summa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:20 ooo, ja chetnie! A nawet dwa. Widzę, że dziś doły jakby przeważały na forum, to i ja sie ze swoim dołączę. Odpowiedz Link
koaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:22 Ja się też napije bo mięśnie mnie bolą bo dzisiejszym graniu chlup chlup -oHHHHHHHHH od razu lepiej:) Odpowiedz Link
silvanca Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:23 to ja dodam jeszcze po chmielowemu.. pssssst :-) Odpowiedz Link
koaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:28 i jerszcze beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek :))))) Odpowiedz Link
silvanca Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:30 tiaaa.. wybaczcie.. wyrwalo sie koledze Odpowiedz Link
koaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:32 może urządzimy jutreo konkurs beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekania Odpowiedz Link
silvanca rekawice podniesiona 05.09.03, 21:33 BBBBeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Odpowiedz Link
summa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:34 no nieee, koaa, tak w towarzystwie... łe Odpowiedz Link
silvanca Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:36 summa nie daj sie prosic... pokaz co potrafisz :-) Odpowiedz Link
summa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:41 silvanca napisała: > summa nie daj sie prosic... pokaz co potrafisz :-) o nie!! Nie sprowokujesz mnie!!! (byc może za mało wypiłam) Odpowiedz Link
silvanca Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:51 to karniaczek!! raz! dwa! trzy! a teraz dawaj popis :-)) summa napisała: > > o nie!! Nie sprowokujesz mnie!!! > (byc może za mało wypiłam) Odpowiedz Link
summa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 22:12 silvanca napisała: > to karniaczek!! raz! dwa! trzy! a teraz dawaj popis :-)) co tam ,Koaa i tak nie przebiję to co sie bedę wysilać :) Odpowiedz Link
silvanca Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 22:15 to fakt.. chyba jest bezkonkurencyjny ale bez walki sie nie poddam!! beek.. no chyba zebym sie poddala.. :-) summa napisała: > > co tam ,Koaa i tak nie przebiję to co sie bedę wysilać :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a WY NAWET NIEWIETA GDZIE SIĘ JUTRO SPOTKATA 05.09.03, 21:41 ............ po pierwsze - primo : tam dwa lata temu nazad mafia sie skutecznie strzelała - ergo: pozabijała ( ale nie do końca ) ............po drugie - primo: to jest coś jak Mc'Donald - i trunki wszelakie są tam fopas .......po trzecie - primo: juz lepiej spotkajmy sie w Mc'Donalds na ++ bródnie++ Odpowiedz Link
pieskuba Re: WY NAWET NIEWIETA GDZIE SIĘ JUTRO SPOTKATA 05.09.03, 21:47 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: spotkajmy sie w Mc'Donalds na ++ bródnie++ Ulitujta się dobra kobieto, odczepta się już od tego Bródna, nie żartujta sobie z odległych dzielnic, zamieszkałych przez ludzi ubogich, a zacnych. pieskuba Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: WY NAWET NIEWIETA GDZIE SIĘ JUTRO SPOTKATA 05.09.03, 21:55 psino_kubo .... wy se tu moje problema spłycata. A pomyślta wy sobie, że ja na ++ bródno++ może i nie kcem, ale muszem...... :(( Alternatywom jest Wólka. I nie ma pomiłuj. pieskuba napisała: > > Ulitujta się dobra kobieto, odczepta się już od tego Bródna, nie żartujta sobie > > z odległych dzielnic, zamieszkałych przez ludzi ubogich, a zacnych. > > pieskuba Odpowiedz Link
anahella Re: WY NAWET NIEWIETA GDZIE SIĘ JUTRO SPOTKATA 05.09.03, 23:00 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ............ po pierwsze - primo : tam dwa lata temu nazad mafia sie skutecznie > > strzelała - ergo: pozabijała ( ale nie do końca ) > ............po drugie - primo: to jest coś jak Mc'Donald - i trunki wszelakie > są tam fopas > .......po trzecie - primo: juz lepiej spotkajmy sie w Mc'Donalds na ++ bródnie+ > + Nienienienienieneineie!!!! Mafia sie strzelala w Klifie - zdziebko dalej w kierunku Zoliborza, to bylo po pierwsze primo, po drugie primo to trunki wszelakie sa i alkoholowe (bede pic mietowe) i bezalkoholowe - tez bede pic. Po trzecie primo zaden makdonald jest calkiem milo. Zapytajcie Drzazgi, Lyche i Melinka - byly tam ze mna kiedys i wyszly cale i zdrowe. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: WY NAWET NIEWIETA GDZIE SIĘ JUTRO SPOTKATA 05.09.03, 23:18 No dobra,... polegam na Zawiszy = Anahelli. PS. Moi ludzie z Polityki donieśli mi to - co wam dyskrecjonalnie doniesłam. anahella napisała: > > Nienienienienieneineie!!!! > > Mafia sie strzelala w Klifie - zdziebko dalej w kierunku Zoliborza, to bylo po > pierwsze primo, po drugie primo to trunki wszelakie sa i alkoholowe (bede pic > mietowe) i bezalkoholowe - tez bede pic. Po trzecie primo zaden makdonald jest > calkiem milo. Zapytajcie Drzazgi, Lyche i Melinka - byly tam ze mna kiedys i > wyszly cale i zdrowe. > > Odpowiedz Link
summa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:32 a jakas zagrycha? (pijecie piwo czy czyściochę?) Odpowiedz Link
silvanca Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:34 jak kto woli, pod dostatkiem mamy wszystkich trunkow!! a jakies ogory sie znajda :-) summa napisała: > a jakas zagrycha? (pijecie piwo czy czyściochę?) Odpowiedz Link
aankaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:40 zostało mi kilka małosolnych, podzielę się a co tam .. Odpowiedz Link
raszefka Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:41 summa napisała: (pijecie piwo czy czyściochę?) Nawet nie wiem, jakiś zajzajer domowej roboty mojego wujka Odpowiedz Link
summa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:47 bo do piwka fajnie sie zagryza takie farfocle serowe Odpowiedz Link
koaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:49 ale chipsy są niezdrowe!!!!!! Odpowiedz Link
summa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 22:09 nie mówie o czipsach, tylko o takich warkoczach z zółtego sera, nie wiem jak się to fachowo nazywa. przeważnie przywozi sie to ze Słowacji i Czech, chociaż nasze też spotkałam. Odpowiedz Link
raszefka Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 22:23 Jak to się nazywa??? Jadłam to w (na?) Słowacji, gdzie mi barman nie chciał dolać soku do piwa :) Odpowiedz Link
koaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:39 beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Mha1 niech poświadczy że bekać potrafie:))))))))) Odpowiedz Link
aankaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:41 koaa napisał: > beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee > eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Ty to masz bek ! Odpowiedz Link
koaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:42 Ale nad k muszę trochę potrenować:))))) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:50 trenuj Chłopcze, bo Cię o brak doświadczenia posądzą ;) Odpowiedz Link
koaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:52 a kto cie kobieto nawiedził? Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:54 taki jeden do zbója Madeja ździebko podobny z oczu mu źle patrzyło ale porządne chłopisko :) Odpowiedz Link
koaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 21:55 A coś z tego nawiedzenia wynikło czy rozeszło się po ptokach? Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 22:23 no, przeca że wynikło a wyniki mają ze 180 cm :)) Odpowiedz Link
koaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 22:26 + i - a może 2 plusiki lub 2 minusiki::))))))))) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 22:33 koaa napisał: > + i - > a może 2 plusiki lub 2 minusiki::))))))))) ??????????????????? to taki komputrowy zapis płci cz osiągnięć ? Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 22:40 koaa napisał: > płci :)) ja to - nie chcę Cię stresować moje wyniki to ------ Odpowiedz Link
koaa Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 22:42 to musisz się postarać jeszcze o jakiś plusik:))))) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: a teraz, po cichu, wypijmy po kielichu!!! 05.09.03, 23:00 koaa napisał: > to musisz się postarać jeszcze o jakiś plusik:))))) a żeby Ci pypeć na języku - za takie gadanie - wyrósł !! Odpowiedz Link
snow.white to ja tez chce!!!! 05.09.03, 22:31 musze zapic smutki!! :( zubrowke z sokiem porzeczkowym,chyba z wiaderka prosze! Odpowiedz Link
koaa Re: to ja tez chce!!!! 05.09.03, 22:33 cześć złotko ale dawno się nie spotkaliśmy na forum PS Ale uśmiech:)))))))))) Odpowiedz Link
snow.white Re: to ja tez chce!!!! 05.09.03, 22:35 no dawno :)))) ee,szkoda,ze teraz usmiechu nie ma :( a tak w ogole to emalie prosze,a nie tak! ;) Odpowiedz Link
koaa Re: to ja tez chce!!!! 05.09.03, 22:39 A czemu nie ma? PS Odpisze odpisze - ale teraz liże rany po dzisiejszej koszykówce:)))) Odpowiedz Link
snow.white Re: to ja tez chce!!!! 05.09.03, 22:43 koaa napisał: > A czemu nie ma? bo ja lize rany po czym innym :((( chlip,chlip :((( gdzie ta zubrowka? ;) Odpowiedz Link
koaa Re: to ja tez chce!!!! 05.09.03, 22:49 Ja to zawsze jak nie wyszło- myśle że się pomyliłem -i nie żałuje :))))) ale napić się z Tobą chetnie napije - ale uśmiechniju się dom mnie:))))))))) Odpowiedz Link
snow.white Re: to ja tez chce!!!! 05.09.03, 22:55 :))))))))))))) usmiech na zyczenie ;) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba podobno żubrówka z sokiem jabłkowym 05.09.03, 23:01 jest trendy a może była, tylko przeoczyłam moment "wyjścia" ?? Odpowiedz Link
snow.white Re: podobno żubrówka z sokiem jabłkowym 05.09.03, 23:03 ja pije to,co mi smakuje :) z jablkowym tez dobra-ale nie tak,jak z porzeczkowym albo bananowym :) a poza tym,nie ma jak malibu z mlekiem :)))) Odpowiedz Link
aankaa alkohol z mlekiem ?!?!?!?!?! 05.09.03, 23:08 snow.white napisała: > a poza tym,nie ma jak malibu z mlekiem :)))) a jak wygląda "the day after" ??? Odpowiedz Link
snow.white wspaniale wyglada :) 05.09.03, 23:10 malibu chyab zostalo do mleka specjalnie stworzone :)) mozna pic i pic i nic :) na drugi dzien tez nie :) a poza tym "kto nie miesza,ten nie pokutuje" ;))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: podobno żubrówka z sokiem jabłkowym 05.09.03, 23:14 FUJ snow.white napisała: > a poza tym,nie ma jak malibu z mlekiem :)))) Odpowiedz Link
snow.white Re: podobno żubrówka z sokiem jabłkowym 05.09.03, 23:17 mniam,mniam :)) i martini :) i cuba libre :)) i advocat,o wlasnie chyba mam :)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: podobno żubrówka z sokiem jabłkowym 05.09.03, 23:19 snow.white napisała: > mniam,mniam :)) > > i martini :) martini bianco??? z wodeczka i cytrynka! Odpowiedz Link
snow.white Re: podobno żubrówka z sokiem jabłkowym 05.09.03, 23:24 betty-bt napisała: > > martini bianco??? z wodeczka i cytrynka! > i z lodem :))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: podobno żubrówka z sokiem jabłkowym 05.09.03, 23:20 advocat + homo sapiens erectus = catz snow.white napisała: > > i advocat,o wlasnie chyba mam :)) Odpowiedz Link
summa Re: podobno żubrówka z sokiem jabłkowym 05.09.03, 23:34 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > advocat + homo sapiens erectus = catz Kac po adwokacie? To chyba trudne, bo takiego słodkiego nie da sie za duzo wypić! Lubie adwokat, ale w małych ilościach :) Odpowiedz Link
snow.white ja tez... 05.09.03, 23:36 ...najlepszy na lodach :))) mniam... albo taki krem czekoladowy,tez dobry Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a ŻÓBRKA+JABOL je demode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.03, 23:26 trendy to owo było 6 lat temu - jak ja chlać zaczynałam. Tera je demode. PS. cytat z " czterdziestolatka " o chlaniu - KTO ZNA ??????? dla ulatwienia podam, że cytat byłby z dialogu toczonego miedzy Kobuszewskim i Kopernikiem. nawiedzona_baba napisała: > jest trendy > > a może była, tylko przeoczyłam moment "wyjścia" ?? Odpowiedz Link
betty-bt ha ha ha ! a teraz silvanca ... 05.09.03, 23:02 juz na podlodze przysnela! znamy z autopsji :))))) Odpowiedz Link
anahella Re: ha ha ha ! a teraz silvanca ... 05.09.03, 23:06 betty-bt napisała: > juz na podlodze przysnela! znamy z autopsji :))))) Mowisz, ze sie natrabila i jest latwa?;) Odpowiedz Link
silvanca Re: ha ha ha ! a teraz silvanca ... 05.09.03, 23:08 latwa..? trudna..? to zalezy od definicji.. a tabliczka mnozenia jest latwa czy trudna..? :-) anahella napisała: > > Mowisz, ze sie natrabila i jest latwa?;) > > Odpowiedz Link
anahella Re: ha ha ha ! a teraz silvanca ... 05.09.03, 23:36 silvanca napisała: > latwa..? trudna..? to zalezy od definicji.. > a tabliczka mnozenia jest latwa czy trudna..? :-) Nie wiem, uzywam kalkulatora;) A w ogole to rzucilam ci na mejla moj jednokomorkowiec. Odpowiedz Link
snow.white to sie tak mowi... ;) 05.09.03, 23:09 jak chlopka mowi-pij,pij,bedziesz latwiejsza-trzeba mu odpowiedziec-ja jestem latwa,tylko ty gapa jestes ;) tak? ;)) Odpowiedz Link
snow.white Re: to sie tak mowi... ;) 05.09.03, 23:12 oni jak upijaja nie pija-cwaniaczki!! faceci to sa w ogole... wrrr... Odpowiedz Link
betty-bt Re: to sie tak mowi... ;) 05.09.03, 23:17 aankaa napisała: > pij, a nie będziesz mógł... oj, bylo juz ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: to sie tak mowi... ;) 05.09.03, 23:17 snow.white napisała: > jak chlopka mowi-pij,pij,bedziesz latwiejsza-trzeba mu odpowiedziec-ja jestem > latwa,tylko ty gapa jestes ;) tak? ;)) pij, pij, a nie bedzeisz mogl sie mowi ! Odpowiedz Link
raszefka Re: to sie tak mowi... ;) 05.09.03, 23:36 betty-bt napisała: > > pij, pij, a nie bedzeisz mogl sie mowi ! > > pij pij, a nie będziesz pamiętała, że nie mogłem Odpowiedz Link
betty-bt Re: ha ha ha ! a teraz silvanca ... 05.09.03, 23:14 anahella napisała: > Mowisz, ze sie natrabila i jest latwa?;) latwa to zdrobnienie w tym przypadku :)))) potrafi na samca lezacego sie walnac :)))) Odpowiedz Link
silvanca Re: ha ha ha ! a teraz silvanca ... 05.09.03, 23:20 co ty mi tu imputujesz bo nie bardzo czaje baze??? to chyba jakis komplemencik tak? betty-bt napisała: > > latwa to zdrobnienie w tym przypadku :)))) > potrafi na samca lezacego sie walnac :)))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: ha ha ha ! a teraz silvanca ... 05.09.03, 23:24 silvanca napisała: > co ty mi tu imputujesz bo nie bardzo czaje baze??? to chyba jakis komplemencik > tak? jasne ze komplement! no chyba, ze to cos zlego drzemnac sie na dywanie! sama tez nie spalas, prawda? :)))) pomysl...jak to bylo.. :))) ja sie do dzis smieje! ps. tylko na to czekalam az zapytasz! ha! wiedzialam, ze nie skojarzysz? ha! i wiedzialam, ze kazdy to opacznie zrozumie :))) Odpowiedz Link
silvanca Re: ha ha ha ! a teraz silvanca ... 05.09.03, 23:36 ha ha! wielkie halo.. :-) my z baskerwilem dzialamy na siebie usypiajaco to i dywan dobry :-) o! teraz siedze w lozku z kompem a tort ma glowe na moich nogach :-)) betty-bt napisała: > jasne ze komplement! no chyba, ze to cos zlego drzemnac sie na dywanie! sama > tez nie spalas, prawda? :)))) pomysl...jak to bylo.. :))) > ja sie do dzis smieje! > > ps. tylko na to czekalam az zapytasz! ha! wiedzialam, ze nie skojarzysz? ha! > i wiedzialam, ze kazdy to opacznie zrozumie :))) Odpowiedz Link
betty-bt no to sprostowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.03, 23:41 silvanca lubi sie na piesku swym, malenkim przespac :)) a jak sobie chlapnie, to sie na niego uwala :)) zeby kto nie pomyslal, ze my tu inne tajemnice odkrywamy... Odpowiedz Link