Dodaj do ulubionych

Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszkowa, a nie do Osiecznej

IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.01, 12:14
Napiszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: marmas Re: Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszkowa, a nie do Osieczne IP: 212.160.137.* 22.06.01, 11:25
      Gość portalu: Arek napisał(a):

> Napiszcie

Poniewaz w Boszkowie jest balagan, masa ludu, a na ktorejs z dyskotek mozna
      zarobic w lampe. Widac leszczynianie lubia takie kwiatki :/

pzdr

• Gość: Maciek Re: Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszkowa, a nie do Osieczne IP: *.montreal114.dialup.canada.psi.net 08.12.01, 06:49
      Wskazcie jakis fajny dom wypoczynkowy, pensjonat lub prywatna kwatere w Boszkowie, ale
      w centrum miasteczka, gdzie z balkonu mozna obserwowac przewalajace sie tlumy
      wczasowiczow.
      • leszno Re: Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszkowa, a nie do Osieczne 08.12.01, 12:48
        Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Wskazcie jakis fajny dom wypoczynkowy, pensjonat lub prywatna kwatere w Boszkow
        > ie, ale
        > w centrum miasteczka, gdzie z balkonu mozna obserwowac przewalajace sie tlumy
        > wczasowiczow.

Proponuje wynajecia miejsca w HOTELU przy SYRENIE w Boszkowie, albo zadzwon/napis
        do Stanislawa Waligory - wojta gminy Wloszakowice:
        s.waligora@wloszakowice.pl
        +48 65 525 29 99

My mamy do wynajecia domek za lasem w kierunku STARKOWA, ale tam nie ma widoku
        na "przewalajace sie tlumy wczasowiczow", tylko na pola i tory kolejowe relacji
        LESZNO - WOLSZTYN!

Pozdrowienia z Leszna!
        • Gość: Maciek Re: Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszkowa, a nie do Osieczne IP: *.montreal118.dialup.canada.psi.net 08.12.01, 21:46
          Leszno, dziekuje ci za informacje na temat mozliwosci zakwaterowania w Boszkowie. Jak
          juz zaznaczylem we wczesniejszym poscie, interesuje mnie cos naprawde w miasteczku,
          zeby mozna sobie usiasc na balkonie lub tarasie i popatrzec na "uliczny teatr". W kazdym
          razie kontakt do wojta, ktory mi podales, bedzie bardzo pomocny. Dzieki jeszcze raz.
          pozdrawiam
    • Gość: Maciek Re: Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszkowa, a nie do Osieczne IP: *.ssss.gouv.qc.ca 18.12.01, 21:40
      No to kiedy zaczyna sie nowy sezon w Boszkowie, z calym tym taborem.......
      • leszno Re: Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszkowa, a nie do Osieczne 19.12.01, 14:31
        Gość portalu: Maciek napisał(a):

> No to kiedy zaczyna sie nowy sezon w Boszkowie, z calym tym taborem.......

Niestety chyba dopiero latem przyszlego roku. Tego roku zima nawet "Syrena" w
        Boszkowie nie urzadza Sylwestra, tak jak to bylo kiedys. Ludzie forsy nie maja.
        Nadchodza 4 chude lata.

Pozdrawiam Cie z Leszna.

• Gość: Maciek Re: Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszkowa, a nie do Osieczne IP: *.montreal95.dialup.canada.psi.net 22.12.01, 21:28
          do Leszno
          No to musze cierpliwie czekac az do lata :)) W kazdym razie jak juz tam zajade to
          skrzykniemy sie , wszyscy lesznianscy forumowicze na browarek, hmm.
    • Gość: Arek Re: Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszko IP: *.abo.wanadoo.fr 24.07.02, 19:14
      A jak jest tego lata, napiszcie ; za 3 tygodnie bede w Lesznie i nie wiem
      jeszcze gdzie sie wyrwac Boszkowo, czy Osieczna? Czekam na opinie.
      Pozdrawiam
      • Gość: markon Re: Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszko IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 20:37
        wracałem z Boszkowa dzisiaj, tysiące narodu, nie szło przejechać, tzn. że
        fajnie jest!!! pozdrawiam
  • Gość: rekin Re: Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszkowa, a nie do Osieczne IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
    Gość portalu: marmas napisał(a):
    > w Boszkowie jest balagan >

Może i jest, ale za to woda jest stosunkowo czysta (przynajmniej optycznie). Sam
    mam na sumieniu kilka węgorzy złapanych na kuszę. Widać je z dalekajak "leżą" na
    jasnym piasku na Zatoce, albo wygłądają czubkiem głowy z nory. Wystarczy
    przyłożyć strzałe do łba i trach!

• Gość: maciek Re: Dlaczego Leszczynianie wola jezdzic do Boszkowa, a nie do Osieczne IP: *.montreal118.dialup.canada.psi.net 29.09.01, 06:02
      musi cos byc w tym Boszkowie, bo nawet moj kuzyn jezdzacy co roku na wakacje do
      Polski, zawsze spedza przynajmniej tydzien w Boszkowie. ponoc jest tam
      najczysciejsze jezioro w Polsce, czy to prawda ? a co to z ta "lampa" , o
      ktorej ktos wspomnial ?? w przyszlym roku sam mam ochote odwiedzic Boszkowo;
      moze sie spotkamy, hmm ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka