amidala 11.12.07, 14:15 To może ucieszy go wiadomość, że też się rozmnożyłam. Mały Adaś ma już 8 tygodni, a ja odzyskuję powoli siły (głównie psychiczne), i mogę łazić po forach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolyta Re: jeśli ktoś tu jeszcze zagląda 23.12.07, 02:12 no to juz kawal chlopa :)) gratulacje! Adasiu, badz dobry dla mamy i daj jej pospac! Odpowiedz Link
amidala Re: Czasami..... 13.06.08, 10:09 O jej, jak cię dawno nie widziałam! Przypadkiem weszłam na Dekameron, a tu niespodzianka. Mój synek ma już 8 miesięcy i wielki chłopak strasznie. Chodzić chce, a na czworaka biega jak mała torpeda. Zęby rosną, więc zarywamy noce... Ogólnie jestem nieco wykończona i baaardzo szczęśliwa. Odpowiedz Link
lolyta Re: Czasami..... 07.08.08, 19:02 ha. Ani sie obejrzysz a bedzie ukradkiem przypalal papieroski za weglem i za dziewczynami sie ogladal. Odpowiedz Link
amidala Re: Czasami..... 08.08.08, 08:31 Dziewczyny to on już podrywa. Czaruś taki, że szkoda gadać. Wszystkie ekspedientki moje. Mogłabym sklepy i banki komfortowo obrabiać, bo wszyscy zajęci by byli flirtowaniem z moim dzieckiem. Zbliża się do 10 miesiąca i stoi jak stary. A za papieroski urwę nogi przy samej d..pie. Odpowiedz Link
summa o, Amidala! 14.10.08, 13:35 gratulacje wielkie! (spóźnione nieco, dobre zyczenia zawsze się przydają ;) ) Odpowiedz Link
amidala Re: Jak ten czas leci 01.12.09, 21:04 A jak! Dwa latka i ponad miesiąc. Kupa chłopaka. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jak ten czas leci 16.12.09, 19:47 niedługo znikniemy całkowicie. Jakos smutno. Jednak żal. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a ktoś tu jeszcze zagląda? 22.02.10, 14:47 koniec forum. Długo umierało. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ktoś tu jeszcze zagląda? 25.04.10, 21:06 ja tez nie wiem...jakoś tak rozeszło się po kościach. A może dlatego, że Anahella odeszła... i Soczewica - jakoś tak szybko odeszły a później Szrlok własne forum automobil założył i wiele osób tam przeszło. Betty.bt zaginęła w czaso_przestrzeni jak tylko do Polski sie przeprowadziła. Summa ...ją wciągnął wir kłopotów domowych, później wsiąła w Pinezkę i wraz z nią jeszcze kilka osób stąd do Pinezki powędrowało. Silvanka za męża poszła i dziecię porodziła...panta rei. A jednak żal tamtych czasów - jak wszystkich zresztą, które odeszły bezpowrotnie. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: ktoś tu jeszcze zagląda? 25.04.10, 22:34 Szkoda, ale często jest tak, że jak forumowe ludzie idą w internet (via Pinezka) to zaniedbują to co mniej ambitne, a szkoda. Szkoda, bo to są jakieś tam relacje z ludźmi, wspólne myśli, wnioski i dokonania. Ja póki co trwam, mimo zmiany nicka. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ktoś tu jeszcze zagląda? 28.04.10, 21:59 (...)Szkoda, bo to są jakieś tam relacj > e > z ludźmi, wspólne myśli, wnioski i dokonania. > Ja póki co trwam, mimo zmiany nicka. -- TYŻ jestem sentymentalna :-) Odpowiedz Link