Dodaj do ulubionych

MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę.......

24.01.04, 22:10

Dla ułatwienia ( głównie sobie ) ograniczam wątek do tak zwanej muzyki POP -
czyli muzyki środka.
POLSKA - ........" Mam na imię Dżenny " -> E. Bartosiewicz
( pozostała jej tFUrczośc jest dla mnie baaaardzo O.K )

ZAGRANICA ..- .. " My name is Luca " / sami wiecie - KTO spiewa /
Także pozostałą Jej tFUrczość lubię ( i cenie ).

Te dwa w/w utwory od zarania ( od czasu ich powstania ) strasznie mnie
pod_qrviają. Trwa to już kilku dobrych lat - bo media( że tylko radio
wymienię ) nie oszczędzają i nie pozwalają zapomnieć.
[Może i leczyć się powinnam z tego powodu ?].
Ale napiszcie - czy macie takie dzieła muzyczne, które i Was także - I TO JUŻ
OD DAWNA - zniesmaczają i powodują natychmiastowe przełączenie się na inny
( za przeproszeniem ) kanał.
Obserwuj wątek
    • moniorek1 Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 24.01.04, 22:23
      Wlasnie sobie przypomnialam piosenke ,ktorej wrecz nienawidze,spiewa ja taki
      wychudzony pajac jamiroquai. Nie znam tyt. tej piosenki i nawet nie chce znac.
      Poza tym nie cierpie jazzu,dziala mi strasznie na nerwy.
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 24.01.04, 22:54
        moniorek1 napisała:

> Wlasnie sobie przypomnialam piosenke ,ktorej wrecz nienawidze,spiewa ja taki
        > wychudzony pajac jamiroquai. Nie znam tyt. tej piosenki i nawet nie chce
        znac.
        > Poza tym nie cierpie jazzu,dziala mi strasznie na nerwy.

No wiesz, Moniorku....dżezz nie jedno ma imię.
        PS. ja kocham np. Teleniusa Monka. Posłuchaj - a i Ty pokochasz(?)
        • moniorek1 Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 06:17
          p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> No wiesz, Moniorku....dżezz nie jedno ma imię.
          > PS. ja kocham np. Teleniusa Monka. Posłuchaj - a i Ty pokochasz(?)

Wiem,ze pewnie sa rozne odmiany jazzu ale nie jestem do niegoprzekonana. Na
          lotnisku sie raz rozplakalam, bo balam sie ,ze nie zdaze na samolot w dodatku
          uciekl mi pociag sprzed nosa ,a oni na peronie przez glosniki puszczali
          jazz ,ktory sprawil ,ze oblalam sie zimnym potem i mialam ochote kogos zabic.
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a tylko POP...bo jak temat poszerzymy...:((( 24.01.04, 22:56
      .......:(((((((( ...----
    • wonsz Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 24.01.04, 23:00
      Mnie trzesie kiedy radio gra ktoregos z masowych idoli nastolatek, mlodego
      iglesjasa czy innego martina rickiego. Wlasciwy im strasznie plaski podklad
      muzyczny, glupio brzmiacy glos i debilny tekst powoduja nagly podjazd tresci
      pod przelyk.

I zle znosze grupy panienek, afroamerykanek (haha), wystrojonych jak tanie
      kurwy, recytujacych swoje zale do swiata w rytm efektow dobywanych z
      elektronicznego pudla. Tutaj przykladem moze byc chyba TLC.

Radio: lubie sluchac trojki. W samochodzie trojki niet, mam wiec zawsze pod
      reka kilka plyt i dzieki nim unikam za kierownica niespodzianek oraz muzyki
      wzbudzajacej we mnie negatywne emocje. :)))

K.
      • julla Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 24.01.04, 23:20
        Nie znoszę blondyny zwanej Anastasia. Jej gulgoczący głos i jej wulgarny
        wizerunek działają na mnie jak płachta na byka.
        Poza tym nie lubię nudziar typu Celine Dion, Maria Carey itp. bo zawsze mam
        wrażenie, że się popisują i nigdy nie skończą rozpoczętej wiekopomnej pieśni.
        Z polskich artystek nie trawię Kasi Kowalskiej, która wiecznie płaczliwie
        w piosenkach zawodzi na swój los i ma paskudną manierę przeciągania w
        nieskończoność samogłosek "eeee" oraz "iiiii"
        • wonsz Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 24.01.04, 23:28
          Tak tak tak! :)

Mam czasami wrazenie, ze artysta meczy sie okrutnie i bardzo chcialby
          skonczyc, ale nie wie jak, wiec dalej zawodzi! :)

K.
        • mha1 Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 24.01.04, 23:31
          nie znoszę polskiej muzyki. są wyjątki, które potwierdzają regułę.
          śmieszy mnie polski hiphop (teksty hihi)
          • pierre_dolinsky_paris Podawajta KUNKRETNE TYTUŁY+"artysty" 24.01.04, 23:53
            ...artysty_wykonawcy. Tu chodzi o kunkreta a nie o dywagacje. Szczególnie
            zwróćie uwagę na tekst danej ( za przeproszeniem ) pieśni.
            Czy musi tak być, że pioseneczki środka to tylko pierdu_pierdu ??
            Zespół KURY 3 lata temu na zad ( już choćby na CD " Polovirus" ) zrobił
            wspaniały pastisz wszelkich tfu(rców)_nieudaczników kombinujących w dziedzinie
            muzyki POP.
            I co ? - no i nic...( wymienione tu ich CD jest w zasadzie na indeksie )
            nadal smród hałtury i schlebianie miernym gustom. Muzyka popularna, zwana także
            muzyką środka leży tajkże i u nas na czterech łapach i kwiczy
            • mha1 Re: Podawajta KUNKRETNE TYTUŁY+"artysty" 25.01.04, 00:14
              np Budka Suflera, Perfect, Bajm, Łzy, Blue Cafe itp
              tyle tego, że nie pamiętam...
              lubie Kazika w każdym wydaniu :) żeby nie było, że wszystkich nie znosze
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Blue Ca_FE....... 25.01.04, 00:22
                mha1 napisała:

Blue Cafe itp
                > tyle tego, że nie pamiętam...

Samych polskich wymieniłas - a miało być tak : jeden polak + jeden nie_polak.
                PS. coś tam cheba Blue Cafe zaszemrali mile rok temu nazad....ale do posranej
                Eurowzji wysłali takiego malego, PIASKOWEGO blondaska - przez protekcje.
                • mha1 Re: Blue Ca_FE....... 25.01.04, 00:27
                  w tym roku pojadą! tylko z czym? takie miałkie te ich piosenki...
                  zagraniczny? Aqilera, E. Iglesias, Beyonce (onanizuje się na każdym teledysku)
            • dwiesciepompka Re: Podawajta KUNKRETNE TYTUŁY+"artysty" 25.01.04, 00:34
              pierre_dolinsky_paris napisał:

> ...artysty_wykonawcy. Tu chodzi o kunkreta a nie o dywagacje. Szczególnie
              > zwróćie uwagę na tekst danej ( za przeproszeniem ) pieśni.
              > Czy musi tak być, że pioseneczki środka to tylko pierdu_pierdu ??
              > Zespół KURY 3 lata temu na zad ( już choćby na CD " Polovirus" ) zrobił
              > wspaniały pastisz wszelkich tfu(rców)_nieudaczników kombinujących w
              dziedzinie
              > muzyki POP.

Rewelacyjna,bardzo inteligentna plyta.Choc jak komus sie ja właczy to pyta co
              to za disco polo;)

> I co ? - no i nic...( wymienione tu ich CD jest w zasadzie na indeksie )
              > nadal smród hałtury i schlebianie miernym gustom. Muzyka popularna, zwana
              także
              >
              > muzyką środka leży tajkże i u nas na czterech łapach i kwiczy
            • dwiesciepompka Re: Podawajta KUNKRETNE TYTUŁY+"artysty" 25.01.04, 00:51
              Nie wiem,czy to pop,czy to co,ale nienawidze z calego serca Ich
              Troje."Spadnijmy w dół,objeci w pół,owinięci w liść"Przeciez trzeba byc
              ograniczonym umyslowo by cos takiego pisac i usilowac spiewac.Z reszta moja
              lisa nienawisci do swiata,nie tylko muzycznego jest dluga.

A z zagranicznych to wszystkie plastiki typu Iglesias(jego narcyzm jest wrecz
              porazajacy).Odrzuca mnie tez od utworów wydawanych przez artystów dlugo po
              wlasnej smierci.
              • mha1 Re: Podawajta KUNKRETNE TYTUŁY+"artysty" 25.01.04, 00:54
                jak mogłam zapomnieć! Ich Troje!!! ło matko, jaka miernota...

a nie mówiłam, że nie pamiętam? pewnie jeszcze sobie niejedno przypomnę ;)
                • dwiesciepompka Re: Podawajta KUNKRETNE TYTUŁY+"artysty" 25.01.04, 17:04
                  mha1 napisała:

> jak mogłam zapomnieć! Ich Troje!!! ło matko, jaka miernota...

No widzisz,co Ty bys beze mnie zrobiła?

>
                  > a nie mówiłam, że nie pamiętam? pewnie jeszcze sobie niejedno przypomnę ;)
                  >

Raczej ja Ci przypomne:P
                  • mha1 Re: Podawajta KUNKRETNE TYTUŁY+"artysty" 25.01.04, 18:01
                    > Raczej ja Ci przypomne:P

dzięki :) bo Dżemu też nie trawię
        • owca Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 00:07

była wymieniona Anastasia, no to chyba czas na Aqilere
          śpiewa równie tragicznie jak wygląda (obecnie)
          w pierwszej piosence była jeszcze do przyjęcia

nie cierpię Robbiego Wiliamsa i Kylie Minogue
          bleeee

pozdrawiam
          owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 00:16
            owca napisała:

>
            > była wymieniona Anastasia, no to chyba czas na Aqilere
            > śpiewa równie tragicznie jak wygląda (obecnie)
            > w pierwszej piosence była jeszcze do przyjęcia
            >
            > nie cierpię Robbiego Wiliamsa i Kylie Minogue
            > bleeee
            >
            > pozdrawiam
            > owca
            >
            > _,,,٢ة إ ة٦,,,_

oj..tak.. to ja sie dopisuje.
            PS. to ta Minoga jeszcze działa ? Uuuuuuuuuu :((( to ja nie sądziła :(((
          • mha1 Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 00:19
            ja tez! ja tez! nienawidze Aqilery bleee
        • wo_bi Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 22:51
          julla napisała:

> Nie znoszę blondyny zwanej Anastasia. Jej gulgoczący głos i jej wulgarny
          > wizerunek działają na mnie jak płachta na byka.
          > Poza tym nie lubię nudziar typu Celine Dion, Maria Carey itp. bo zawsze mam
          > wrażenie, że się popisują i nigdy nie skończą rozpoczętej wiekopomnej pieśni.
          > Z polskich artystek nie trawię Kasi Kowalskiej, która wiecznie płaczliwie
          > w piosenkach zawodzi na swój los i ma paskudną manierę przeciągania w
          > nieskończoność samogłosek "eeee" oraz "iiiii"

Moim skromnym zdaniem Anastasia ma fajna barwe glosu i... ma czym oddychac...
          I na tym konczy sie moje uwielbienie... ;PPP Jesli zmienilaby repertuar... Kto
          wie?? Moze i bym kupil jej plyte...

Co do Kaski... musze zwrocic uwage na te "iiiii" i "eeeeee". Ma ktos plyte
          pozyczyc?? :)
    • hehe.he Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 24.01.04, 23:49
      nienawidzie hiphopu, ktory nie jest dla mnie muzyką ale jest pop(ularny)
      wiec o nim pisze
      ale jeszcze bardziej nienawidze Kasi kowalskiej
      a najbardziej to nienawidze "konia ktory mowi" czyli kukulskiej
    • lolyta Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 00:53
      Oj tak Kukulska to straszliwa porazka (zwlaszcza na tle mamy). Budka Suflera -
      ostatnie 15 lat, kiedys byli w porzadku.
      A z zagranicznych to bezapelacyjnie Brygida Dzida. Oraz panie typu Enya czy
      wokalistka Cranberries - ktore zawsze spiewaja (wyja jak dla mnie) jedna
      piosenke tylko o roznych tytulach.
      no i Maraja Kery, Selin Dijon, Brajan Adams (ale za tych dwoje ostatnich rzad
      Kanady juz oficjalnie przepraszal, jak wiadomo)
      • julla Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 01:21
        Who is Brygida Dzida??? Niezorientowana'm...
        • lolyta Britney Spears (spear-dzida po ang.) n/t 25.01.04, 01:25

• julla Re: Britney Spears (spear-dzida po ang.) 25.01.04, 02:21
            No a ja kombinowałam, że to jakaś Bridget:)

Ona jest taka...nijaka, jej muzyka też bezpłciowa
            • moniorek1 Re: Britney Spears (spear-dzida po ang.) 25.01.04, 06:20
              julla napisała:

> No a ja kombinowałam, że to jakaś Bridget:)
              >
              > Ona jest taka...nijaka, jej muzyka też bezpłciowa

A na to wszystko zalapala sie podstarzala madonna. Jezu obydwie sa zalosne w
              tym teledysku o tej piosence nawet nie wspomne.
    • wonsz Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 08:04
      Przypomnialo mi sie:

HIPHOP: te teksty, ktore nie musza miec sensu byle sie rymowaly. I malpie
      ruchy, kiwanie na boki przypominajace chorobe sieroca. Obowiazujacy wzorzec
      ubraniowy w ktorym chlopcy wygladaja, jakby wlasnie zesrali sie w gacie. UFF!!!

Steczkowska, z jej porazajacym nochalem poza ktorym chyba niczego nie widzi.
      Nie wiem dlaczego, ale jak ja widze/slysze lzy naplywaja mi do oczu. Powaznie!
      Moze ona dziala na zasadzie: Po co mi glos, po co mi glos/ kiedy ja mam
      muzykalny nos :)))

Bajor, choc to juz nie pop. Ale reaguje na faceta alergicznie i musze o tym
      powiedziec! Beeee - tak spiewa - beeee!

Uklon dla Padalca: mam na imie dzenny, moze to cos zmieni... jakos tak spiewa.
      Nie zmieni to niczego! Won z mojego radia!

KK, co w/g mojego kumpla oznacza kawalek k...

I nasza fspaniala edzia g. Ladna, ale jaka pusta! Poznalem to babsko
      osobiscie, samozachwyt najwyzszej proby.

Nie lubie Budki Suflera, za to jak zamienili jakosc na ilosc. Kiedys grali
      fajnie, wciaz lubie ich stare kawalki. A teraz cos wyja o piatym biegu...

Brygida dzida (piekne, kupuje:), jennifer lopez, christina a. Rozne bojsbendy.
      Wszystkie takie cuda blyszczace, wykreowane dla wyciagniecia kasy od
      umiejetnie sterowanych tlumow nastolatkow.

Bywa, ze denerwuja mnie raperzy. Niekoniecznie muzyka. Caloksztaltem. Nie bede
      rozwijal tematu, nie chce etykietki rasisty. Bo i nie za kolor ich nie lubie,
      ale o nieporozumienie latwo.

Jej, alez ja mam negatywne podejscie do swiata!

A zeby nie bylo tylko na nie: lubie Pink Floyd. Za muzyke przede wszystkim,
      ale to chyba jedna z nielicznych grup, ktorej kazdy album jest dopracowany i
      na wysokim poziomie, a panowie wiedzieli kiedy zejsc ze sceny.

Pozdrawiam,
      K.
    • snow.white Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 11:36
      mnie najbardziej denerwuje Minoga i Sarah Connor,zwlaszcza dwie ostatnie
      piosenki... brrr...

a Bryana Adamsa luuuubie i to nieporozumienie,ze znalazl sie w jednym worze z
      Britnejkami i innymi Iglesjasami!

a teraz slucham Franka Zappy,bo mnie moj luby edukuje muzycznie;))
      • mha1 Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 13:45
        snow.white napisała:
        > a Bryana Adamsa luuuubie i to nieporozumienie,ze znalazl sie w jednym worze z
        > Britnejkami i innymi Iglesjasami!

o gustach nie dyskutujemy ;) ja go też nie znosze, a lubię paru gości, którzy
        zostali tu obrzucani błotem.
        o rany! tego co nie lubie i nienawidzę jest strasznie dużo!
        • lolyta a propos iglesiasow.... 25.01.04, 16:05
          bylam przed swietami z mezem na firmowej imprezie "oplatkowej", organizowana
          przez jego firme. Srednia wieku - cos miedzy 35 a 40 lat, moj chlop znacznie
          mlodszy, muzyka z glosnikow a la "Radio muzika y romantika", leci jakis hicior i
          moja polowica mnie pyta "Hejze, nie jest to twoj faworyt Enrike?" ja sie
          wsluchuje, hitu nie znam, ale zaspiew ma taki jakby genetycznie obciazony
          Iglesiasem-seniorem, wiec mowie "chyba tak, bo spiewa dokladnie jak Hulio", a on
          na to "A kto to jest Hulio?" - no patrzcie, ta amerykanska mlodziez nie zna
          Hulja....
          A do grona faworytow dolaczam Kelly Family! Brawa dla tych panstwa!
        • snow.white Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 22:30
          mha1 napisała:

> o gustach nie dyskutujemy ;)
          jak nie?:) cala ta lista to wyraz naszych gustow :)
          • mha1 Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 25.01.04, 23:17
            tak :) wyraz naszych gustów "nienawidzę tego i owego", ale nie dyskutujemy o
            cudzych gustach "dziwne, że go nie lubisz"
            a zresztą, nieważne ;)
            • snow.white Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 00:06
              mha1 napisała:

> tak :) wyraz naszych gustów "nienawidzę tego i owego", ale nie dyskutujemy o
              > cudzych gustach "dziwne, że go nie lubisz"
              > a zresztą, nieważne ;)
              wcale nie mowie "dziwne,ze nie lubisz"-tylko stwierdzam,ze dla mnie,wg mojego
              gustu-to nieporozumienie-bo ja Adamsa baaardzo lubie i uwazam niektore jego
              piosenki za ponadczasowe i och,w ogole;))
              Adams forever :D
              Minoga do domu!!! :PPP
              • lolyta Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 00:14
                Absolutnie nie zgadzam sie z tym ze to nieporozumienie.
                Nie twierdze ze Brajan jest tak_samo_beznadziejny, jak Maraja, Selin, Kristina i
                Brygida. On jest beznadziejny_inaczej. Ale w podobnym stopniu.
                Jak slysze "Eryfin ajduuuu ajduuuuiiiiitfoooorjuuuuu" to dostaje wysypki.
                • snow.white Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 10:50
                  eeee tam,nie przekonasz mnie,Adams forever i juz :PP
                  ale lubie inne piosenki jego bardziej,niz te,ktora tu zanucilas;)))
                  • vortex Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 12:39
                    nie lubie ogólnie polskiej muzyki, wszyscy grają zupełnie bez jakiejś pasji tak
                    jakby już dawno sie znudzili i grają z rozpędu
                    dostaje wysypki na widok Ewy Bem oraz Ich Troje (chociaż pewna osoba pokazała
                    mi ze dwa stare kawałki "Ichów" które są nawet fajne)
                    z zagranicznych to Anastazja, głosik ma fajny ale jak widze jej morde to mnie
                    skręca, Enriqów i inncyh nawet nie wymieniam bo po prostu robi sie smutno że
                    ludzie taki szajs słuchają

pozdrawiam
                    vortex
                  • lolyta Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 15:45
                    Ja Cie nie chce przekonywac, bo to nie jest watek do przekonywania tylko
                    mowienia, czego kto nienawidzi (wiec tylko tlumacze, ze miejsce w tym watku mu
                    sie slusznie nalezy bo go nienawidze - znaczy jego muzyki, personalnie nic nie
                    mam bo go nie znam). Swoja droga ja nie pojmuje jak ktos moze sluchac
                    jednoczesnie Zappy i Adamsa. Zappa sie w grobie przewraca :-)
                    • snow.white Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 16:18
                      lolyta napisała:

> Swoja droga ja nie pojmuje jak ktos moze sluchac
                      > jednoczesnie Zappy i Adamsa. Zappa sie w grobie przewraca :-)
                      widac mozna :PP
                      ale skoro juz mnie tu napomniano,ze de gustibus non est disputandum,to zmykam
                      z moim Adamsem i Zappa w zacisze wlasnego pokoju :)
                      • lolyta Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 16:35
                        No popatrz pani jaki ten brajan uniwersalny: i do Brytni Spirs pasuje, i do
                        Zappy...
    • aankaa może nie jest to środek 25.01.04, 19:19
      ale
      dostaję wyprysków słysząc Golców
      białej gorączki widząc Torzewskiego (rany Boskie, czy temu facetowi na szampon
      kasy zabrakło ???)

żeby było sprawiedliwie - ktoś "zza miedzy" - tylu żeście wymienili, że trudno
      jeszcze (tak na szybko) jakąś perełkę znaleźć ...
      • daffne Re: może nie jest to środek 25.01.04, 19:40
        Uh. Nie moge sluchac Steczkowskiej bo odrazu robi mi sie niedobrze ....Z zagranicznych to utwor "Maybe" - Brainstorm dziala na mnie jak plachta na byka...Zawsze wylaczam radio kiedy to slysze...Do utworu nic nie mam ale wspomnienia z nim zwiazane do najlepszych nie naleza...

Pozdr.
        • klle Re: może nie jest to środek 25.01.04, 19:57
          jeszcze parę postów i nikt się nie ostanie hi hi
          • aankaa Re: może nie jest to środek 25.01.04, 20:00
            klle napisał:

> jeszcze parę postów i nikt się nie ostanie hi hi

chcesz ??? mogę zaśpiewać ...
            • mha1 Re: może nie jest to środek 25.01.04, 20:10
              nienawidzę jak aankaa śpiewa :PPP
              • aankaa Re: może nie jest to środek 25.01.04, 20:13
                mha1 napisała:

> nienawidzę jak aankaa śpiewa :PPP

zazdrośnico !!!!
                już wiesz (choć nie było Ci dane posłuchać), że lepiej niż Ty
                • mha1 Re: może nie jest to środek 25.01.04, 20:17
                  sraki pierdaki ;PPP
                  • aankaa pora na chórek :PP 25.01.04, 20:23

• klle Re: może nie jest to środek 25.01.04, 21:08
              a pewnie,że śpiewaj ku zawiści innych
              • aankaa po takim dictum 25.01.04, 22:38
                "sraki pierdaki ;PPP"
                nie zaśpiewam !!! do końca życia :PP

no, może cichutko pod na full nastawionym strumieniem prysznica)
    • wo_bi To teraz ja zaczynam wyliczanke 25.01.04, 23:17
      Na wstepie, udalo mi sie przeczytac caly watek. Prosze o gratualcje.
      Po wstepie... Wymienie tez tych ktorych obecnie slucham, sluchalem i
      szanuje. :))

Juz wszyscy wymienili (nie bede sie powtarzal), z tych zagamanicznych, panie,
      ktore swoim wygladem mogy by na trasie Warszawa - Katowice tylkiem krecic...
      Bo spiewac nie umieja!! Na zywo to by slowa z siebie nie wydobyly...
      Naglosnienie by nie pomoglo... Oooooo Iglasias nasz kochany, wystep life dla
      TVP1?? Gdzies chyba jeszcze mam to nagranie... Przecudne... Do tej pory mozna
      nim dzieci straszyc...

Co do ojczystej muzyki. Nie pasuje mi to co nasze nowe pokolenie artystow
      prezentuje... Albo sie starzeje... I nie rozumiem tej muzyki... Albo po prostu
      nie da sie jej sluchac... Chociaz, jak widac i stara gwardia kuleje (Budka
      Suflera, Urszula, itp).

Nie bede ukrywal, BYLEM fanem Urszuli. Swietne rokowe plyty, fajny glos...
      Tylko co z tego, jesli kazdy nastepny album jest gorszy... Chyba dotarla juz
      do dna z przemianowaniem sie na popke. Juz plyt nie kupuje... To samo z Budka
      Suflera, GRALI fajnie...

Obecnie jestem na etapie, a raczej juz przechodzi, sluchania Odzialu
      Zamknietego, IRA, itp.

Aaa wracjac do zagranicy... QUEEN i Freedy Mercury... Bylem, jestem i bede ich
      fanem. Na prawde potrafil(i) stoworzyc cos swietnego... Moze mialbym w tej
      chwili inne zdanie, jesli dozylby do tych czasow i dalej spiewal... Jak juz
      Wonsz stwierdzil przy Pink Floyd i tu nastal koniec w odpowiednim momencie.
      Moze to brutalnie zabrzmialo, ale taka jest prawda...
      • mha1 Re: To teraz ja zaczynam wyliczanke 25.01.04, 23:33
        wypowiedz nie na temat :PPP mialo byc o najnieulubienszej muzyce :PPP
        • dwiesciepompka Re: To teraz ja zaczynam wyliczanke 26.01.04, 00:48
          mha1 napisała:

> wypowiedz nie na temat :PPP mialo byc o najnieulubienszej muzyce :PPP

No nakłamał chłopak,wcale nie przeczytal o czym ten wątek:PPP
    • koaa Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 14:18
      A ja dużo bardziej wole pooglądać teledyski minogi, Anastasia, beyonce czy
      madonny(odprężają mnie)
      Niż słuchać np. kury (w ogóle nie trawie Tymona)
      Nie cierpię też Braiana Adamsa, Franka Zappy(Jak dobrze kojarzę-to ten co na
      przyjeciu zjadł własną kupe?) , jamiroquai. (tego wybitnie-odruch wymiotny)
      Kazika też już nie trawie(ale mam pewien sentyment) ale zacząłem lubić Grzesia
      Turnau-a za teksty(non-stop słucham jego ostatniej płyty Potem) no i ewke Bem
      też lubię nastraja mnie optymistycznie
      I Kasie Nosowską
      • mha1 Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 14:41
        Nosowska też nastraja Cię optymistycznie? hehe
        • daffne Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 15:53
          mha1 napisała:

> Nosowska też nastraja Cię optymistycznie? hehe

Jej utwor "Zofia" jest rewelacyjny :))
        • koaa Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 16:00
          Pewnie że tak choć intencja w tamtym poście była inna
          • mha1 Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 21:00
            intencję zrozumiałam. rozbawiło mnie tylko zestawienie "Nosowska"
            i "optymistycznie". gdzie Twoje poczucie humoru? :PPP
      • snow.white Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 16:27
        koaa napisał:

> A ja dużo bardziej wole pooglądać teledyski minogi, Anastasia, beyonce czy
        > madonny(odprężają mnie)
        no taaak,jasne,ze "odprezaja"...
        ;)
    • malen_a Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 16:36
      a ja nie jestem wybredna i wszystkiego moge sluchac w milym towarzystwie i z
      duzo iloscia wodeczki :DDD
    • l2m Re: MUZYKA ( tylko środka) której nienawidzę..... 26.01.04, 17:22
      Gdybym tu wymieniała wszystkich, to by wątku nie starczyło :-D
      Ale najkoszmarniejszy koszmarek wszechczasów wymienię: TATU
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka