ignorant11 04.09.23, 18:02 Dawno go nie było... Mam nadzieję, że wszystko z nim w porzadku! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scand Re: Co z eliotem? 04.09.23, 20:34 Niestety, ten brak aktywności jest niepokojący,,, Eliota znam już ponad 20 lat.. Odpowiedz Link
scand Re: Co z eliotem? 06.09.23, 11:54 Eliot wiele dał temu forum, teraz zniknął. Powody mogą być różne, nie można wykluczyć też pesymistycznych scenariuszy. A może chce po prostu odpocząć? Nawet Ty Ignor zaglądasz na to forum raz na tydzień, albo i rzadziej. Generalnie aktywność ludzi przeniosła się głównie na FB. Ja lubię tę starodawną formułę forum więc czasami jeszcze coś napiszę - zdaję sobie jednak sprawę że oddziaływanie moich wypowiedzi jest tu bardzo ograniczone. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Co z eliotem? 06.09.23, 16:36 scand napisał: > Eliot wiele dał temu forum, teraz zniknął. Powody mogą być różne, nie można wyk > luczyć też pesymistycznych scenariuszy. > A może chce po prostu odpocząć? > Nawet Ty Ignor zaglądasz na to forum raz na tydzień, albo i rzadziej. Generalni > e aktywność ludzi przeniosła się głównie na FB. Ja lubię tę starodawną formułę > forum więc czasami jeszcze coś napiszę - zdaję sobie jednak sprawę że oddziaływ > anie moich wypowiedzi jest tu bardzo ograniczone. Eliot jest człowiekiem starej daty i podobnie jak nam ta formuła odpowiadała. Owszem tematyka sie wykrusza, ale pojawiły sie nowe materiały choby nt pochodzenia Słowian... Formuła forum pozwala na ograniczenie PT Uczestników do ludzi inteligentnych i chroni prze SPAMEM. Swoja droga warto powiekszyc nasze grono, chyba chów wsobny daje nam sie we znaki... Odpowiedz Link
scand Re: Co z eliotem? 06.09.23, 20:00 > chyba chów wsobny daje nam sie we znaki... "Chów wsobny" ? Mam nadzieję, że tu nie ma sterowanego krzyżowania się Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Co z eliotem? 08.09.23, 14:51 scand napisał: > > chyba chów wsobny daje nam sie we znaki... > > "Chów wsobny" ? Mam nadzieję, że tu nie ma sterowanego krzyżowania się No jest krzyżowanie pogladów)) Odpowiedz Link
scand Re: Co z eliotem? 09.09.23, 08:08 ..krzyżowanie poglądów - tak jest zawsze w dyskusji.. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Co z eliotem? 09.09.23, 11:49 scand napisał: > ..krzyżowanie poglądów - tak jest zawsze w dyskusji.. Po to sa fora, w tym FS)) Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Co z eliotem? 06.09.23, 16:42 Napisałem Witaj! Dawno Ciebie nie było na Forum Słowiańskim, steskniliśmy sie... Mam nadzieję,że u Ciebie wszystko w porzadku? Ignorant Odpowiedz Link