Dodaj do ulubionych

Tajlandia w lipcu

16.04.13, 22:25
Poszukuję towarzystwa w samodzielnej podrózy do Tajlandii 16.07 - 6.08/daty lotu jeszcze do dogadania /. Wyjazd w wersji budżetowej ale bez zaciskania pasa.Zwiedzanie plus relaks na wyspach np. Ko Chang.
Obserwuj wątek
    • robert36-1 Re: Tajlandia w lipcu 24.04.13, 11:48
      Witaj:) mam zaplanowany urlop od 15 lipca... podaj swojego meila omowimy szczegóły robert37rm@o2.pl
      Pozdrawiam:)
      • marceiro Re: Tajlandia w lipcu 09.05.14, 21:31
        Witam.ja.również.wylatuje.16.lipca.do.Bangkoku.z.Warszawy.mozemy,sie.jakos.zgadac.i.wspolnie.pozwiedzac.wtedy.koszty.zmniejsza.sie.troszke:)
        www.facebook.com/marcin.gackowski.98marcin11-69@o2.pl
        Sorry.ze.tak.smiesznie.z.kropkami.pisze.ale.spacja.mi.sie.zniszczyła
        pozdrawiam:)
    • amaliooo Re: Tajlandia w lipcu 18.05.13, 00:18
      Drogie Panie,

wyjazd do Tajlandii w sierpniu i lipcu to najgorszy możliwy termin - środek pory deszczowej..
      i pomimo tego że Bangkok można np spokojnie zwiedzać to na wyspie, zwłaszcza na Koh Chang, po prostu "utoniecie"...

proponuje pomyśleć np o Indonezji w tym terminie :) akurat wtedy tam nie pada.
      • amaliooo Re: Tajlandia w lipcu 18.05.13, 00:18
        przepraszam, chciałam napisać "Drodzy Państwo" :)
      • przystojny.stefan Re: Tajlandia w lipcu 26.05.14, 15:26
        Nie strasz tak, bo wcale nie jest tak zle. Moze padac, ale wcale nie jest tak tragicznie, nieraz nie pada wcale, a nieraz tylko bardzo intensywnie godzinke wieczorem.
        Tak czy inaczej polecil bym bardziej Koh Samui, albo ktoras z okolicznych wysp, Koh Tao lub Phangan. Wiecej info macie tutaj : kosamui.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka