Dodaj do ulubionych

lubicz a kobieta z randkowego profilu

24.01.18, 14:25

ona już na drugi dzień wiedziała, gdzie lubicz pracuje i przyszła go przeprosić, swoją drogą, jakie to zycie klanowe jest łatwe i nieskomplikowane, prawda?
dominika uzależniona od leków p.bólowych, co ustalono od razu, kiedy tylko znalazła się w szpitalu, a przecież to nie jest ot tak, wzięła sześć tabletek apapu i od razu - uzalezniona. Profesor, który mówi, że za pół roku ona będzie potrzebowała przeszczepu wątroby.
Ot, dur*y reżyser wyobraża sobie praccę klinicystów.
Korona królów też bije na łeb durnotą.
Królowa, a w łaściwie żona króla spotyka się po krzakach z jakimś tam Vytautasem, którego w młodości sobie upatrzyła, a on - hop na zamek i mówi do niej "bądź ze mną".
Wiecie co?
Naprawdę to wyszukuję coraz większych głupot w tych serialach.
Zamiast zrobić porządny serial np. 12 pełnometrażowych odcinków "Korony", zrobili 86 odcinków bzdurnego g*wna.
Wstyd.
Autor scenariusza dobrze się aby czuje?
Historio Polski płacz!
Obserwuj wątek
    • kanna Re: lubicz a kobieta z randkowego profilu 24.01.18, 23:17
      Ale wiesz, to forum o Klanie. Co oznacza, ze kawałek o Koronie musisz wykasować, niestety ;(
      • miodowocytrynowa Re: lubicz a kobieta z randkowego profilu 26.01.18, 15:46
        Wiedziała, gdzie Lubicz pracuje- bo przecież Wiga oznajmiła to jej w teatrze, ze mąż jest lekarzem i pracuje w Elmedzie.
        • quba Re: lubicz a kobieta z randkowego profilu 27.01.18, 12:46
          tak, w czasie takiej rozmowy od razu się zapamiętuje nazwę miejsca pracy i zna się adres. Sądzę, że ta klinika to wiesz kilka pokoików w jakimś budynku, niekoniecznie każdemu znana. Ale pewnie masz rację.
          • miodowocytrynowa Re: lubicz a kobieta z randkowego profilu 27.01.18, 15:32
            A dlaczego nie? Co za problem zapamiętać nazwę Elmed a potem wyguglać gdzie się miesci. Ale skoro to dla Ciebie za trudne to bardzo wspólczuję.
            • quba Re: lubicz a kobieta z randkowego profilu 27.01.18, 19:47
              dlaczego dotykasz mnie osobiście? nic o mnie nie wiesz, ale już musiałaś wyrazić się źle o moim rzekomym inwalidztwie umysłowym. Nie wiesz kim jestem i nie masz prawa w ten sposób do kogokolwiek się zwracać.
              • taki-sobie-nick Re: lubicz a kobieta z randkowego profilu 16.12.21, 02:06
                quba napisał:

> dlaczego dotykasz mnie osobiście? nic o mnie nie wiesz, ale już musiałaś wyrazi
                > ć się źle o moim rzekomym inwalidztwie umysłowym.

Mogłabym napisać ci to samo.

Nie wiesz kim jestem i nie ma
                > sz prawa w ten sposób do kogokolwiek się zwracać.

Haha! I kto to mówi!
                >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka