Dodaj do ulubionych

byłam 8-21/01/2015 Hua Hin

28.01.15, 19:47
chętnie odpowiem na pytania :)
bylo SUPER!
Obserwuj wątek
    • osiem1984 Re: byłam 8-21/01/2015 Hua Hin 12.12.16, 12:26
      Witam serdecznie. Wybieram się w marcu do Tajlandii. Chcemy trochę pozwiedzać a trochę odpocząć. Na odpoczynek poczatkowo wybraliśmy Ko Samet ale baza noclegowa jest tam bardzo uboga, w dodatku droga i standard dość niski. Szukałem ofert na różnych forach. Bardzo fajnie wygląda za to oferta w Hua Hin, tylko jedyne co mnie nie przekonuje (przynajmniej na zdjęciach) to brak takiej egzotyki pełną gębą. Leżąc na plaży chyba widzi się wysokie hotele itp.. Możesz napisać coś więcej w tej kwestii? Jak wyglądają plaże, czy są ładne, czyste? Z góry wielkie dzięki.
      • tomekkret2 Re: byłam 8-21/01/2015 Hua Hin 02.01.17, 16:14
        Glowna plaza z bialym piaskiem jest pomiedzy hotelami Hilton i Ibis. Trzeba uwazac na ostre muszle w wodzie. Jest tam sporo naprade lux hoteli, ale sa to raczej wysokie budynki. Najdrozszy to historyczny Centara Grand. Miasto jest dosc duze z besposrednim polaczeniem autobusowym na lotnisko w BKK. Puste plaze sa okolo 4 km od centrum za wzgorzem Khao Takiab za hotelem Anastacia. Miasto jest pelne bogatych, starszych ludzi. Na pln jest park narodowy a na pln miasto Pretchaburi pelne zabytkow i slynna jaskinia°. Prawdziwa egzotyka jest na wyspach np. Ko Samui. Bezposredni lot z BKK z Bangkok Airways albo laczone polaczenia promowo-autobusowe. Z Hua hin tez jest autobus na Koh Samui, wiec mozna odwiedzic oba miejsca. Nawet tani hotel Ibis Bophut jest ok na urlop z dzieciakami. Pamietajcie tez o dobrym ubezpoieczeniu podroznym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka