nawiedzona_baba 16.08.03, 19:36 Mili Czytelnicy uprzedzam lojalnie, najpierw odstawiamy puszki/butelki/szklanki tego co pijemy talerzyki na bok (a tuż przed - wizyta w ... khmmm... toalecie) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=7473294 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawiedzona_baba to nie miejsce na "śmichy-chichy" 16.08.03, 19:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=7410367&a=7474482 Odpowiedz Link
betty-bt Re: to nie miejsce na 'śmichy-chichy' 16.08.03, 19:46 ta bydlaczka drwi ze mnie! jak tam zaraz wpadne.. !!!! Odpowiedz Link
drzazga1 To Wy też wchodzicie na forum "Głupawkowo" 16.08.03, 19:59 hehe... niech go tylko nie skasują, bo gdzie ja się bedę odmóżdżać? Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wątek wieczorny 16.08.03, 20:15 Aż mam ochotę wziąć na sygnaturkę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=7212084&a=7459553 to: "Ludzie, gdzie Wasze morały?" hihi... i jeszcze "Kobiety POWINNY być bardziej uczuciowe"... czytaj: to baba powinna dostawać w dupę, taka babska powinność... Odpowiedz Link
gal_ja Re: wątek wieczorny 16.08.03, 21:54 Dla mnie i tak przebojem Cosmo jest forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=4300885 ma już ponad 100 wpisów i wierzę, że dalej będzie budzić emocje. Chciałem dodać również od siebie jakąś propozycję, ale nie mogę się zdecydować między nie_każ_golić_brody a romantycznyrosyjskiwentylator. Pierwsze jest brutalnie męskie, za to drugie chyba bardziej "sexy" bo z nutką NEPu w sobie, z zapowiedzią elektryfikacji wsi radzieckiej i otwartego uprawiania seksu przy świetle jarzeniówek i szumie wentylatora. Jestem jednak tylko mężczyzną i zanim ujawnię się na Cosmo, chciałbym uzyskać od Was jakąś pomoc w wyborze tego najbardziej "sexy" imienia męskiego. To napradę frapujący problem. Pzdr. Gal Odpowiedz Link
wonsz Re: wątek wieczorny 16.08.03, 22:16 gal_ja napisał: > tego najbardziej "sexy" imienia męskiego. To napradę frapujący problem. Dla Ciebie, Galu, powinno zostac wybrane imie zenskie! Aby pozostac w zgodzie z obowiazujacym trendem :) K. Odpowiedz Link
aankaa uchowaj, Boże 16.08.03, 22:29 drzazga1 napisała: > Świnty? :-P Łajza, jakich mało ale, fajny chłop :) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: uchowaj, Boże 16.08.03, 22:44 aankaa napisała: > Łajza, jakich mało > ale, fajny chłop :) Mnie chodziło nie o Świętego, ale Świń-tego:-P Odpowiedz Link
gal_ja Re: uchowaj, Boże 17.08.03, 00:41 drzazga1 napisała: > Mnie chodziło nie o Świętego, ale Świń-tego:-P > No i następna, która sobie jaja z seksualnym podtekstem z symbolu robi. Co dzieci na to powiedzą? Przecież teraz będą od Św. Mikołaja raczej molestowania oczekiwać a nie prezentów. Pzdr. Gal PS. Do Admina: Czy dzieci mają dostęp do tego forum? G. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: uchowaj, Boże 17.08.03, 01:11 gal_ja napisał: > No i następna, która sobie jaja z seksualnym podtekstem z symbolu robi. Bo ja jestem już duza dziewczynka i jakas taka niegrzeczna.... Co ja poradzę, ze mnie się wszystko kojarzy???? ]Co dzieci na to powiedzą? Przecież teraz będą od Św. Mikołaja raczej molestowania oczekiwać a nie prezentów. > Dobra, mogę założyć białą bluzeczkę, plisowana spódniczkę i podkolanówki ;-) Odpowiedz Link
gal_ja Re: uchowaj, Boże 17.08.03, 01:20 drzazga1 napisała: > Dobra, mogę założyć białą bluzeczkę, plisowana spódniczkę i podkolanówki ;-) > I tak trzymaj! Zważ na wątek z FK forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=7358866 lolity, ach lolity... :)))))))) Gal Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Popłakałam się przez Was! Ze śmiechu!!! 16.08.03, 22:46 I zaraz sąsiad z dołu przyjdzie sprawdzić, dlaczego tak ryczę, jakbym się zadławiła! A timura29 nie zaprosimy tu? ;-) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: Popłakałam się przez Was! Ze śmiechu!!! 16.08.03, 22:55 drzazga1 napisała: > I zaraz sąsiad z dołu przyjdzie sprawdzić, dlaczego tak ryczę, jakbym się > zadławiła! > > A timura29 nie zaprosimy tu? ;-) > jestem ZA Odpowiedz Link
betty-bt Re: Popłakałam się przez Was! Ze śmiechu!!! 16.08.03, 22:59 nawiedzona_baba napisała: > jestem ZA zaprosic? Odpowiedz Link
betty-bt Re: Popłakałam się przez Was! Ze śmiechu!!! 16.08.03, 23:00 czy sam przyjdzie? Odpowiedz Link
dekameron Re: Popłakałam się przez Was! Ze śmiechu!!! 16.08.03, 23:06 betty-bt napisała: > nawiedzona_baba napisała: > > > jestem ZA > > zaprosic? > wpuściłam - tylnym wejściem :) > Odpowiedz Link
timur29 Re: Popłakałam się przez Was! Ze śmiechu!!! 16.08.03, 23:47 wszedłem... może być i tylne wejście ... Odpowiedz Link
summa Re: Popłakałam się przez Was! Ze śmiechu!!! 16.08.03, 23:39 drzazga1 napisała: > > A timura29 nie zaprosimy tu? ;-) Hmm, a mozna wiedzieć któż to zacz? Odpowiedz Link
betty-bt Re: Popłakałam się przez Was! Ze śmiechu!!! 16.08.03, 23:44 summa napisała: > > Hmm, a mozna wiedzieć któż to zacz? przeciez to timur! nie znasz timura??? cos ty? kazdy zna timura! masz @ Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Popłakałam się przez Was! Ze śmiechu!!! 16.08.03, 23:57 betty-bt napisała: > > przeciez to timur! nie znasz timura??? cos ty? kazdy zna timura! > masz @ > Tez chcę małpkę!!! Niech ktos do mnie napisze!!!! Nie mam już kotka, to chociaż małpkę!!! Odpowiedz Link
betty-bt Re: Popłakałam się przez Was! Ze śmiechu!!! 16.08.03, 23:59 drzazga1 napisała: > Tez chcę małpkę!!! Niech ktos do mnie napisze!!!! Nie mam już kotka, to chociaż > > małpkę!!! @ Odpowiedz Link
gal_ja Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:32 wonsz napisał: > gal_ja napisał: > > > tego najbardziej "sexy" imienia męskiego. To napradę frapujący problem. > > Dla Ciebie, Galu, powinno zostac wybrane imie zenskie! Aby pozostac w zgodzie > z obowiazujacym trendem :) > > K. Wy to tu sobie jaja robicie z poważnego forum, a ja ja sobie jaj nie robię, tylko staromodnie pod tym samym i jednym nickiem występuję. Powagi nieco postuluję. Szacunku dla starszych i chuci powściągnięcia, bo inaczej tu ruja i poróbstwo zapanuje (jak to od pewnego czasu obserwuję). Pzdr. Gal > Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:37 gal_ja napisał: > Wy to tu sobie jaja robicie z poważnego forum, a ja ja sobie jaj nie robię, > tylko staromodnie pod tym samym i jednym nickiem występuję. Ja też! Bom leniwa.... Powagi nieco > postuluję. Szacunku dla starszych i chuci powściągnięcia, ;-PPPPP bo inaczej tu ruja i > poróbstwo zapanuje (jak to od pewnego czasu obserwuję). Co oby się stało! Amen. ;-))) Odpowiedz Link
summa Re: wątek wieczorny 16.08.03, 22:48 Gal, jestem w szoku, ze Ty na Cosmo bywasz! Ale na Kobiecie Ci sie biedaku dostało :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=7353662&a=7471735 Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wątek wieczorny 16.08.03, 23:10 summa napisała: > Gal, jestem w szoku, ze Ty na Cosmo bywasz! > Ale na Kobiecie Ci sie biedaku dostało :) Na bank sasiad z dołu zaraz przyjdzie! W dodatku równolegle czytam takie jefdno ukryte forum i tam świeżo przybyła kobitka na poziomie Cosmo... hehe, zapoluję chyba... albo poczekam na resztę sfory;-) Odpowiedz Link
gal_ja Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:26 summa napisała: > Gal, jestem w szoku, ze Ty na Cosmo bywasz! > Ale na Kobiecie Ci sie biedaku dostało :) A co ja poradzić mogę? Niektóre kobiety tak przenikliwe są, że całe moje maskowanie na nic - i tak słomę widzą. Wstydliwa to dla mnie porażka - to fakt, ale chociaż z godnych rąk - kobbiety, kobiety przez podwójne b... jak... no jak... no same wiecie jak co:) Pzdr. Gal Odpowiedz Link
gal_ja Re: wątek wieczorny 17.08.03, 01:09 summa napisała: PS: > Gal, jestem w szoku, ze Ty na Cosmo bywasz! Na Cosmo zostałem przywleczony przez pewną nawiedzoną babę która linki do tego forum sieje na innych szacownych forach. A jak już zostałem przywleczony, to... no cóż... zerknąłem... Gal Odpowiedz Link
timur29 Re: wątek wieczorny 16.08.03, 23:40 jak to tak można... że szkalnki odstawiamy... ups... przepraszam.... dobry wieczór... Odpowiedz Link
gertruda_makuch Re: wątek wieczorny 16.08.03, 23:48 timur29 napisał: > jak to tak można... że szkalnki odstawiamy... Chcesz milke na zagryche? Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wątek wieczorny 16.08.03, 23:58 timur29 napisał: > tia.... i owinę się sreberkiem? Nic Ci to nie pomoże... tyle napaninych b... znaczy kobiet z temperamentem chciałam powiedzieć! Odpowiedz Link
timur29 Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:00 to może jednak owinę się tym sreberkiem.... to wydłuży trochę proces poznania..... Odpowiedz Link
betty-bt Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:03 timur29 napisał: > to może jednak owinę się tym sreberkiem.... > to wydłuży trochę proces poznania..... juz cie mamy! na wylot... :-) Odpowiedz Link
aankaa Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:15 timur29 napisał: > (ałć) jak to powiedziała pewna dama ;-) nie małpuj !! Odpowiedz Link
timur29 Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:19 nie małpuję tylko cytuję ... "klasyków gatunku" powiedziała dama i koniec! sam... czytałem;-) Odpowiedz Link
aankaa Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:22 timur29 napisał: > nie małpuję tylko cytuję ... "klasyków gatunku" ( ) > powiedziała dama i koniec! sam... czytałem;-) > kiedyś Ci pypeć na języku (klawiaturze) wyrośnie Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:16 timur29 napisał: > (ałć) Mógłbyś się czasem ogolić! jak to powiedziała pewna dama ;-) w sytuacji tak zwanej intymnej Odpowiedz Link
aankaa Drzazgo !! 17.08.03, 00:20 drzazga1 napisała: > timur29 napisał: > > > (ałć) Mógłbyś się czasem ogolić! > > jak to powiedziała pewna dama ;-) w sytuacji tak zwanej intymnej > są pewne granice :) Odpowiedz Link
timur29 Re: Drzazgo !! 17.08.03, 00:22 aankaa napisała: > drzazga1 napisała: > > > timur29 napisał: > > > > > (ałć) Mógłbyś się czasem ogolić! > > > > jak to powiedziała pewna dama ;-) w sytuacji tak zwanej intymnej > > > > są pewne granice :) cytowania tekstów sytuacji intymnych publicznie :) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Drzazgo !! 17.08.03, 00:39 timur29 napisał: > > są pewne granice :) > > cytowania tekstów sytuacji intymnych publicznie :) Co jas poradzę, ze na wspominki mi się... :-P Leczyłam wtedy skórę przez pare dni, ehhh... Odpowiedz Link
aankaa Re: Drzazgo !! 17.08.03, 00:45 drzazga1 napisała: > Co jas poradzę, ze na wspominki mi się... :-P > Leczyłam wtedy skórę przez pare dni, ehhh... dobry lekarz zapisuje i tabletki na PAMIĘĆ ;)) Odpowiedz Link
gal_ja Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:49 drzazga1 napisała: > timur29 napisał: > > > (ałć) Mógłbyś się czasem ogolić! > > jak to powiedziała pewna dama ;-) w sytuacji tak zwanej intymnej > Jak to sam kiedyś usłyszałem... Gal PS:(nerwowo) Czy my się znamy? G. Odpowiedz Link
drzazga1 Aaankaa i Gal 17.08.03, 00:56 Na pamięć to żadne tabletki, wyłącznie specyfiki w płynnym stanie skupienia:_) gal_ja napisał: > > Jak to sam kiedyś usłyszałem... > > Gal > PS:(nerwowo) Czy my się znamy? > G. Chcesz uzgodnić szczegóły? ;-P Odpowiedz Link
gal_ja Re: Aaankaa i Gal 17.08.03, 01:04 drzazga1 napisała: > Na pamięć to żadne tabletki, wyłącznie specyfiki w płynnym stanie skupienia:_) O tak! One na pamięć napewno... Tyle, że nieszczególnie... I tu przechodzimy do odpowiedzi nr 2 > > Chcesz uzgodnić szczegóły? ;-P Wolałbym (jeżeli to możliwe) nie. Strzępy wspomnień które zostały, są wystarczająco poniżające aby nie drążyć tego tematu dalej. Gal Odpowiedz Link
drzazga1 W takim razie Galu drogi 17.08.03, 01:16 gal_ja napisał: > drzazga1 napisała: > > > Na pamięć to żadne tabletki, wyłącznie specyfiki w płynnym stanie > skupienia:_) > > O tak! One na pamięć napewno... Tyle, że nieszczególnie... Alez o to chodzi... "Pij, pij, bedziesz łatwiejsza"... I tu przechodzimy > do odpowiedzi nr 2 > > > > Chcesz uzgodnić szczegóły? ;-P > > Wolałbym (jeżeli to możliwe) nie. Strzępy wspomnień które zostały, są > wystarczająco poniżające aby nie drążyć tego tematu dalej. > > Gal > Uspokój się. Albo to nie byłeś Ty albo ja tę sytuacja zapamiętałam zupełnie inaczej.... poniżającą w żadnym wypadku nie była.... co prawda płaszczyzna hmm... porozumienia faktycznie nisko ;-) Odpowiedz Link
gal_ja Re: W takim razie Galu drogi 17.08.03, 01:24 drzazga1 napisała: > > Uspokój się. Albo to nie byłeś Ty albo ja tę sytuacja zapamiętałam zupełnie > inaczej.... poniżającą w żadnym wypadku nie była.... co prawda płaszczyzna > hmm... porozumienia faktycznie nisko ;-) > No to (Bogu dzięki) to chyba nie byłem ja. Jedyne co pamiętam to szorstki odgłos drapania... :))) Gal Odpowiedz Link
drzazga1 Re: W takim razie Galu drogi 17.08.03, 01:45 gal_ja napisał: > No to (Bogu dzięki) to chyba nie byłem ja. Jedyne co pamiętam to szorstki > odgłos drapania... > Za uszkiem? Po pleckach? Ale ja zadnego odgłosu nie pamiętam... chyba jednak nie Ty... Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:15 timur29 napisał: > to może jednak owinę się tym sreberkiem.... > to wydłuży trochę proces poznania..... Wcale nie wydłuży, tyle niecierpliwych rąk... Odpowiedz Link
aankaa Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:24 "w splątanym gaju rąk i nóg" bój się, Timurze ;)) Odpowiedz Link
timur29 Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:26 "dzikie wino, dzikie pnącze" kiedy ja jestem gajowy z powołania ;) Odpowiedz Link
aankaa Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:40 timur29 napisał: > "dzikie wino, dzikie pnącze" > > kiedy ja jestem gajowy z powołania ;) Gajowy Marucha ??? Odpowiedz Link
aankaa ale się porobiło .. 17.08.03, 00:50 timur29 napisał: > Ma! gajowy, ciągający, my, i ta reszta ło matko ... Odpowiedz Link
timur29 Re: ale się porobiło .. 17.08.03, 00:53 no jakoś musimy sobie z tym poradzić... trudno będzie ale co tam DAMY RADĘ! Odpowiedz Link
aankaa spoza gór i rzek, wyszliśmy ... 17.08.03, 00:58 timur29 napisał: > no jakoś musimy sobie z tym poradzić... trudno będzie ale co tam DAMY RADĘ! no nie, nie aż tak daleko tym razem połączy nas internet, sieć komórkowa i takie tam wynalazki :P Odpowiedz Link
wonsz Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:29 aankaa napisała: > "w splątanym gaju rąk i nóg" Niech zyja mlode żądze :) K. Odpowiedz Link
aankaa Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:36 wonsz napisał: > > "w splątanym gaju rąk i nóg" .. > Niech zyja mlode żądze :) za późno (w mojej strefie czasowej) na dalszy ciąg piosenki pan wie, pani się domyśla :))) Odpowiedz Link
wonsz Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:42 aankaa napisała: > za późno (w mojej strefie czasowej) na dalszy ciąg piosenki Akurat kiedy napisalas gralo mi to w sluchawkach :) To pierwsze. K. Odpowiedz Link
aankaa Twoja druga sygnaturka 17.08.03, 00:48 jest bardziej ............. jakby to powiedzieć ?????????? o reszcie - NIC nie mówię Odpowiedz Link
wonsz Re: Twoja druga sygnaturka 17.08.03, 00:50 aankaa napisała: > jest bardziej ............. jakby to powiedzieć ?????????? Zwerbalizuj swoje leki, dziecko. Nic Ci tu nie grozi :) K. Odpowiedz Link
aankaa Re: Twoja druga sygnaturka 17.08.03, 00:55 wonsz napisał: > Zwerbalizuj swoje leki, dziecko. to nie lęki, to marzenia > Nic Ci tu nie grozi :) a szkoda ;) Odpowiedz Link
aankaa Re: Twoja druga sygnaturka 17.08.03, 01:14 wonsz napisał: > Odrzutowcow Ci sie zachcialo!?!?! nooooooo, takich F ileś-tam :) Odpowiedz Link
wonsz Re: Twoja druga sygnaturka 17.08.03, 01:16 aankaa napisała: > nooooooo, > takich F ileś-tam :) Niestety, ja tylko te B iles-tam. Sa wieksze i wprawdzie powolniejsze, ale dluzej moga ;) K. Odpowiedz Link
aankaa Re: Twoja druga sygnaturka 17.08.03, 01:24 wonsz napisał: > Sa wieksze i wprawdzie powolniejsze, ale dluzej moga ;) może to lepszy "model" ?? Odpowiedz Link
wonsz Re: Twoja druga sygnaturka 17.08.03, 01:34 aankaa napisała: > wonsz napisał: > > > Sa wieksze i wprawdzie powolniejsze, ale dluzej moga ;) > > może to lepszy "model" ?? Ten najlepszy! K. Odpowiedz Link
wonsz Re: Twoja druga sygnaturka 17.08.03, 01:46 aankaa napisała: > duży może więcej ? Byle nie za duzy! ;) K. Odpowiedz Link
aankaa Re: Twoja druga sygnaturka 17.08.03, 01:49 wonsz napisał: > Byle nie za duzy! ;) "małe jest piękne" ?? Odpowiedz Link
wonsz Re: Twoja druga sygnaturka 17.08.03, 02:18 aankaa napisała: > "małe jest piękne" ?? Male? Malym to mozna w uchu podlubac :) K. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Twoja druga sygnaturka 17.08.03, 00:57 wonsz napisał: > > Zwerbalizuj swoje leki, dziecko. Nic Ci tu nie grozi :) > > K. > Wonsz Asklepiosa czy jak? :-) Odpowiedz Link
gal_ja Re: wątek wieczorny 17.08.03, 00:56 wonsz napisał: > aankaa napisała: > > > za późno (w mojej strefie czasowej) na dalszy ciąg piosenki > > Akurat kiedy napisalas gralo mi to w sluchawkach :) To pierwsze. > > K. > Wonsz! Skąd Ty masz Szaloną Lokomotywę? Płyta była wydana tak tragicznie, że nie dało jej się słuchać. Czy można gdzieś dopaść dobrej jakości nagranie? Niezmiernie serio, Gal Odpowiedz Link
wonsz Re: wątek wieczorny 17.08.03, 01:09 gal_ja napisał: > Wonsz! Skąd Ty masz Szaloną Lokomotywę? Płyta była wydana tak tragicznie, że > nie dało jej się słuchać. Czy można gdzieś dopaść dobrej jakości nagranie? Nie mam. Mam piosenke z sieci i wypalona. K. Odpowiedz Link
gal_ja Re: wątek wieczorny 17.08.03, 01:14 A może ktoś ma dojścia do taśm śp. Tonpresu (bo to oni chyba popełnili tę płytę)? Taśmy powinny być OK. Z umiarkowaną nadzieją, Gal Odpowiedz Link
gal_ja Re: wątek wieczorny 17.08.03, 10:44 aankaa napisała: > spróbuję znaleźć Gdyby coś było to ja się piszę! :) Pzdr. Gal Odpowiedz Link
gal_ja Re: wątek wieczorny 17.08.03, 01:35 I nic mi nie pomogłyście w kwestii imienia. Mogłem się tego spodziewać. Stawiam więc na romantycznegorosyjskiegowentylatora. Na Cosmo też powinien wziąć. Pzdr. Gal Odpowiedz Link
aankaa Re: wątek wieczorny 17.08.03, 01:46 gal_ja napisał: > I nic mi nie pomogłyście w kwestii imienia. Mogłem się tego spodziewać. a miałyśmy pomóc ? RomantycznyRosyjskiWentylator, hmmm, ............ Odpowiedz Link
gal_ja Re: wątek wieczorny 17.08.03, 02:00 aankaa napisała: > RomantycznyRosyjskiWentylator, hmmm, ............ A co, nie jest "sexy"??? Gal Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wątek wieczorny 17.08.03, 02:13 gal_ja napisał: > A co, nie jest "sexy"??? I "sexy" i "kul" i "trendy" ... Bleee... Odpowiedz Link