Dodaj do ulubionych

Pani Stenia-klan co się z nią stało?

27.04.12, 23:49
Klan ogądam nieregularnie w 2280 odcinku byla pani Stenia... Co się z nią stało?ona tak sie wypowiadała jak by była upośledzona?czy z nią wszysko ok?jak kiedyś oglądałam klan z nią w roli glownej to byla normalną kobieta a teraz....hmm...
Obserwuj wątek
    • jaginger Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? 28.04.12, 00:08
      Moze sama aktorka miała udar albo wylew.
      I w serialu też tak ma...
      • Gość: bbb Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? IP: *.4web.pl 28.04.12, 06:46
        Jest po wylewie, to już chyba ze 3 lata.
    • Gość: c Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 10:16
      temat wałkowany na tym forum po stokroć..Pani Merle miała wylew już dosyc dawno..
      • Gość: And Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? IP: 212.87.246.* 28.04.12, 18:20
        skoro sama -skądinąd sympatyczna-aktorka jest po problemach zdrowotnych,to tak samo grana przez nią serialowa postać Pani Steni też jest osobą schorowaną,która jest wyrażnie zmęczona i ma problemy z wymową.Tym bardziej dla mnie dziwne,że rodzina Lubiczów nadal ją zatrudnia jako gospodynię domową,dali by już starszej ,schorowanej kobiecie odpocząć,tym bardziej że lekarz stoi na czele rodziny.Fakt,że serialowa Stenia zżyła się z Lubiczami przez te lata,jest niemal jak członek rodziny,mogłaby przecież co jakiś czas przychodzić z wizytą,porozmawiać,czasami może przypilnować Pawełka juniora,ale nie żeby nadal sprzątała,gotowała obiady itd.To tak trochę bez sumienia dla starszej ,schorowanej osoby...
        • z_plus_z Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? 28.04.12, 19:31
          > skoro sama -skądinąd sympatyczna-aktorka jest po problemach zdrowotnych,to tak
          > samo grana przez nią serialowa postać Pani Steni też jest osobą schorowaną

Nigdy w serialu "pani Stenia" nie miała dramatycznych problemów zdrowotnych (raptem zasłabnięcie czy coś). Scenarzyści raczej udają, że nic się nie stao.
          Odkąd Zofia Merle zaczęła zmagać się ze zdrowiem, odtąd prowadzenie postaci "Steni" jest bardzo niezręczne.
          • eo_wina Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? 28.04.12, 21:32
            A mnie sie wydaje, ze jednak byl motyw w Klanie, ze pani Stenia byla dosc dlugo przebywala w szpitalu. Nie padla co prawda nazwa jednostki chorobowej, ale mozna bylo sie domyslic, ze byl to wylew badz udar, tak jak i w zyciu u pani Zofii Merle. Moze akurat praca dla niej to forma terapii, wiec nie rezygnuje z niej. Mnie ona nie przeszkadza, przeciwnie - podziwiam, ze aktorka na przekor wlasnym ulomnosciom daje rade. Co do samych Lubiczow - tez byla o tym mowa, ze nie beda juz tak w zwiazku z przebyta choroba forsowac Steni, wiec tak chyba czynia, bo Stenia kroi teraz tylko jakies salatki na siedzaco i juz tak ochoczo nie sprzata i nie gotuje tak jak to kiedys bywalo.
          • piotr7777 Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? 29.04.12, 08:18
            > Nigdy w serialu "pani Stenia" nie miała dramatycznych problemów zdrowotnych (ra
            > ptem zasłabnięcie czy coś).

Z tego co pamiętam to ma dość poważny problem zdrowotny - cukrzycę.
        • dziennik-niecodziennik Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? 28.04.12, 22:41
          no przeciez na siłę u nich nie pracuje nie? nie jest niewolnicą, jakby miala naprawde dosc toby odeszla. widac jej to potrzebne. bo moze jako alternatywę ma zamknąc sie w domu i tak siedziec?
          • Gość: x Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.04.12, 11:44
            Co to znaczy "toby" ?
            • dziennik-niecodziennik Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? 29.04.12, 21:28
              spacja sie nie wbiła :)
    • spacey1 Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? 29.04.12, 15:14
      ciekawe, w kontekście tego wątku

www.fakt.pl/Zofia-Merle-Wracam-do-quot-Klanu-quot-,artykuly,55396,1.html
      • z_plus_z Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? 29.04.12, 20:42
        > www.fakt.pl/Zofia-Merle-Wracam-do-quot-Klanu-quot-,artykuly,55396,1.html

Więc tym bardziej jest to jakaś niejasność w wątku Steni.
        Przypominam wszystkim, że obracamy się tylko w świecie "Klanu", nie wnikając jakie problemu mają aktorzy, producenci i scenarzyści. Zatem więc co jest prawdą?

Co się stało z tą postacią, że ledwie mówi? Jak to uzasadnia ta niemrawa fabuła?
        • Gość: xd Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 21:30
          stenia to byla kiedys moja ulubiona bohaterka;)tylko dla niej ogladalem klan;)

jak zniknela to moja ulubiona postcia stala sie martyna i ciocia stasia.

milo znowu widziec stenie w klanie.
          • Gość: xd Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 21:34
            'Fakt,że serialowa Stenia zżyła się z Lubiczami przez te lata,jest niemal jak członek rodziny,mogłaby przecież co jakiś czas przychodzić z wizytą,porozmawiać,czasami może przypilnować Pawełka juniora,ale nie żeby nadal sprzątała,gotowała obiady itd.To tak trochę bez sumienia dla starszej ,schorowanej osoby... "

ty se chyba jaja robisz?!i moze maja jej placic za nic?jakai czlonek rodziny?
            stenia byla tylko sluzacą.nie sadze zeby ktokolwiek w tym domu chciaal by stenia przychodzila tylko porozmawiac.to sluzaca a nie kolezanka.
    • kanna Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? 29.04.12, 21:53
      Wkurza mnie to, że w Klanie UDAJĄ, że aktorka jest całkiem zdrowa (=doszła do stanu przed zachorowania).
      To tak, jakby udawali, że aktor grająca Maćka nie ma zespołu Downa.

To nie fair wobec widzów :/
      • Gość: ja Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? IP: *.aster.pl 29.04.12, 23:29
        xd, jaka metamorfoza! Kiedyś jechałeś po Steni, teraz twierdzisz, że była Twoją ulubioną postacią?! Rozdwojenie jaźni masz, czy co? ;d

Stenia chorowała na coś w serialu. Pamiętam jak Kryśka z Pawłem rozmawiali o tym, że jest chora i wyjeżdża do sanatorium, ale nigdy chyba nie powiedzieli, na co choruje. Kiedyś też zdarzyło jej się zasłabnąć ze dwa razy. Raz chyba na spacerze z Pawełkiem i raz Kryśka zastała ją leżącą w kuchni.
        • Gość: xd Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 11:25
          no wylewu dostala.jezu,ze stenia ogladale wszystkie odcinki to wiem!!! tu sie wymadrzaja ze w lanie nie chorowala ciezko,zal...
      • Gość: kia Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 14:07
        A co mają k... zrobić? nawijać co odcinek o chorobie Steni?
        • Gość: xd Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 16:08
          k... przeciez mowili ze miala wylew!!!!!!!!zofia merle w klanie gra!!!!!!!!!!!!!widzialem ja w zesm oku i jest droamoe miala wylew ale dozlaa w 100% do siebie).w klanie gra taka role,wiec sie jąka!!!!!!!dotarlo w koncu????niby tak ogladacie klan uwaznie i przegapiliscie jej chorobe???zal....
          • toxicity1 Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? 30.04.12, 16:46
            Gość portalu: xd napisał(a):

> k... przeciez mowili ze miala wylew!!!!!!!!zofia merle w klanie gra!!!!!!!!!!!!
            > !widzialem ja w zesm oku i jest droamoe miala wylew ale dozlaa w 100% do siebi
            > e).w klanie gra taka role,wiec sie jąka!!!!!!!dotarlo w koncu????niby tak oglad
            > acie klan uwaznie i przegapiliscie jej chorobe???zal....

Wdech.
            Wydech.
            Wdech... itd
    • Gość: xd Re: Pani Stenia-klan co się z nią stało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 19:30
      www.youtube.com/watch?v=MWX3wJuMUEc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka