Dodaj do ulubionych

klan- pomocnik grabarza...

19.01.12, 20:06
rany, co to znowu bylo? sasiad Tomek, z którym matka ma zamiar zeswatac biedna Martyne, ma dobrze platna prace. jest pomocniikem grabarza. osobiscie nie mam nic przeciwko przedstawicielom tego zawodu. ale sasiad Tomek zdaje sie byc lekko uposledzony...jakos mi to zgrzyta... scenarzystow chyba poniosla wyobraznia. albo po prostu chcieli byc oryginalni- w zadnym chyba serialu nie bylo jeszcze nic o grabarzach ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: marielouise Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.mtm-info.pl 19.01.12, 20:13
      A do bycia grabarzem potrzebna jest wielka inteligencja? Niby gdzie indziej mógłby pracować upośledzony umysłowo? W sklepie? W biurze? Może na uczelni?
      • madi138 Re: klan- pomocnik grabarza... 19.01.12, 20:21
        Wiesz nie sadze, aby tak obciazajaca psychicznie praca, byla odpowiednia dla kogos z jakiegokolwiek rodzaju zaburzeniami....Bardziej w tym watku razi mnie to, ze scenarzysci mieli okazje pokazac problemy z dorosloscia ludzi uposledzonych i ich rodzin, a wyszla z tego zalosna szopka.
        No i to bylo dosc zabawne, gdy grazynka na pytanie rysia o zawod tego mezczyzny odpowiedziala grobowym glosem- jest pomocnikiem grabarza. normalnie czarny humor!
    • Gość: m Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 20:20
      tez mi kapcie pospadały :D tutaj teksty ze bardzo dobre stanowisko, dobrze płatne no i bez ryzyka wiekszego zwolnienia - to sobie pomyslalam ze pewnie jakas dobra firma itd..a tu grabarz - no hmm
      • z_plus_z Re: klan- pomocnik grabarza... 19.01.12, 20:25
        > tutaj teksty ze bardzo dobre stanowisko, dobrze płat
        > ne no i bez ryzyka wiekszego zwolnienia

I "z perspektywami" chyba jeszcze było.
        W sumie racja. ;)
    • Gość: karl Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.ip.mgk.pl 19.01.12, 20:31
      No to już wiemy kto pogrzebie Ryśka!!!
      • Gość: pipi Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.unknown.vectranet.pl 19.01.12, 21:05
        Zapomniałyście jeszcze o tym, że Tomek pracuje w "szacownej instytucji".
        Miałam wrażenie, że Grażynka tłumi śmiech przekazując Ryśkowi info o fachu Mackowego rywala.
        • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 21:18
          No naprawdę pojechali z tym grabarzem - przecież mogli wymyśleć spokojnie mniej dramatyczne zajęcie, nie wiem, że szczotki sklada np.Zwlaszcza w kontekście wyglądu sąsiada Tomka to grabarstwo wypadlo jakoś upiornie.
          • Gość: htr Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 21:20
            oj chyba Agnieszka znowu spróbuje rogala z kolejnego pieca, bo doktor w szpitalu do niej podbijał. no niby tu książeczka, II tom, a tu pożyczyć, a tu herbatka, a tutaj że dyżuruje do rana :D: D: D

no no - pora kolejnego na liste wpisac
            • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 21:27
              Czy dr zalapie się do pierwszej dziesiątki "partnerów" Agnes, czy juz do drugiej, bo ja się pogubilam;)A dr wizulanie calkiem niezly, lepszy od tego melepety Mareczka z wpieniającym "slodkim doleczkiem" w brodzie.
              • Gość: . Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 23:31
                >A dr wizulanie calkiem niezly

Doktor pediatrii jest cudny - najlepsze ciacho w serialu!
                • anetapzn Re: klan- pomocnik grabarza... 20.01.12, 16:14
                  Gość portalu: . napisał(a):

> >A dr wizulanie calkiem niezly
                  >
                  > Doktor pediatrii jest cudny - najlepsze ciacho w serialu!

No fakt:D
              • Gość: . Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 23:42
                Gość portalu: Ramona napisał(a):

> Czy dr zalapie się do pierwszej dziesiątki "partnerów" Agnes, czy juz do drugie
                > j, bo ja się pogubilam;)

Liczmy:
                1. kolega-ekolog (to było coś więcej czy tylko wspólne przykuwanie się w Urzędzie Wojewódzkim w Szczecinie i gryzienie wspólnie w oba uszka wojewody?);
                2. Robert-małżonek;
                3. Pierre z francuskiej firmy;
                4. Filip (tylko zagrywał, ostatecznie wylądował z córką Surmaczowej);
                5. Łukasz (skończył w plastykowym worku);
                6. Tomek (nadskakiwał bez rezultatu);
                7. Vujković-senior (o mało co mąż);
                8. Vujković-junior (rozbił poprzedni punkt);
                9. Miron Lipski (no comment);
                10. Mateusz (właściciel szkoły rodzenia);
                11. prof. Smosarski (nie umiał wybrać między dwiema kobietami, dwoma doma, dwoma typami związku itp.);
                12. Marek /-/.
                Ufff, koniec - a i tak zdaje mi się, że ktoś mi umknął. Pan doktor pediatra będzie więc na zicher w drugiej dziesiątce (ale to i tak lepiej, niż w trzeciej). Swoją drogą, kobieta zaliczyła już niezłą ilość partnerów jak na swój wiek...
                • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 12:18
                  Imponujący przebieg;)Ale chyba jednak nie z wszystkimi z tej listy bylo consumatum;)
                  • Gość: Alina Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 14:43
                    : Ramona napisał(a):

> Imponujący przebieg;)Ale chyba jednak nie z wszystkimi z tej listy bylo consum
                    > atum;)

Z wszystkimi oprocz jednego, nie pamiętam, czy wyjątkiem byl filim, czy Tomek. Chyba Tomek, Aga odstąpila go Dominice /K.Glnka/
                    • Gość: Alina pardon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 14:44
                      nie filim, jeno Filip, oczywiście
            • toxicity1 Re: klan- pomocnik grabarza... 19.01.12, 21:27
              Hmm, w pewnym sensie lekarz też jest pomocnikiem grabarza ;), więc post jak najbardziej na temat.:D
              • elde23 Re: klan- pomocnik grabarza... 19.01.12, 21:40
                Dla ścisłości dodam, że lekarz jest pracodawcą grabarza. A współpraca zaczyna się już w karetce, przy użyciu Pavulonu.
                • Gość: ikarr Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.internetia.net.pl 19.01.12, 21:50
                  Jak już lecimy czarnym humorem, to mnie profesja i wygląd sąsiada Tomka kojarzy się z asystentem dra Frankensteina - Ajgorem - tamten też robił przy zwłokach i jakiś taki niewysoki był oraz dziwnie bokiem patrzył na ludzi. Jezu, jaki przy nich obu Maciuś ładny i prostolinijny jest!
                  • Gość: asda Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 21:52
                    no aga to sporo tych chlopow juz miala...
                    • aga_ata Re: klan- pomocnik grabarza... 19.01.12, 22:04
                      Chociaż ten doktor taki trochę Mironowaty z wyglądu. Widać Aga instynktownie zbliża się do powrotu do ojca Zosi.
                      • thaures Re: klan- pomocnik grabarza... 19.01.12, 22:19
                        A ja muszę przyznać,że z Agnieszki robi się coraz ładniejsza kobieta.
                        • Gość: . Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 23:30
                          thaures napisała:

> A ja muszę przyznać,że z Agnieszki robi się coraz ładniejsza kobieta.

Spox, koło osiemdziesiątki będzie nawet mogła wystartować w Miss Polonia... A serio - fakt, schudła i to jej posłużyło (jak prawie każdej po urodzeniu dziecka, a zwłaszcza drugiego).
                          • Gość: the_accidental Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.toya.net.pl 20.01.12, 07:21
                            Aga jest ok, ale nie mogę pojąć, czemu każdy, kto ją tylko pozna, natychmiast chce ją mieć, i to z całym dobrodziejstwem inwentarza (dzieckiem, bujną przeszłością itp.) Może nie rozumiem, bo nie jestem facetem. Ani scenarzystą Klanu.
                      • Gość: laura Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.net.stream.pl 20.01.12, 20:11
                        a czy ktoś może powiedzieć, jak nazywa się aktor grający pediatrę? jestem bardzo ciekawa, bo w tym tygodniu nie oglądałam klanu....
                        • Gość: . Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.12, 19:23
                          Najnowsze ciacho nazywa się Michał Kruk i jak przystało na ciacho ma swój wiek (w tym wypadku Chrystusowy) - 33 latka... Ciacho było Misterem Poland 1999 (a więc jako dwudziestolatek), teraz grywa głównie w telenowelach. Piórka nad czołem nie są przypadkiem - niestety, ciacho cierpi na łysienie czołowe...

Oto sylwetka:
                          www.zarchiwummiss.eu/prywatna-galeria-najpikniejszych/282-micha-kruk-mister-poland-1999

A oto - UWAGA! - rozmowa z ciachem:
                          www.youtube.com/watch?v=LRhPwyOrE9s

I na koniec zupełny hardcore - ciacho pokazuje klatę (i nie tylko!!!):
                          www.kozaczek.pl/plotka.php?id=33745
            • Gość: q Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 13:53
              Gość portalu: htr napisał(a):

> oj chyba Agnieszka znowu spróbuje rogala z kolejnego pieca, bo doktor w szpital
              > u do niej podbijał. no niby tu książeczka, II tom, a tu pożyczyć, a tu herbatka
              > , a tutaj że dyżuruje do rana :D: D: D

no w tym momencie tez mi kapcie spadły poraz drugi :D :D :D agnieszka lubicz miss wszechswiata ze od razu sie chłopy i to jakie rzucaja..no bardzo to prawdziwe wszystko...
              • pipi43 Re: klan- pomocnik grabarza... 20.01.12, 14:31
                Gość portalu: q napisał(a):

>
                > no w tym momencie tez mi kapcie spadły poraz drugi :D :D :D agnieszka lubicz mi
                > ss wszechswiata ze od razu sie chłopy i to jakie rzucaja..no bardzo to prawdziw
                > e wszystko...

Co???
                Pomocnik grabarza zakochał się w Agnieszce???
                To już zaczyna być niesmaczne...
                • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 14:39
                  Pomocnik grabarza nie mial jeszcze przyjemności poznać boskiej Agnes, na razie zrobila piorunujące wrażenie na panu doktorze, który opiekuje się w szpitalu Zosią.
                  • Gość: madi Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.bb.sky.com 20.01.12, 15:10
                    W sumie to byloby calkiem ciekawe- upiorny grabarz zalecajacy sie do Pieknej Agnes...
                    • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 15:34
                      Piękna i bestia;)
    • Gość: . Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 23:27
      w zadnym chyba serialu nie bylo jeszcze n
      > ic o grabarzach ;)

Really?...

pl.wikipedia.org/wiki/Sze%C5%9B%C4%87_st%C3%B3p_pod_ziemi%C4%85
      • lilith76 Re: klan- pomocnik grabarza... 20.01.12, 11:55
        Widzisz różnicę pomiędzy przedsiębiorcą pogrzebowym a grabarzem?
        Zapewne nawet w USA kto inny kopie dołki.
    • vasilip Re: klan- pomocnik grabarza... 20.01.12, 09:06
      A grabarze chleją!
    • deczko Re: klan- pomocnik grabarza... 20.01.12, 09:36
      A kto gra tego Tomeczka, bo niestety nie moge teraz ogladac tego klanu?
      • kelle1986 Re: klan- pomocnik grabarza... 20.01.12, 15:36
        Robert Martyniak. Wygląda na to że nie jest upośledzony.
        • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 16:27
          W takim razie szacun za grę - rękę bym sobie dala odciąć, że to autentycznie osoba z niepelnosprawnością umyslową.
          • Gość: Kia Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 16:48
            Mało tego, ze zdjęć wynika że jest ciachem:)
            • em.bovary Re: klan- pomocnik grabarza... 20.01.12, 17:03
              Eee... na miano ciacha to chyba wzrost nieco zbyt nikczemny:)
              • eo_wina Re: klan- pomocnik grabarza... 20.01.12, 19:55
                W realu nie jest uposledzony, ale gra raczej takiego - wydaje mi sie.
          • dziennik-niecodziennik Re: klan- pomocnik grabarza... 20.01.12, 20:01
            o w dziób.
            fajny facet...
            w takim razie makijażystka w Klanie jest świetna.
    • anetapzn Re: klan- pomocnik grabarza... 20.01.12, 16:14
      madi138 napisała:

> rany, co to znowu bylo? sasiad Tomek, z którym matka ma zamiar zeswatac biedna
      > Martyne, ma dobrze platna prace. jest pomocniikem grabarza. osobiscie nie mam n
      > ic przeciwko przedstawicielom tego zawodu.
      Ale na brak pracy nie będzie narzekał :D
      • Gość: Kamil Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dibre.com.pl 20.01.12, 16:45
        Agnes pewnie sie dobrze rżnie i nie robi problemów na pierwszej randce, to jest popularna. Wielu facetów to zakamuflowana opcja padlinożerna.
    • Gość: ikarr Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.internetia.net.pl 20.01.12, 17:04
      Robert Martyniak - w tym roku kończy 35 lat. Martynka ma chyba z 18? Rzeczywiście świetnie zagrał upośledzonego, wszystkich nas nabrał.
      • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 17:39
        Mama Martynki wspominala, że Tomek ma 30 lat, więc postać nieco zostala odmlodzona, ale od Martynki i tak jest sporo starszy.
        • Gość: taranka Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.12, 18:27
          A propos Agnieszki to Vujkovic senior z nia nie sypiał,acz razem mieszkali.Była o tym mowa,że zbyt ją szanuje i dlatego czeka,aż będzie jego zoną.Słowo!!! pamiętam.
          • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 18:58
            No to lista apsztyfikantów się skraca, za chwilę sie okaże, że Agnes to jeszcze dziewica;)
            • Gość: taranka Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.12, 19:13
              Ni,nie! tak źle to nie będzie:-))

A dziś Agnieszka w tym kubku z automatu to kawy w ogóle nie miała!!! co za oszukaństwo!! i tak nieudolnie udawała,że ją pije...
              • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 19:18
                Zawsze w Klanie piją z pustych kubków (w innych serialach też się zdarza) i nieudolnie niby przelykają, to norma.Pewnie oszczędności.
                • Gość: asc Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 19:26
                  patrzcie jak Kasieńka wpieprza z pustego talerza
                  www.youtube.com/watch?v=9Hr28-bmVMo
                  2:12 dokladnie
                  • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 19:37
                    Może się odchudza?;)
                  • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 19:38
                    A jak się mocuje z tą lychą, chyba Graża coś twardego podala.
                    • eo_wina Re: klan- pomocnik grabarza... 20.01.12, 20:02
                      Graza strasznie smaczny, niewidzialny rosolek gotuje. I nawet dokladke proponuje.
                      Jednakowoz pragne zauwazyc, ze Elzunia zawsze na talerze naklada z mikroskopijnego garnka. Co prawda kazdemu ta jej zupina ledwo dno miski zakrywa, ale jednak :-) I zawsze, ale to zawsze maja do drugiego dania salate w ogromnej salaterce. Jeszcze nigdy nie widzialam u nich burakow, marchewki albo nawet mizerii :-))))))
                      • Gość: taranka Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.12, 20:14
                        Ale wino to z Olą piły.Widać było,że w butelce i kieliszkach coś jest-pewnie sok:-(
                        • Gość: Ramona Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 20:28
                          Niezle - i prawdziwe - rarytasy wyjela dziś z lodówy Malgorzata - chyba catering zamówila z okazji wizyty Knorra.
                          • Gość: asa Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 20:36
                            A wracajac do tematu - taki zięć to skarb!
                            • Gość: pipi Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.unknown.vectranet.pl 20.01.12, 20:39
                              To jednak nie Agnieszka jest główną bohaterką tego watku...
                              Kto by pomyślał;)
                              • Gość: And Re: klan- pomocnik grabarza... IP: 212.87.246.* 22.01.12, 02:29
                                a jeszcze na liście absztyfikantów Agnieszki zapomnieliście o radiowcu granym przez Stefana Friedmanna.
    • Gość: ada nieźle IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 07:50
      Klan: Niewinna Martynka w łapach ZWYRODNIALCA. Co na to Maciek Lubicz?Publikacja: 2012-01-20 16:06:18 Szok i zgroza! Mama Martynki, której nie w smak był narzeczony córki, cierpiący na zespół Downa Maciek Lubicz, znalazła jej nowego narzeczonego. Ale sąsiad Tomasz okaże się zwyrodnialcem, ktory chce wykorzystać niepełnosprawną dziewczynę!

Więcej
      www.se.pl/robert-martyniak,116297/

Więcej
      www.se.pl/robert-martyniak,116297/
      • Gość: madi Re: nieźle IP: *.bb.sky.com 22.01.12, 09:59
        No i mialam racje! Nie dosc, ze grabarz to do tego zboczeniec!!! Zaraz okaze sie, ze mama Martynki po tym wszystkim nareszcie doceni Macka i bedzie slub!!!
      • lilith76 Re: nieźle 23.01.12, 14:33
        No przecież przyszłość córki przy Tomku-grabarzu widziała.
        I co ona myśli, że on te wikt i opierunek, to za trzymanie za rączki chciał dać?
      • Gość: maitresse niezalog Szczyt zwyrodnialstwa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.12, 19:16
        Kiedy tylko znajdą się sam na sam, Tomek nachalnie będzie domagał się buziaka. Przestraszona dziewczyna ucieknie do Lubiczów.

Rodzice Maćka nie omieszkają zawiadomić o tym policji. Zwłaszcza, że Rysiek Lubicz (Piotr Cyrwus) będzie także świadkiem molestowania Martyny przez jej nowego narzeczonego!

Myślałam, że ją będzie zdradzał, a tu nawet nie to...

• myszka1969 Re: Szczyt zwyrodnialstwa!!! 05.02.12, 16:33
          "Jak już lecimy czarnym humorem, to mnie profesja i wygląd sąsiada Tomka kojarzy się z asystentem dra Frankensteina - Ajgorem - tamten też robił przy zwłokach i jakiś taki niewysoki był oraz dziwnie bokiem patrzył na ludzi. Jezu, jaki przy nich obu Maciuś ładny i prostolinijny jest!"

No własnie!...I co sie dalej podziało po tym jak Martynka przyjechała taksówką w kapciach do Maćka??
          • maitresse.d.un.francais zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza 05.02.12, 16:49
            na usługę nie mając przy sobie pieniędzy?
            • miss_rochester Grabarz 05.02.12, 17:19
              Praca jak praca - najważniejsze żeby roboty do domu nie przynosił;)
            • lilith76 Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza 05.02.12, 23:04
              > na usługę nie mając przy sobie pieniędzy?

Też o tym pomyślałam, jak tylko zobaczyłam scenę z Martynką wsiadającą do taksówki.
              Już widzę tych ruszających taksówkarzy.
              • toxicity1 Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza 05.02.12, 23:56
                lilith76 napisała:

> > Już widzę tych ruszających taksówkarzy.
                >
                Z kopyta... po wypchnieciu niedoszłego pasazera...;)
              • the_dzidka Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza 06.02.12, 09:19
                A to kwestia zapłaty za taksówkę nie wypływa dopiero po dotarciu do punktu docelowego? Mnie tam żaden taksówkarz jeszcze nigdy nie pytał, zanim ruszył, czy mam pieniądze :D
                • myszka1969 Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza 06.02.12, 10:49
                  No oczywiście...Ten zresztą bardzo ładnie przywitał Martynkę słowami: "młoda damo":)..a moze mam nauczyła ją jak sobie radzic z nagłą koniecznością wyjazdu a tok że nie miała kapci na nogach to przeciez wynikło ze stresu- i tak bardzo fajnie zwabiła swojego absztyfikanta do kuchni by samej wyślizgnąc sie z domu...
                  A propos taksówkarzy ja zwykle mówie, że mam kasy tylko tyle (wszak to przeciez zwykle konieczność wyższa)i żeby mnie zawiózł w obranym kierunku tylko za te kwotę...a często i tak zawozi mnie do celu ;)..Przeciez mają rózne rabaty.
                  • Gość: gość Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 13:24
                    "A propos taksówkarzy ja zwykle mówie, że mam kasy tylko tyle (wszak to przeciez zwykle konieczność wyższa)i żeby mnie zawiózł w obranym kierunku tylko za te kwotę...a często i tak zawozi mnie do celu ;)..Przeciez mają rózne rabaty. "

Zachowujesz się jak prostaczka i naciągaczka.Nie wyobrażam sobie wsiąść do taksówki z tekstem " Mam dwie dychy, jedź pan, aż "wyjeżdzisz" tę kwotę, bo potem spadam".Jak cię nie stać na taxi, to są autobusy i tramwaje (chociaz tramwaji u ciebie na wsi może nie być) i wlasne nogi.
                    • Gość: kuku Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza IP: *.dibre.com.pl 06.02.12, 14:34
                      niby dlaczego? mam dwie dychy i jade za dwie dychy, gdzie tutaj naciąganie? Nonsens.
                      • the_dzidka Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza 06.02.12, 14:49
                        Oczywiście że nonsens, kolega gość bredzi.
                    • Gość: a Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 15:00
                      Gość portalu: gość napisał(a):
                      tramwaji u
                      > ciebie na wsi może nie być) i wlasne nogi.

Tramwaji , łomatko z córką. Gosciu, ty już lepiej nikogo nie pouczaj
                      • eo_wina Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza 06.02.12, 17:14
                        Oj, moze u niego jezdzi jedna "tramwaja"? :-)
                • maitresse.d.un.francais Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza 06.02.12, 17:57
                  Wypływa, ale taksówkarz mógł żywić uprzedzenia.

Taksówka była z postoju? Zamówiona? Czy ot tak stała pod domem?
                  • myszka1969 Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza 06.02.12, 23:06
                    Jak widzę takich Gości- nie-prostaków pouczających innych a propos wszystkiego na tym forum , nie tylko seriali to...az mi dech z wrażenia zapiera!...Zastanawia mnie ile trzeba mieć w sobie tupetu i nienawiści do ludzi, żeby takie rzeczy wypisywać...że o braku logicznego myślenia nie wspomnę.
                  • the_dzidka Re: zamówiła taksówkę i namówiła taksówkarza 07.02.12, 11:29
                    Teraz to przekombinowujesz. No ale nie żywił najwyraźniej!
    • Gość: R Re: klan- pomocnik grabarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 22:51
      no to mamy odpowiedź www.fakt.pl/Maria-Niklinska-odda-nerke-Dramat-w-Klanie,artykuly,145611,1.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka