Dodaj do ulubionych

Durne wątki w " Klanie"

25.02.13, 21:37
Czy oni pogłupieli w tym " Klanie", co to za bzdetne wątki?
1.Od ponad miesiąca jestesmy raczeni durnym wątkiem pieska Tropcia, jego przygarnięciem, pobytem u Lubiczów, zaginięciem i problemem " Jak powiedziec o tym Ani".
2. Nagle z kosmosu pojawia się Hania ex kochanka Antka, która nie wiedziec czemu jest sasiadką pani Stasi i nie ma kasy na pogrzeb mamy, a od kilku miesięcy nie płaci czynszu za mieszkanie. No i co dalej?
3. Co wnoszą do serialu postaci Julii, Pana Krzysia cyrkowca? Nic, zupełnie nic- scenarzysci mogli rozwinąć wątek romansu Michała i Julii- wzięło i umarło po pierwszej scenie. Zapomnieli?
4. Wątek Barbary- wraca ta nabotoksowana i wyliftingowana baba nie-wiadomo- skąd i nagle okazuje się, że Rafalski, którego wczesniej okradła i oszukała- nagle chce odbudować z nią małzeństwo. A o jego wczesniejszej kochance- Donatce zapomnieli?

Obserwuj wątek
    • mmk9 Re: Durne wątki w " Klanie" 26.02.13, 08:11
      karolina.delila napisała:

A o jego wczesniejszej kochance- Donatce zapo
      > mnieli?

Mecyje. "Agata cierpi z powodu dolegliwości wczesnociążowych. Rzyga, marudzi, śpi,odmawia seksu. Aż tu nagle... W firmie Jacka pojawia się Bardzo Ważna Pani Kontroler". Dalej wiadomo.
      • marmoladowiec Re: Durne wątki w " Klanie" 26.02.13, 10:21
        serial wypalił sie.
        • elmusko Re: Durne wątki w " Klanie" 26.02.13, 19:23
          Bez przesady. Wątek Tropcia jest ok, bo w serialu zabrakło zwierząt. I ten pies nie jest "głupi". Może trochę za dużą uwagę skupiają na jego wątek.
          Julię wolę widzieć u boku Krzysztofa, a nie u Michała, Michał ma Zytę. Poza tym ich postacie nie są wcale złe. I wszystko zostało wyjaśnione, dlaczego Julia wróciła podobnie jak z Barbarą.
          Według mnie serial jest ok, ale mogliby jeszcze więcej wątków poświęcić młodym bohaterom takim jak Bożenka, Kamila, Miłosz, Michał, Zyta czy Ola. Podobała mi się rekacja Elżbiety na głupawy śmiech Julii. "Nie wiedziałam, że ona jest taka głupiutka".
          • lilith76 Re: Durne wątki w " Klanie" 27.02.13, 11:43
            Podobała mi
            > się rekacja Elżbiety na głupawy śmiech Julii. "Nie wiedziałam, że ona jest taka
            > głupiutka".

Co się dziwić - platoniczny adorator zmienił obiekt adoracji. Jakże obiekt mógłby być bystry ;)

> a nie u Michała, Michał ma Zytę.

To chyba pierwsza zdrada w "Klanie", serialach chyba, która nie wyjdzie na jaw, dzięki czemu nie zostanie przykładnie ukarana i wybaczona, dzięki czemu serial może promować nierodzinne wartości ;) Życie, życie jest nowelą ;)
    • mmk9 Re: Durne wątki w " Klanie" 27.02.13, 18:36
      Ratunku, wątek ciężarnej Agatki miotanej to manią to histerią... niech ktoś zabroni to oglądać ludziom w wieku rozrodczym, bo będą się masowo sterylizować.
      • myszka1969 Re: Durne wątki w " Klanie" 02.03.13, 19:11
        1.Od ponad miesiąca jestesmy raczeni durnym wątkiem pieska Tropcia, jego przygarnięciem, pobytem u Lubiczów, zaginięciem i problemem " Jak powiedziec o tym Ani".

Przecież piesek jest śliczny :)...Samego wątku zanadto nie śledziłam ale przeciez urozmaica często bardzo trudne sprawy w tej telenoweli...
        • pipi43 Re: Durne wątki w " Klanie" 02.03.13, 20:37
          myszka1969 napisała:

Przecież piesek jest śliczny :).

No tak, to jest argument.

..Samego wątku zanadto nie śledziłam ale przeciez urozmaica często bardzo trudne sprawy w tej telenoweli...

Tia...
          • tay2 Re: Durne wątki w " Klanie" 04.03.13, 13:48
            dla myszki, sliczny piesek wystarcza:)
            • thaures Re: Durne wątki w " Klanie" 04.03.13, 21:25
              Nawet ja- wierna fanka Klanu uważam,że przeginają...
              • myszka1969 [...] 06.03.13, 10:10
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • myszka1969 :( 16.03.13, 15:01
                  A ciekawe za jakiez to mądrości zostały skasowane wpisy szanownej Pani rycyny tudzież pippi
                  :(
                  Widać nawet nieszczęsny Klanowy piesek musiał się powstydzić :(
                  • karolina.delila Re: :( 16.03.13, 15:36
                    Nie widzisz, ze został skasowany Twój własny post a nie kogoś innego?
                    • 4o Re: :( 16.03.13, 20:00
                      Zarzynają ten serial kretyńskim wątkami. Chyba chcą go utłuc na amen :(
                      PS
                      Może cenzor miał PMS?
                      • karolina.delila Re: :( 16.03.13, 23:15
                        Chodzi o to, że scenarzystom z " Klanie" chyba nikt nie płaci i dlatego piszą na odwal sceny od czapy, albo są upośledzeni umysłowo i nie potrafią pisać scenariusza do serialu- tworzyć ciekawych wątków i konczyc ich, budować umiejętnie napięcie i pozostawiac zaciekawionych widzów do następnego odcinka. Tymczasem kazdy odcinek " Klanu" to zlepek paru scenek z których nic nie wynika. Od nowego sezonu gra Olbrychski- co ten stary pierdziel wniósł do serialu? Jego rola ogranicza się do przychodzenia do Grażynki. Co wniesli Julia i cyrkowiec? Z Julii mogli stworzyc jakis czarny charakter, która np zaczęłaby niszczyc Elkę a aptekę przejęłaby podstępem. W restauracji u Moniki i Gabrieli tez mogłoby się zacząć coś dziać- np obie wspólniczki mogłyby się zacząc kłócic, którys z pracowników mogłby zdefraudowac kasę, zaczęloby ginąć jedzenie- toż to pole popisów dla scenarzystów. A Tu nic, plączący się Bolek i Feli w kółko. Wątki są zaczynane a potem w ogóle nie konczone. Brakuje czarnego charakteru- wszyscy są do urzygu dobrzy. Panie Karpiński zrób pan coś z tym, albo oddaj miejsce w ramówce czemuś lepszemu!
                    • pipi43 Re: :( 16.03.13, 23:31
                      Szkoda czasu na tłumaczenia.
                      Ta kobieta jest zbyt ..., no wiesz jaka;)
                  • pipi43 Re: :( 16.03.13, 23:35
                    myszka1969 napisała:

A ciekawe za jakiez to mądrości zostały skasowane wpisy szanownej Pani rycyny tudzież pippi
                    :(

Pipi. Naucz się czytać.
                    Ty jesteś nieźle pokręcona.
                    Jak bum bum.
                    Tyle na temat formy, bo o treści to musiałby się wypowiedzieć specjalista.
                    Widać nawet nieszczęsny Klanowy piesek musiał się powstydzić :(
                    • myszka1969 Re: :( 25.03.13, 13:15
                      "Nie widzisz, ze został skasowany Twój własny post a nie kogoś innego?"

Ależ własnie nie bo ja mam w powiadomieniach na priva, że skasowano jeszcze dwojga osobników, których pisanina na tym forum ostatnio sprowadza się za etatowe robienie za moich adwersarzy...Niektórzy jak widać mają chore nawyki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka