wo_bi 18.08.03, 12:39 Jestem szczerze zaskoczony, po porannym odprezeniu i bojce w blocie :) wszycy wpadli w wir pracy. Wy tak na prawde... Bo ja tu sam jestem :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:40 wo_bi napisał: > Jestem szczerze zaskoczony, po porannym odprezeniu i bojce w blocie :) > wszycy wpadli w wir pracy. Wy tak na prawde... Bo ja tu sam jestem :( Nie placz, badz mezczyzna;P Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:46 anahella napisała: > wo_bi napisał: > > > Jestem szczerze zaskoczony, po porannym odprezeniu i bojce w blocie :) > > wszycy wpadli w wir pracy. Wy tak na prawde... Bo ja tu sam jestem :( > > Nie placz, badz mezczyzna;P ------------------------------------ Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:41 > Jestem szczerze zaskoczony, po porannym odprezeniu i bojce w blocie :) > wszycy wpadli w wir pracy. Wy tak na prawde... Bo ja tu sam jestem :( Ja jestem, ale sama ze sobą nie będę rozmawiać... Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:44 mha1 napisała: > Ja jestem, ale sama ze sobą nie będę rozmawiać... ------------------------------ nio to juz jestem..... postaram sie dotrzymac Ci kroku :) w rozmowie Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:50 wo_bi napisał: > mha1 napisała: > > > Ja jestem, ale sama ze sobą nie będę rozmawiać... > ------------------------------ > nio to juz jestem..... postaram sie dotrzymac Ci kroku :) w rozmowie to dotrzymuj :)))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:53 mha1 napisała: > wo_bi napisał: > > > mha1 napisała: > > > > > Ja jestem, ale sama ze sobą nie będę rozmawiać... > > ------------------------------ > > nio to juz jestem..... postaram sie dotrzymac Ci kroku :) w rozmowie > > to dotrzymuj :) ----------------- staram sie jak moge, ale obawiam sie, ze moj czas jest bliski... Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:56 > staram sie jak moge, ale obawiam sie, ze moj czas jest bliski... grobowo zabrzmiało... czyżby współtowarzysz domagał się komputera? Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:59 mha1 napisała: > > staram sie jak moge, ale obawiam sie, ze moj czas jest bliski... > grobowo zabrzmiało... czyżby współtowarzysz domagał się komputera? ----------------------------- zaczyna zataczac coraz mniejsze kola ;) co niewatpliwe oznacza podjecie proby przejecia kibordu. Ale bede twardy i sie nie dam... Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:01 > > > staram sie jak moge, ale obawiam sie, ze moj czas jest bliski... > > grobowo zabrzmiało... czyżby współtowarzysz domagał się komputera? > ----------------------------- > zaczyna zataczac coraz mniejsze kola ;) co niewatpliwe oznacza podjecie proby > przejecia kibordu. Ale bede twardy i sie nie dam... trzymaj, trzymaj :) jestem głodna i idę na lunch mam nadzieję, że utrzymasz pozycję, aż wrócę :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:13 mha1 napisała: > > trzymaj, trzymaj :) jestem głodna i idę na lunch > mam nadzieję, że utrzymasz pozycję, aż wrócę :) --------------------------------------- pozycja utrzymana, ale bylo ciezko... Mam dwoch zakladnikow: olowek i pilniczek do paznokci ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:31 > > trzymaj, trzymaj :) jestem głodna i idę na lunch > > mam nadzieję, że utrzymasz pozycję, aż wrócę :) > --------------------------------------- > pozycja utrzymana, ale bylo ciezko... Mam dwoch zakladnikow: olowek i > pilniczek do paznokci ;) ufff, to dobrze :) wróciłam!!!! zdążyłam? Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:37 mha1 napisała: > ufff, to dobrze :) wróciłam!!!! zdążyłam? ------------------------- zdazylas :)) ale zakladnicy nie chca sypac... Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:43 > > ufff, to dobrze :) wróciłam!!!! zdążyłam? > ------------------------- > zdazylas :)) ale zakladnicy nie chca sypac... jak Ci pomóc? mogę dorzucić długopis czy nawet filiżankę... tyle znalazłam pod ręką :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:46 mha1 napisała: > > > ufff, to dobrze :) wróciłam!!!! zdążyłam? > > ------------------------- > > zdazylas :)) ale zakladnicy nie chca sypac... > > jak Ci pomóc? mogę dorzucić długopis czy nawet filiżankę... tyle znalazłam pod > ręką :) -------------------------------- Odnosze wrazenie ze ta bitwe wygralem :)) wrog poddal sie i uznal moja wyzszosc. Ale czy na dlugo...?? Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:53 > > jak Ci pomóc? mogę dorzucić długopis czy nawet filiżankę... tyle znalazłam > > pod > > ręką :) > -------------------------------- > Odnosze wrazenie ze ta bitwe wygralem :)) wrog poddal sie i uznal moja > wyzszosc. Ale czy na dlugo...?? dziś dzień na dekameronie upływa pod znakiem bitwy :)))) będziesz na spotkaniu? Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:58 mha1 napisała: > dziś dzień na dekameronie upływa pod znakiem bitwy :)))) > będziesz na spotkaniu? > ----------------------------------------- bede sie staral ze wszystkich sil :) i mam nadzieje, ze dotre, chyba ze obrazena odniesione w walkach uniemozliwia mi opuszczenie mieszkania. ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 14:02 > > dziś dzień na dekameronie upływa pod znakiem bitwy :)))) > > będziesz na spotkaniu? > > > ----------------------------------------- > bede sie staral ze wszystkich sil :) i mam nadzieje, ze dotre, chyba ze > obrazena odniesione w walkach uniemozliwia mi opuszczenie mieszkania. ;) To poznam Cię po ranach??? przyjdź, opatrzymy, my siostrzyczki... Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 14:08 mha1 napisała: > > To poznam Cię po ranach??? > przyjdź, opatrzymy, my siostrzyczki... ---------------------------------- jesli szpital polowy bedzie, to nie widze przeszkod :) A i moze Raszefka bedzie, ale jednoczesnie nie potwierdze i nie zaprzecze. Bo pozniej moge po uszach dostac za rozsiewanie plotek. :) Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 14:11 > > To poznam Cię po ranach??? > > przyjdź, opatrzymy, my siostrzyczki... > ---------------------------------- > jesli szpital polowy bedzie, to nie widze przeszkod :) > > A i moze Raszefka bedzie, ale jednoczesnie nie potwierdze i nie zaprzecze. Bo > pozniej moge po uszach dostac za rozsiewanie plotek. :) Raszefka???? O!!!! będę na 10000% :)))) a skąd będziesz podążał na Pola? Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 14:19 mha1 napisała: > Raszefka???? O!!!! będę na 10000% :)))) zeby dokonczyc zapasy w blocie ;)) hmm to chyba na cere dobrze wplyta. U kospetyczki za takie zabiegi placi sie chyba kupe kasy a tu za darmo... ;) > a skąd będziesz podążał na Pola? oj ja prawie na miejscu jestem. Pruszkow lezy na odleglosc rzutu beretem od Warszawy. Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 14:31 mha1 napisała: > a skąd będziesz podążał na Pola? ------------------- a Ciebie z ktorej strony przywieja wiatry. :) Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 14:37 > > a skąd będziesz podążał na Pola? > ------------------- > a Ciebie z ktorej strony przywieja wiatry. :) mnie to pewnie z pracy :)))) a mieszkam dokładnie po przeciwnej stronie Warszawy niz Ty - Sulejówek Odpowiedz Link
malen_a Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 14:41 mha1 napisała: > > > a skąd będziesz podążał na Pola? > > ------------------- > > a Ciebie z ktorej strony przywieja wiatry. :) > > mnie to pewnie z pracy :)))) > a mieszkam dokładnie po przeciwnej stronie Warszawy niz Ty - Sulejówek a wlasnie, z Woli nikt nie bedzie jechal? Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 14:42 mha1 napisała: > > mnie to pewnie z pracy :)))) > a mieszkam dokładnie po przeciwnej stronie Warszawy niz Ty - Sulejówek ---------------------- no tak, wlasnie sobie skojarzylem. Przeciez ja wiedzialem jakie tereny zamieszkujesz :) Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 14:46 > > mnie to pewnie z pracy :)))) > > a mieszkam dokładnie po przeciwnej stronie Warszawy niz Ty - Sulejówek > ---------------------- > no tak, wlasnie sobie skojarzylem. Przeciez ja wiedzialem jakie tereny > zamieszkujesz :) a skąd? pewnie z wątku padalcowej? a przypomniało mi się, że mam coś do zrobienia w środę... ale odwołam :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 15:43 mha1 napisała: > > a skąd? pewnie z wątku padalcowej? ------------------- a nie :) ale szczerze mowiac nie jestem wstanie Ci doklanie powiedziec, w kazdym razie rozmawialas wtedy z wonszem :) Odpowiedz Link
mha1 Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 15:46 > > a skąd? pewnie z wątku padalcowej? > ------------------- > a nie :) ale szczerze mowiac nie jestem wstanie Ci doklanie powiedziec, w > kazdym razie rozmawialas wtedy z wonszem :) Ty też podsłuchujesz innych :) chcesz sie z nami zabrac na spotkanie? zarezerwuje Ci miejsce w samochodzie... Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 16:24 mha1 napisała: > Ty też podsłuchujesz innych :) > chcesz sie z nami zabrac na spotkanie? zarezerwuje Ci miejsce w samochodzie... -------------------------------- Nie dziekuje, ja tez prawdopodobnie bede samochodem. W innych okolicznosciach nie mialbym mozliwosci powrotu do Pruszkowa, a na pewno byloby to bardzo trudne. Nie proponuje na razie nikomu dwoch wolnych miejsc, poniewaz nie jestem jeszcze pewien na 100% :) co do samochodu. Odpowiedz Link
mha1 Re: sie zobaczy nt 18.08.03, 16:46 nie strasz kolegi, jeszcze nie przyjdzie... @ czeka :)))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Właśnie, Ty rozsiewaczu plotek :)) 18.08.03, 16:38 ależ bardzo dobrze zrobił :))))) cieszę się jak nie wiem :))) Odpowiedz Link
raszefka Re: Właśnie, Ty rozsiewaczu plotek :)) 18.08.03, 16:55 wiesz, że wysyłał mi esesmesy do pracy, o tym, co się dzieje na forum? No i o imprezie przede wszytskim! Odpowiedz Link
mha1 Re: Właśnie, Ty rozsiewaczu plotek :)) 18.08.03, 17:00 > wiesz, że wysyłał mi esesmesy do pracy, o tym, co się dzieje na forum? No i o > imprezie przede wszytskim! o! jaki dobry przyjaciel :) ja wysyłałam komu innemu hihihi Odpowiedz Link
malen_a Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:46 ja rowniez chetnie sie przylacze :-) choc powinnam ciezko pracowac Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:50 malen_a napisała: > ja rowniez chetnie sie przylacze :-) choc powinnam ciezko pracowac ---------------------------- :)))) I dla mnie nastaly trudne dni. Powrocil z urlopu wspoluzytkownik komputera domowego. No i wspaniale dni, z komputerem tylko dla mnie, skonczyly sie. Teraz musze sie nim dzielic wrrrr Odpowiedz Link
malen_a Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:56 wo_bi napisał: > malen_a napisała: > > > ja rowniez chetnie sie przylacze :-) choc powinnam ciezko pracowac > ---------------------------- > :)))) I dla mnie nastaly trudne dni. Powrocil z urlopu wspoluzytkownik > komputera domowego. No i wspaniale dni, z komputerem tylko dla mnie, skonczyly > sie. Teraz musze sie nim dzielic wrrrr a moze haslo na komputer wystarczy? :-))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:02 malen_a napisała: > a moze haslo na komputer wystarczy? :-))) ------------------------- tez o tym myslalem... ale jestem za bardziej humanitarnyi rozwiazaniami... np. jakis grafik godzin uzytkowania. ;) Odpowiedz Link
malen_a Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:05 wo_bi napisał: > tez o tym myslalem... ale jestem za bardziej humanitarnyi rozwiazaniami... np. > jakis grafik godzin uzytkowania. ;) > Tez dobre rozwiazanie...jak nie da rady inaczej :-)) Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:15 malen_a napisała: > Tez dobre rozwiazanie...jak nie da rady inaczej :-)) --------------------- ale doszedlem do znacznie lepszego rozwiazania. Drugi komputer... Teraz plan trzeba wprowadzic w zycie. :))) Odpowiedz Link
malen_a Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:36 wo_bi napisał: > ale doszedlem do znacznie lepszego rozwiazania. Drugi komputer... Teraz plan > trzeba wprowadzic w zycie. :))) ja tez wlasnie tak planuje, ale w domku na 40 m2 to jest baaardzo trudne do zrealizowania Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:39 malen_a napisała: > ja tez wlasnie tak planuje, ale w domku na 40 m2 to jest baaardzo trudne do > zrealizowania ----------------------- Ja metraz troszke wiekszy. Chcialbym jednak kupic cos mniejszego, hmm przenosnego :) Nio i uzywanego leciutko. Tylko narazie nie wiem jak sie za to zabrac... Odpowiedz Link
malen_a Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:50 wo_bi napisał: > Ja metraz troszke wiekszy. Chcialbym jednak kupic cos mniejszego, hmm > przenosnego :) Nio i uzywanego leciutko. Tylko narazie nie wiem jak sie za to > zabrac... to powodzenia zycze, orientowalam sie kiedys w malych i przenosnych "biurach pracy" ... oj trudno zdecydowac, jak checi sa to finansowo gorzej i na odwrot :- ) Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:54 malen_a napisała: > > to powodzenia zycze, orientowalam sie kiedys w malych i przenosnych "biurach > pracy" ... oj trudno zdecydowac, jak checi sa to finansowo gorzej i na odwrot :-) ------------------- Wlasnie te finanse..., dlatego bede kombinowal kupic cos uzywanego. Moze to nie najlepsze rozwiazanie, ale chyba zaryzykuje :) Odpowiedz Link
mamalgosia Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 12:56 ja chwilowo nie pracuje, ale jeszcze tylko 2 minutki tego luziku Odpowiedz Link
wo_bi Re: czyzbyscie teraz pracowali zawziecie... 18.08.03, 13:04 mamalgosia napisała: > ja chwilowo nie pracuje, ale jeszcze tylko 2 minutki tego luziku ----------------- a to dzienna dawka forum w czasie pracy zbliza sie ku koncowi ;) Odpowiedz Link