Dodaj do ulubionych

Shilla jest coraz grubsza!

20.04.17, 20:22
a poza tym jest kilka wielce irytujących wątków:

- safari jest nudne, bo DUŻO ZWIERZĄT, MAŁO LUDZI, a każda kuchnia, która nie jest polska, szkodzi i wywołuje sensacje;

- Borys z tą swoją maturą ma chyba być wprawdzie niedouczonym, ale za to szlachetnym, ambitnym, honorowym i wiernym kobiecie przyjezdnym;

- odkryłam, że Feli ma za to być chyba filozofującym romantykiem, ale albo filozofuje za cienko, albo romantyzm mu przerysowali, bo wychodzi z niego pajac;

- no i te metafory typu "ta sztuka [ambitny spektakl] jest pewnie taka jak Zyta", albo "mamo, nie pokażę ci książki, bo jej nie skończyłem, ty też nie lubisz się pokazywać z jednym okiem umalowanym".
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Shilla jest coraz grubsza! 20.04.17, 20:23
      a, i Pawełek kłócący się z ojcem tonem grzecznego kujona jest świetny :-P
      • kanna Re: Shilla jest coraz grubsza! 21.04.17, 00:01
        Chyba warto temu dziecku grającemu Shilę zbadać tarczycę...
        • taki-sobie-nick Re: Shilla jest coraz grubsza! 21.04.17, 00:06
          kanna napisała:

> Chyba warto temu dziecku grającemu Shilę zbadać tarczycę...

Ja bym mu najpierw zbadała dietę.
          >
          Tarczyca tarczycą, ale cięcie kosztów też uroczo widać:

- Leokadia jest wprawdzie W AUSTRALII, ale w tle nie ma nawet jednego australijskiego zwierzątka (wyprawa do zoo - koszty), tak samo Pawełka wychodzącego do Julity nie filmuje się w drodze/podczas spotkania, bo to też koszty.
          • latarnik88 Re: Shilla jest coraz grubsza! 21.04.17, 09:09
            Podejrzewam , że Shilla jest chora i w trakcie leczenia np sterydami , bo sorry wygląda niemożebnie.Zal mi dziecka.
            • ikarr Re: Shilla jest coraz grubsza! 21.04.17, 10:49
              Po co wysłali Agatę do Brukseli? Ma poronić drugi raz po tym wypadku, o który już wiemy?
              • latarnik88 Re: Shilla jest coraz grubsza! 21.04.17, 12:26
                Załatwili Agatę na amen , cała pogruchotana , opuchnięta , w śpiączce , ciąża podobno jeszcze się trzyma.Ale jak można
                tak się znęcać nad postacią i widzami.
                • mmk9 Re: Shilla jest coraz grubsza! 21.04.17, 13:37
                  Mogłaby tak lezeć az do rozwiązania. Ponieważ jednak bedzie się to wiązać z biuletynem o stanie zdrowia obojga 2-3 razy w tygodniu, rozmazaną Małgośką i rozdygotanym/spiętym Jackiem, moja propozycja brzmi: panie prezesie Kurski - CZAS.
                  • taki-sobie-nick Re: Shilla jest coraz grubsza! 21.04.17, 21:43
                    Będzie leżeć tak długo, aż wróci z urlopu/odwali inną fuchę.

Ona w ogóle jest szalenie irytująca, wiecznie nerwowa, rozjojczana, posłałabym ją do psychologa.
    • quba Re: Shilla jest coraz grubsza! 25.04.17, 05:26
      moim zdaniem Feli i Moni robią sobie komedie z Klanu i rwą boki z nas, że się nabieramy na ich poważne problemy!
      • taki-sobie-nick Re: Shilla jest coraz grubsza! 25.04.17, 18:58
        quba napisał:

> moim zdaniem Feli i Moni

Moim zdaniem komedię to robią z Klanu scenarzyści i to już od dawna. :-P
      • sfi Re: Shilla jest coraz grubsza! 26.04.17, 08:32
        quba napisał:

> moim zdaniem Feli i Moni robią sobie komedie z Klanu i rwą boki z nas, że się n
        > abieramy na ich poważne problemy!
        >

Kto się nabiera, ten się nabiera.
        Tylko nieliczni traktują filmową fikcję jako real.
        Ja co najwyżej krytykuję niekonsekwencję scenarzystów, nieznajomość życia, nielogiczny rozwój wypadków, itp.
        • quba Re: Shilla jest coraz grubsza! 27.04.17, 20:12
          Ja nie traktuję Klanu śmiertelnie poważnie, a raczek bawi mnie to, co wymyślają scenarzyści i aktorzy, odtwarzający role, jak sami chcą. I dobrze. :)
    • sfi Zajmowała pół ekranu 05.05.17, 15:11
      Odcinki oglądam z opóźnieniem na vod.
      Tragedia.
      Podczas łączenia się z Agatą w Brukseli przez komunikator Shilla wyglądała jakby miała zaraz pęknąć.
      • taki-sobie-nick Re: Zajmowała pół ekranu 05.05.17, 19:51
        Mam teorię spiskową, że to dlatego wysłali ją do Belgii, inaczej zostałaby z Jackiem i Agatą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka