shatmach 26.08.13, 08:32 Nowa! :) www.fakt.pl/Rewolucja-w-Klanie-Wojcik-zastapi-Naruszewicz-,artykuly,227316,1.html Uważam, że to dobry pomysł. Taki dosyć dziwny ten watek ze zniknięciem, zostawieniem dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quba Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 09:42 No ale to juz sie stało. Czy teraz, kiedy po roku, zastąpi ją ktoś inny, to będzie znaczyło, że się odstało? W myśl powiedzienia : co się stało, to się nie odstanie? Nie lubię odsmażanych, satrych, podplesniałych potraw, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
elmusko Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 09:47 Ja jestem zszokowany, że to M. Wójcik zagra Beatę. Nie spodziewałem się, że to ta aktorka zastąpi Naruszewicz. Jeśli to prawda, to Pani Naruszewicz ma poważną konkurencję... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 09:54 quba napisał: > Nie lubię odsmażanych, satrych, podplesniałych potraw, a Wy? Przecież jakoś ten watek trzeba było rozwiązać. Ileż można trwać w takim zawieszeniu zwłaszcza, że Beata była gdzieś tam widziana? Nie zaginęła więc zupełnie bez wieści, wiadomo, że żyje. Ja tam się cieszę, że wraca bo sporo tym namiesza w życiu swoich dzieci, a przede wszystkim w życiu Jacka i Agatki. Do nowego Michała się przyzwyczailiśmy to i nową Beatę z czasem się zaakceptuje. Jedynie Dorota Naruszewicz straci ewentualną możliwość powrotu. Jakoś po odejściu z Klanu propozycje nie sypią się jak z rękawa. Jankowi się jednak udało. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 10:13 Zdjęcia nowej Beaty już z planu fotoforum.gazeta.pl/photo/9/qe/qf/xext/PdZGkG0pxck0ay452B.jpg Pojawi się w odcinku 2471. Odpowiedz Link Zgłoś
elmusko Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 10:21 shatmach napisał: > Zdjęcia nowej Beaty już z planu fotoforum.gazeta.pl/photo/9/qe/qf/xext/PdZGkG0pxck0ay452B.jpg > > Pojawi się w odcinku 2471. Szok ! Są jeszcze jakieś info ? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 10:34 Są, ale nie chce psuć innym zabawy więc... (patrz niżej) SPOILER!!! Beata wróci z amnezją. Nie będzie poznawała swojej rodziny, dzieci, Michała. okaże się, że mieszka w Niemczech z jakimś gościem. Na Sadybę dostanie się w ten sposób, że jedyne co pamięta to właśnie ten adres no i ten Niemiec z którym teraz jest przywiezie ją żeby sprawdzić co się pod owym adresem znajduje. Będzie zagubiona i takie tam. To zdjęcie na dole to moment kiedy rodzina wyprawi jej przyjęcie powitalne, a ona sie dziwi, że ludzie których nie zna wyprawiają jej takie powitanie. Odpowiedz Link Zgłoś
elmusko Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 10:47 Wreszcie możemy liczyć na większą akcję. Super ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_monka Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 12:11 No zara, zaraaa!! Przecież był wątek, że jakaś fundacja ją znalazła, ale Beata nie chciała kontaktu z rodziną. To najpierw ich wszystkich olała, a dopiero później straciła pamięć? I oni jej przyjęcie powitalne zgotowali... Brak mi słów scenarzyści się z końmi na łby pozamieniali chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 12:32 Może właśnie tak działają fundacje tego typu? Ja tez doskonale pamiętam telefon z tej "fundacji" i rozżalenie Elżuni, że córka wyrzekła się rodziny i rozpoczęła nowe życie. Potem przy każdej okazji (np. przeszczep Jaśka) nadzieja, że może jednak opamięta się i wróci. Na forum dywagowaliśmy wtedy, że gdyby wróciła - to ta amnezja jako efekt przebytej wcześniej boreliozy byłaby wytłumaczeniem jej zaginięcia. Jednakowoż ten telefon z fundacji zabił wszystkim gwoździa, bo to by wskazywało ewidentnie na fakt, że Becia ma wszystkich w odbycie i pragnie kroczyć swoją drogą. Może i Wójcik jest dobrą aktorką, ale ja nie cierpię tego typu zagrywek ze zmianą aktorów w jakichkolwiek serialach. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 13:47 ale ja nie cierpię tego typu zagrywek ze zmianą aktorów w jakichkolwiek serialach. U nas kombinują srasznie, w Modzie na sukces załatwiali to prosto i elegancko: w odcinku 2365 byla jedna aktorka, a od nastepnego wchodziła inna, a na dole napis: od teraz postac X gra aktorka Y. I tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 12:34 mam_monka napisała: > No zara, zaraaa!! Przecież był wątek, że jakaś fundacja ją znalazła, ale Beata > nie chciała kontaktu z rodziną. > To najpierw ich wszystkich olała, a dopiero później straciła pamięć? gonią w piętkę, mnie też to śmieszy Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Beata wraca! (Klan) 27.08.13, 12:56 mieszka w Niemczech z jakimś gościem. Na Sadybę dostanie się w ten > sposób, że jedyne co pamięta to właśnie ten adres no i ten Niemiec proszę pięknie, niech to będzie Oskar! Odpowiedz Link Zgłoś
domcyb Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 12:58 Wreszcie. Strasznie jestem ciekawa co tam z nią nowego wymyślą i jak sie potoczą dalsze losy rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata wraca! (Klan) 26.08.13, 22:17 Kiedy to było z tą fundacją? Zupełnie mi umknęło. No widocznie myśleli, że widzowie zapomną. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_monka Re: Beata wraca! (Klan) 27.08.13, 08:44 Chyba akcja z fundacja była w jednym z ostatnich odcinków przed wakacjami 2011. A na szybko znalazłam opis takiego odcinka. CZWARTEK 09.02.2012 TVP1 18:00 Klan - odc. 2226 Kamila pyta Bożenkę, czy już dzwoniła w sprawie studniówki do Miłosza. Po odpowiedzi, jakiej się spodziewała, pożycza od przyjaciółki telefon i w jej imieniu dzwoni z propozycją do Miłosza. Maciek wyjeżdża dzisiaj w kolejną trasę koncertową z profesor Szopińską. Jego smutny nastrój bardzo rzuca się w oczy. Grażynka martwi się o niego. Miłosz dzwoni po ojca w sprawie naprawy zepsutego samochodu. Przy okazji Bolek dowiaduje się, że syn wybiera się na bal razem z Bożenką. Bardzo zadowolony z tego powodu solidnie sponsoruje Miłosza. [b]Elżbieta postanawia pojechać do siedziby Fundacji Zaginieni. Tłumaczy Jerzemu, że przecież gdyby Beata wiedziała, co się teraz dzieje z Jasiem, to na pewno by wróciła. W Fundacji Elżbieta dowiaduje się, że niestety, Beata nie zostawiła żadnego kontaktu. Pracownik fundacji radzi spróbować dać jakiś komunikat w mediach i wykorzystać możliwości Internetu. Ola odbiera telefon od Norberta z dyspozycjami, jakie ma zrobić zakupy w drodze do domu. Norbert odkrył, że wiele produktów spożywczych w ich szafkach jest przeterminowane. Po wizycie u Jacka Agata odwozi na Sadybę Elżbietę. Zapewnia ją, że tak jak ona, również bardzo by chciała, żeby Beata wróciła ze względu na dzieci. Ola obładowana zakupami wraca do domu. Norbert niecierpliwie prosi o paragon. Na informację, że Ola zapomniała, robi jej awanturę. Dziewczyna nocuje w domu rodzinnym na Truskawieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Beata wraca! (Klan) 27.08.13, 09:27 No właśnie. Z tego opisu jasno wynika, że Beata do fundacji dzwoniła, powiedziała, żeby poinformować rodzinę, że nie życzy sobie dalszych z nią kontaktów i nie zostawiła żadnego namiaru na siebie. Elżunia, z bólem serca, ale zarzuciła wtedy wszelkie poszukiwania, bo "skoro Beatka sobie nie życzy..." Pamiętam rozważania na forum, że przecież do takiej fundacji mógł zadzwonić każdy, kto np. porwał Beatę, ot choćby zraniona, szurnięta Donata Słomka i podać się za nią, po to tylko, żeby wstrzymać poszukiwania. A ci naiwniacy łyknęli to info z fundacji jak pelikany. Moim zdaniem wątek zaginięcia (i teraz pojawienia się) Boreckiej jest jednym z durniejszych i pociągnięty z du....y. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata wraca! (Klan) 27.08.13, 09:27 Dzięki. Zupełnie nie pamiętam tego telefonu. :D Na oficjalnym fanpage'u Klanu umieścili skan więc jak ktoś chce poznać szczegóły powrotu Beaty to proszę: Świat Seriali fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1074138_689286844434825_2102584995_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś