em_es 29.08.03, 20:30 Jak wyzej - witam stalych bywalcow tego forum :) Monika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em_es Re: Cześć Moniko :) 29.08.03, 22:10 lyche1 napisała: > Uważam, że masz bardzo ładne imię :) Dziekuje - zawsze mi sie podobalo :) Monika Odpowiedz Link
czarna33 Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 29.08.03, 21:11 Witaj,bywam tu z doskoku ale bywam:)) Odpowiedz Link
em_es Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 29.08.03, 22:11 czarna33 napisała: > Witaj,bywam tu z doskoku ale bywam:)) A ja sie ostatnio zarazilam forum - i czytam rozne, to mi sie spodobalo :) Odpowiedz Link
silvanca Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 29.08.03, 21:31 em_es napisała: > Jak wyzej - witam stalych bywalcow tego forum :) > > Monika witam serdecznie :-) Odpowiedz Link
em_es Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 29.08.03, 22:12 silvanca napisała: > > witam serdecznie :-) Czesc :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: cześć Moniko :)))))))) 29.08.03, 22:03 monika, ach monika.. dziewczyna ratownika :) Odpowiedz Link
em_es Re: cześć Moniko :)))))))) 29.08.03, 22:14 betty-bt napisała: > monika, ach monika.. dziewczyna ratownika :) Nieee, elektronika - ale tez sie troche rymuje :) MS Odpowiedz Link
losiu4 Re: cześć Moniko :)))))))) 29.08.03, 23:09 em_es napisała: > betty-bt napisała: > > > monika, ach monika.. dziewczyna ratownika :) > > Nieee, elektronika - ale tez sie troche rymuje :) a gdzieżeś Asani elektronika podłapała... Pozdrawiam Losiu (chyba śledzony, przez co czuje się lekko zaniepokojony) Odpowiedz Link
em_es Re: cześć Moniko :)))))))) 30.08.03, 12:29 losiu4 napisał: > > a gdzieżeś Asani elektronika podłapała... > w lazience - marnowal sie to sie nim zajelam :) > > Losiu (chyba śledzony, przez co czuje się lekko zaniepokojony) a gdzie tam sledzony :) Odpowiedz Link
em_es Re: cześć Moniko :)))))))) 29.08.03, 22:13 aankaa napisała: > miło, że zasilisz szeregi :) Bo mi sie te szeregi spodobaly :) Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
aankaa Re: cześć Moniko :)))))))) 29.08.03, 22:19 koaa napisał: > A gdzie posiałaś kulfona? polazł na ulicę sezamkową :( szukać świnki Odpowiedz Link
koaa Re: cześć Moniko :)))))))) 29.08.03, 22:22 jakiej świnki tam to była owieczka beatka a świnka to chyba muppety7 Odpowiedz Link
betty-bt Re: cześć Moniko :)))))))) 29.08.03, 22:23 koaa napisał: > jakiej świnki tam to była owieczka beatka a świnka to chyba muppety7 gdzie niby taka owca byla? Odpowiedz Link
koaa Re: cześć Moniko :)))))))) 29.08.03, 22:25 jak to gdzie na ulicy sezamkowej (polska wersja) Odpowiedz Link
betty-bt Re: cześć Moniko :)))))))) 29.08.03, 22:27 koaa napisał: > jak to gdzie na ulicy sezamkowej (polska wersja) leee.. u nas w raichu takich nie ma :( Odpowiedz Link
betty-bt Re: cześć Moniko :)))))))) 29.08.03, 22:22 em_es napisała: > Bo mi sie te szeregi spodobaly :) jak milo. czujemy sie zaszczyceni :) obys nie dala dyla, jak nas blizej poznasz ;) > Pozdrawiam > Monika Odpowiedz Link
em_es Re: cześć Moniko :)))))))) 30.08.03, 12:31 betty-bt napisała: > jak milo. czujemy sie zaszczyceni :) obys nie dala dyla, jak nas blizej > poznasz ;) Ja sie tak latwo nie zniechecam :) Monika Odpowiedz Link
summa Witaj 29.08.03, 22:24 i pisuj, bo ostatnio witalismy gremialnie Graeme, ale nic nie napisał... wystraszył sie może? Odpowiedz Link
betty-bt Re: Witaj 29.08.03, 22:26 summa napisała: > i pisuj, bo ostatnio witalismy gremialnie Graeme, ale nic nie napisał... > wystraszył sie może? a ty sie dziwisz??? bedziemy musieli ich zaczac scigac wszystkich ;))) kazdy swojego chrzesniaczka. em_es jest moja- ja ja wpuscilam ;) Odpowiedz Link
em_es Re: Witaj 30.08.03, 12:34 betty-bt napisała: > kazdy swojego chrzesniaczka. em_es jest moja- ja ja wpuscilam ;) > Fajnie :) Pozdrawiam MS Odpowiedz Link
koaa Re: Witaj 29.08.03, 22:27 A czy to prawda że na spotkaniach nowicjusze stawiają kolejke dla "starych" forumowiczów ? Odpowiedz Link
betty-bt Re: Witaj 29.08.03, 22:28 koaa napisał: > A czy to prawda że na spotkaniach nowicjusze stawiają kolejke dla "starych" > forumowiczów ? ty sie zgrabnie wywinales hi hi.. nigdy ci tego nie zapomne ;) Odpowiedz Link
koaa Re: Witaj 29.08.03, 22:31 betty-bt napisała: Ale ja już forumuje od wielu miesiecy- to ze mnie stary wyga:)) mi prosze piwo stawiać:))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Witaj 29.08.03, 22:39 koaa napisał: > Ale ja już forumuje od wielu miesiecy- to ze mnie stary wyga:)) > mi prosze piwo stawiać:))) naciagnij wensza :) ja juz stawialam > Odpowiedz Link
em_es Re: Witaj 30.08.03, 12:33 summa napisała: > i pisuj, bo ostatnio witalismy gremialnie Graeme, ale nic nie napisał... > wystraszył sie może? > moze z wrazenia - a ja widac mniej podatna na szok :) MS Odpowiedz Link
losiu4 Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 29.08.03, 23:44 wszystkieo najlepszego życzy nie do końca bywalec (no bo te baby ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
summa Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 29.08.03, 23:48 znaczy sie należy wnioskować, że gdyby nie te baby, to byś bywał do końca? Odpowiedz Link
summa Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 29.08.03, 23:49 zachodzi tez pytanie, do jakiego końca?? Odpowiedz Link
daffne Re: A w ogole to witam nowicjuszke tutaj :) 30.08.03, 11:42 lalalalalala.....a Monika byla OK :))))) Czesc Monika ! :)) I Pozdrowionka:) Odpowiedz Link
em_es Re: A w ogole to witam nowicjuszke tutaj :) 30.08.03, 12:45 daffne napisała: > lalalalalala.....a Monika byla OK :))))) > Czesc Monika ! :)) > > I Pozdrowionka:) Tez pozdrawiam :) Monika Odpowiedz Link
em_es Re: A w ogole to witam nowicjuszke tutaj :) 30.08.03, 12:38 wonsz napisał: > Naprawiam odrzutowce - dyskrecja zapewniona Fajna wizytowka - a miotly tez naprawiasz? :)) Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
wonsz Re: A w ogole to witam nowicjuszke tutaj :) 31.08.03, 06:49 em_es napisała: > > Naprawiam odrzutowce - dyskrecja zapewniona > Fajna wizytowka - a miotly tez naprawiasz? :)) Tylko te odrzutowe :P > Pozdrawiam I wzajemnie, K. Odpowiedz Link
malen_a Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 30.08.03, 12:28 em_es napisała: > Jak wyzej - witam stalych bywalcow tego forum :) > > Monika witam serdecznie! Odpowiedz Link
em_es Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 30.08.03, 12:47 malen_a napisała: > > witam serdecznie! Czesc :) Odpowiedz Link
ulalka Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 30.08.03, 16:45 witaj nam tu :)) Odpowiedz Link
em_es Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 30.08.03, 22:26 ulalka napisała: > witaj nam tu :)) Czesc :) MS Odpowiedz Link
betty-bt a ty biedna .... 30.08.03, 22:40 sie teraz z kazdym po kolei witasz :))) smiesznie ;) ale fajnie, ze zagladasz do nas! Odpowiedz Link
em_es Re: a ty biedna .... 31.08.03, 13:34 betty-bt napisała: > sie teraz z kazdym po kolei witasz :))) smiesznie ;) > ale fajnie, ze zagladasz do nas! Bo sie nie spodziewalam az taaakiego odzewu - wlasnie postanowilam sie poddac i powitac "hurtowo" ewentualnych nastepnych, ktorzy odpowiedza - co niniejszym czynie :) Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 30.08.03, 22:48 em_es napisała: > Jak wyzej - witam stalych bywalcow tego forum :) czesc em_es!!!!!! co cie tu do nas przywialo?? opowiadaj! musze cie ostrzec; niektore tutejsze baby maja nierowno pod kopula! podejrzewam, ze te bezczelniejsze po prostu sa chude, dlatego takie zadufane w sobie. ale glowa do gory- z wszystkim biegnij do mnie, ja te malpy tu poustawiam w szeregu :))) > Monika Bronek Odpowiedz Link
gertruda_makuch Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 31.08.03, 06:54 nie_kaz_golic_brody napisał: > ale glowa do gory- z wszystkim biegnij do mnie, ja te malpy tu > poustawiam w szeregu :))) Ty sie brodaty Bronku nie napedzaj. Jak Porowej nakabluje, to cie bedzie z widelcem po wsi ganiala. A moze nawet stary Erwin Kryszczak jej pomoze! I nie zapominaj, ze mi nauczycielka Halinka klucze do szkolnej swietlicy zostawila, tam na ciebie bede czekala, najdrozszy :))) Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 31.08.03, 10:36 gertruda_makuch napisała: > Ty sie brodaty Bronku nie napedzaj. Jak Porowej nakabluje, to cie bedzie z > widelcem po wsi ganiala. A moze nawet stary Erwin Kryszczak jej pomoze! ty lepiej tym jezorem nie merdaj na prawo i lewo, moja droga! bo to z twojej winy mnie tu z widelcem ganiano! dobrze zes sprawe wyjasnila... teraz w pokucie erwin mi strzeche ogarnia. I nie > zapominaj, ze mi nauczycielka Halinka klucze do szkolnej swietlicy zostawila, > tam na ciebie bede czekala, najdrozszy :))) czerwone i bure.. chodz ze mna na gore! dam ci klucz od bramy, tam sie pomiziamy :))) Odpowiedz Link
mha1 Re: A w ogole to jako nowicjuszka tutaj witam :) 30.08.03, 22:51 witam imenniczkę :) Odpowiedz Link