Dodaj do ulubionych

Qatar Airways lub Emirates - które biuro korzysta?

IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 19:03
Cześć,

mam pytanie czy jakiekolwiek polskie biuro podróży będzie korzystać z siatki połączeń Emirates lub Qatar Airways ?

sytuacja zmusi mnie do skorzystania z oferty biura ale wybiorę to, które zaoferuje loty jednym z wymienionych przewoźników
Obserwuj wątek
    • voyager747 Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz 07.09.12, 20:08
      to może specjalnie dla Ciebie podpiszą umowę jak zobaczą :)
      • Gość: olek Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.play-internet.pl 08.09.12, 07:14
        no może nie dla mnie ale jestem przekonany, że dla setek tysięcy zamożnych klientów byłby to ważny, o ile nie decydujący, argument przy wyborze wycieczki: możliwość podróży najlepszymi liniami lotniczymi świata.

bo te wszystkie Itaki, Rainbowy, Logosy, Cete Polandy to hasła reklamowe mają znakomite.

Po prostu nie wyobrażam sobie aby płacąc w Logos tour kilkanaście tysięcy zł za wycieczkę stać do check-inu w kolejce do Aerofłotu przy czym moi znajomi lecący na własną rękę będą w tym samym czasie stali w kolejce do Emirates lub Qatar - no co za wstyd.
        • Gość: Sid1 Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 08:22
          Wstyd to jest że Matka Ziemia nosi takie kartofle jak ty.
        • sumire Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz 08.09.12, 08:48
          wielkie nieba. biegnę spalić moją kartę lojalnościową Aerofłotu, skoro to taki wstyd.
          • Gość: sisi Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.12, 09:25
            O rany...ktoś za długo na słońcu siedział. A może prowokacja???
            • Gość: wielek Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.12, 12:15
              Stary, pekaes do Mławy odchodzi za pół godziny. Są jeszcze miejsca, nawet siedzące!
              • kris7109 Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz 08.09.12, 13:03
                Gość puszcza prowokację a wy się pienicie.Szkoda klepania w klawiaturę w odpowiedzi na jego wypociny.
          • Gość: olek Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.play-internet.pl 09.09.12, 10:29
            oj tam, pewnie masz kartę Aeforłotu bo tyrasz dla korporacji i latasz non stop do Moskwy.
            A ja jestem przedsiębiorcą fizolem i latam samolotem głównie na wakacje - więc wolę te 2xw roku luksusowo
            • sumire Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz 09.09.12, 12:23
              pudło :) mam, bo całkiem lubię z ich usług korzystać.
        • voyager747 Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz 08.09.12, 21:42
          kiedyś latałem z Itaką na Bali Cathay Pacific i płaciłem mało, bo to lat był.
          • voyager747 Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz 08.09.12, 21:42
            last, sorry
    • Gość: Panna ja Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.centertel.pl 08.09.12, 20:47
      Ale dlaczego od razu takie oburzenie na forum? Tez wolałabym lecieć Quatar Airways czy Emirates, gdybym miała wybór. Przede wszystkim ze względu na nieoszczedzaniu na szkoleniach dla pilotów, nie wspominając o komforcie. Gdybym miała dwa biura, te same descynacje, a rożne linie, to wybralabym te z ww. I wy pewnie tez.
      • voyager747 Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz 08.09.12, 21:44
        Olek tylko Air Asią i Ryaianairem lata, więc nie wiem skąd przeskok od razu na Qatara :)
        • Gość: olek Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.play-internet.pl 09.09.12, 10:27
          bo dzidziuś w drodze :) poza tym jednak wczasy 2x w roku ale bardziej luksusowo :)
          czasy lowcostów do Azji i przesiadek nie na jednym bilecie minęły - wszystko w życiu ma swój czas :)
          • voyager747 Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz 09.09.12, 13:38
            w drodze... ja już ze swoim o czterech lat latam
      • Gość: olek Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.play-internet.pl 09.09.12, 10:32
        burzą się bo im więcej będziemy wymagać od biur tym mniejszy będzie ich zysk :) a hasała reklamowe dużo nie kosztują przecież :)

bilety z Qatar i Emirates nie wierzę aby były aż tak drogie aby biura nie mogły sobie na nie pozwolić. W ostatniej wyprzedaży Qatara, która miała miejsce 3 dni temu znajomi kupili Bankok z Waw na sylwestra za 2500 wiec ok
        • Gość: Vale Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.xdsl.centertel.pl 09.09.12, 11:42
          Nic nie stoi na przeszkodzie, zebys sobie kupił bilety na Emirates. Kto Ci każe latac z Biurem ? Polecam też first class w A380 w Emiretes, mają lepszą niż pozostali, podróż bedzie zdecydowanie mniej męcząca. Współczuję Ci, że możesz sobie pozwolić na wyjazd jedynie 2 razy w roku...Wiadomo, kryzys. Aha, Burj Al Arab wcale nie jest przereklamowany. Pytaj śmiało
          • Gość: portalu Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 13:38
            Przecież autor wątku to troll forumowy, a Wy się dajecie nabrać.
    • Gość: lolek Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.cdma.centertel.pl 11.09.12, 00:40
      ja Olka rozumiem, zaoszczedził na połączeniach telefonicznych i necie z pleja, to teraz ma kasiore na lepsze połączenia lotnicze :))
      • Gość: olek Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.play-internet.pl 11.09.12, 11:43
        nie, po prostu zainwestowałem w pewny zysk w Amber Gold i żyję z odsetek :)
    • Gość: Halina Re: Qatar Airways lub Emirates - które biuro korz IP: *.jmdi.pl 12.01.13, 19:44
      Cześć, zależy gdzie chcesz lecieć, ale naprzykład firma Odkryj Dubaj może zapewnić ci przelot tymi liniami.
    • Gość: Milan Nealer Re: Qatar Airways lub Emirates - kt?re biuro korz IP: 180.242.48.* 19.04.13, 12:18
      Juz mozna pobrac film Czlowiek z Hawru (2011) za darmo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka