ignorant11 09.09.23, 12:01 Realizuje świetny pomysł scanda: forum.gazeta.pl/forum/w,12217,36450964,36450964,Dlaczego_Polska_to_Polska_.html?so=2 Mam nadzieję, że Eliot do nas wróci... Piszcie do niego na priw Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scand Re: Wrzesień miesiącem ELIOTA na FS 09.09.23, 19:43 Tak, wymyślmy jakiś sposób, żeby przyciągnąć znowu Eliota.. Odpowiedz Link
eliot Re: Wrzesień miesiącem ELIOTA na FS 12.09.23, 14:10 The report of my death was an exaggeration... "Wiadomość o mojej śmierci była przesadzona..." Faktem jest, że od począwszy od grudnia minionego roku, uciekam spod łopaty. tyle informacji na razie. W miarę wolnego czasu i zdrowia, będę się pojawiał na forum. Pozdrawiam wszytkich! Jak zwykle z przymróżeniem oka! Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Wrzesień miesiącem ELIOTA na FS 12.09.23, 19:28 eliot napisał: > The report of my death was an exaggeration... > > "Wiadomość o mojej śmierci była przesadzona..." > > Faktem jest, że od począwszy od grudnia minionego roku, uciekam spod łopaty. ty > le informacji na razie. > W miarę wolnego czasu i zdrowia, będę się pojawiał na forum. > Pozdrawiam wszytkich! > Jak zwykle z przymróżeniem oka! > > > OK! Zatem moze ktos odkupi kwiaty i wieńce, bo świeczki przydadza sie)) Ale jak widzisz stekniliśmy sie za Toba! A benefis niech sie dzieje dalej)) Ostanio sporo sie dzieje na Słowiańszczyźnie ale z dzicza germanska... Odpowiedz Link
eliot Re: Wrzesień miesiącem ELIOTA na FS 13.09.23, 16:23 ignorant11 napisał: > Ostanio sporo sie dzieje na Słowiańszczyźnie ale z dzicza germanska... > > Świeczki zapalimy na grobie dziczy germańskiej... Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Wrzesień miesiącem ELIOTA na FS 14.09.23, 13:21 eliot napisał: > ignorant11 napisał: > > > > Ostanio sporo sie dzieje na Słowiańszczyźnie ale z dzicza germanska... > > > > > Świeczki zapalimy na grobie dziczy germańskiej... > Swietna koniuktura bo akurat słabnie i dzicz germańska i dzicz moskiewska... Odpowiedz Link
scand Re: Wrzesień miesiącem ELIOTA na FS 12.09.23, 22:02 Wspaniale Eliocie, że znów można Cię słyszeć (czyli czytać). Wiele życzeń zdrowia...., pokaż że Słowianie mają silne zdrowie Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Wrzesień miesiącem ELIOTA na FS 14.09.23, 13:22 eliot napisał: > Postaram się! > > Oczekuje wypełnienia zobowiązania)) Odpowiedz Link