23.03.06, 21:34 To juz za dlugo, biedna duszo.. idz do lekarza lub do szpitala niech cos ci dadza porzadnego.. bardzo wspolczuje. Zgadzam sie z Nessie ze ponad trzy dni to wymaga leczenia szpitalnego- to Status Migrainosus. nie zarty.... Venus Odpowiedz Link Zgłoś
meresanch Re: "Zgódźcie na drogę mleczną 24.03.06, 09:21 niejest to bardzo silne (i sadze ze lekarze by mnie wyrzucili) ale jest i przeszkadza nawet nie mam o dziwo nudnosci ale mam dosc Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: "Zgódźcie na drogę mleczną 24.03.06, 09:55 o to wiem jak to jest.. mam takie czasami co sie wloka do dwoch tygodni.. tryptany malo co pomagaja, juz predzej cos p/bolowego, ale tez o tyle o ile.. ahh kiedys przejdzie... (moze magnez?) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
meresanch Re: "Zgódźcie na drogę mleczną 24.03.06, 11:52 musialam sie wygadać wyzalic i licze ze tym razem nie potrwa 8 dni Odpowiedz Link Zgłoś
teresa995 Re: "Zgódźcie na drogę mleczną 25.03.06, 11:14 bardzo Ci współczuję, ja też miewam tylko maratony migrenowe trwające od 3-6 dni, biorę wtedy summamigren, imigrin, a ok. 5 dnia migreny biorę pół tabletki hudroxyzyny na uspokojenie, bo inaczej nie wiem co bym z sobą zrobiła. Brałam już divascan, teraz będę brała dihydroergotaminę (w kroplach), zobaczymy, jak po tym będzie z t ą moją migreną. Czy Ty też brałaś dihydroergotaminę? Odpowiedz, podziel się swoimi spostrzeżeniami Odpowiedz Link Zgłoś