krakus.mp 10.09.04, 22:34 Witam. Muszę być koło południa w Wawie.Służbowo niestety. Pzdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jutro będę w Stolycy. 11.09.04, 11:11 krakus.mp napisał: > Witam. > Muszę być koło południa w Wawie.Służbowo niestety. > Pzdr. chyba raczej >> stety << bo tak byś sam sobie płacił za podróż do nieciekawego miasta. :(( Odpowiedz Link
wo_bi Re: Jutro będę w Stolycy. 11.09.04, 13:44 krakus.mp napisał: > Witam. > Muszę być koło południa w Wawie.Służbowo niestety. > Pzdr. To juz chyba jestes... Hmm ale moze sie spotkamy na drodze, bo zaraz w tamtym kierunku sie wybieram, tzn. w centrum bede sie krecil ;) Uwazaj na czerwone samochody ;) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Jutro będę w Stolycy. 13.09.04, 18:47 Witam. Będąc w Wawie miałem okazję zobaczyć jednego, zafoliowanego trupa (leżącego na bemowskim trawniku, pod drzewem które otaczała policyjna taśma) i dwie poważne kolizje.Jedna na krakowskiej drodze za Jankami.Poza tym straszny kocioł na stołecznych drogach.:)))) Pzdr. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Jutro będę w Stolycy. 14.09.04, 09:38 krakus.mp napisał: > Witam. > Będąc w Wawie miałem okazję zobaczyć jednego, zafoliowanego trupa (leżącego na > bemowskim trawniku, pod drzewem które otaczała policyjna taśma) i dwie poważne > kolizje.Jedna na krakowskiej drodze za Jankami.Poza tym straszny kocioł na > stołecznych drogach.:)))) > Pzdr. To zes mial atrakcje. ;) W sobote kociol?? Eee przesadzasz. ;) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Jutro będę w Stolycy. 15.09.04, 22:21 wo_bi napisał: > > W sobote kociol?? Eee przesadzasz. ;) Kocioł w tym sensie,że wielu kierowców jeździ nerwowo i bezmyślnie.Wzajemne zajeżdżanie drogi,trąbienia i wszechobecny pośpiech. Ale masz rację.W sobotę było w miarę luźno na drodze.Za to dzisiaj było przej..ane!Musiałem zaliczyć trzypunkty,odległe od siebie o kilkanaście kilosów. Z Bemowa na Ursynów jechałem prawie 40 min. Nie wiem czy to dużo czy nie,bo wywijałem kujawiaczka nieźle.Pewnie parę Ch...i mi się zebrało od stołecznych szoferaków. Pzdr. Ps. Byłem świadkiem fajnego pościgu na Puławskiej.Dwie Skody octavie policyjne zajechały na sygnale drogę Hyundaiowi.I to w godzinie szczytu.Niezłe zamieszanie było.:)))) > > > Pozdrawiam > Wobi Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jutro będę w Stolycy. 17.05.16, 20:05 to było 12 lat temu... a szybko jakoś te lata minęły. Jednak minęły... i to jest fakt nieodwracalny, niestety :( Odpowiedz Link
beciara-bt Re: Jutro będę w Stolycy. 17.05.16, 21:40 Oj tam, oj tam ... (To teraz taki modny w sieci tekst. Zawsze chcialam go uzyc :-) Cos sie konczy- cos zaczyna. Ale ze az tyle lat minelo... Odpowiedz Link