p.a.d.a.l.c.o.w.a 17.02.04, 20:18 piszemy w rubryce : " TEMAT " ?? - czas na bilans - po pół_roczu...:(((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: richelieu 04.03.04, 01:48 jaka ja tam wielka nieobecna, wzrostu 2,5 metra w berecie z antenką i góra 10 lat ani widu ani słychu ani dychu. wysokie stwarzasz Padalcowo wrażenie, bo mimo bereciku i antenki nadal jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link
morfematyka_alfabetu_morsea Padalcowo! 18.02.04, 11:47 Łzy wzruszenia chlusnęły mnie w twarz tak, że oto przez dłuższa chwilę odetchnąc nie magłam swobodnie. Dzięki serdeczne za pamięć (śp. Mors? :-) Zaglądam tu od czasu do czasu, ale nie mam nastroju do aktywnego uczestnictwa. Pozdrawiam Ciebie, pieska całuję w nośko, i Was wszystkich. Dobrego dnia! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a PSA GURU ci wysyłam ku rozweseleniu (n/t ) 18.02.04, 20:37 morfematyka_alfabetu_morsea napisała: > Łzy wzruszenia chlusnęły mnie w twarz tak, że oto przez dłuższa chwilę > odetchnąc nie magłam swobodnie. Dzięki serdeczne za pamięć (śp. Mors? :-) > Zaglądam tu od czasu do czasu, ale nie mam nastroju do aktywnego uczestnictwa. > Pozdrawiam Ciebie, pieska całuję w nośko, i Was wszystkich. Dobrego dnia! Odpowiedz Link
pieskuba Re: Pieskuba ledwo dycha 18.02.04, 18:37 z przepracowania. Smarkacz, smarkacz latający z wrzaskiem, rozumiecie Padalcu drogi. Ale czytam, jeno niesystematycznie. pieskuba Odpowiedz Link
aguszak Re: aguszak 24.03.04, 12:46 Ano czytaczem się stałam droga Padalczanko :))) Nie mam na nic innego czasu... trochę poczytuję "Kobietę", trochę "TV", a trochę "W oczekiwaniu", a to ostatnie, bo już się nie mogę doczekać zaciążenia... jakoś nie wychodzi, a chciałoby się dzidzi... ech... Pozdrowionka dla wszystkich :))) Odpowiedz Link
kohol Re: Kohol 18.02.04, 09:28 Ale dzielnie obserwuję! Tylko logować mi się nie chce... Więcej grzechów nie pamiętam, za wszytskie serdecznie żałuję, obiecuję poprawę! Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Krakus 19.02.04, 00:20 Witam. Nie wiem czy wielki? Ale dziękuję za troskę. Często zaglądam i czasem coś wtrącę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ralston Re: Ralston 23.02.04, 16:52 A któż tu wzywa imienia Ralstona nadaremno? I jakim prawem wśród wielkich umieszcza? (No chyba, że wzrost biorą pod uwagę) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ralston 23.02.04, 16:54 ralston napisał: > I jakim prawem wśród wielkich umieszcza? prawem kaduka (-) Kaduk Odpowiedz Link
ralston Re: Ralston 26.02.04, 21:47 Przekaż więc proszę Kadukowi, wyrazy największego wzruszenia :) Odpowiedz Link
virus69 Guruszuruburu to bydle.Nie żal go!!! 17.02.04, 21:01 niech zdycha. Kilka zacnych osób zamienił w mierzwę, et item infamis. Won z nim ! Odpowiedz Link