p.a.d.a.l.c.o.w.a 09.09.03, 11:39 ....prośba o przesłanie linku na ten debeściarski stek bluzgów. Z góry dziękuję i z dołu także podziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: ElDupa - ' 220V' do dusz litościwych..... 09.09.03, 11:39 uruchom GG to ci przesle to plikiem. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ElDupa - ' 220V' do dusz litościwych..... 09.09.03, 11:44 ja mam G_G aktywne, ale to jest bardzo ciężki plik i czy sie zmieści ??? letastraj. p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ....prośba o przesłanie linku na ten debeściarski stek bluzgów. > Z góry dziękuję i z dołu także podziękuję. Odpowiedz Link
capa_negra Re: ElDupa - ' 220V' do dusz litościwych..... 09.09.03, 11:50 ja też chce , ja też !!! - byle szybko bo dziś jestem w pracy tylko do 13 !!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ElDupa - ' 220V' do dusz litościwych..... 09.09.03, 11:53 ale jak będziesz słuchać - to korki w uszy musowo !!!!!!!!!Ja, wójt, ci to radzę capa_negra napisała: > ja też chce , ja też !!! - byle szybko bo dziś jestem w pracy tylko do 13 !!! Odpowiedz Link
capa_negra Re: ElDupa - ' 220V' do dusz litościwych..... 09.09.03, 11:58 musze to najpierw dostać, żeby słuchac !!!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ElDupa - ' 220V' do dusz litościwych..... 09.09.03, 12:09 ja już tego słuchałam tak z 4-ry mies temu na zad, ale nie mam a tęsknię !! Wierzę, że betty się ulituje. Jak widzę pozostali klubowicze leją na takie trywialne tęsknoty swych sióstr klubowych. capa_negra napisała: > musze to najpierw dostać, żeby słuchac !!!!! Odpowiedz Link
betty-bt Re: ElDupa - ' 220V' do dusz litościwych..... 09.09.03, 14:03 no wiec tak: ELDdupy znalazlam tylko kawalek pod tytulem PROHIBICJA: a po tytule "220v" znalazlam, jest od kazika. sciagam oba z kazzy padalcowa- zeby moc przeslac plik (albo poGGadac)przez gg, to trzeba najpierw zmienic status z niedostepny na dostepny. capa_negra- do trzynastej to mnie nie bylo! bylam na spowiedzi i po bluzgi znowu. dostaniesz jutro rano. do 10-ej jestem obecna na gg. tylko udaje, ze mnie nie ma :-) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ElDupa - ' 220V' do dusz litościwych..... 09.09.03, 19:11 mam cały czas ustawione JAKO DOSTĘPNY , niestetyyyyyyyyyy. betty-bt napisała: > padalcowa- zeby moc przeslac plik (albo poGGadac)przez gg, to trzeba najpierw > zmienic status z niedostepny na dostepny. Odpowiedz Link
betty-bt Re: ElDupa - ' 220V' do dusz litościwych..... 09.09.03, 19:15 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > mam cały czas ustawione JAKO DOSTĘPNY , niestetyyyyyyyyyy. dawaj numer jeszszce raz, bo moge ci wyslac natychmiast Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a DUPA - i problemy z ElDupa 09.09.03, 19:21 ale ja sama zgubiłam nr. a tobie poslałam i dlatego w dzisiejszym mailu m.inn prosiłam, bys w otrzymanych sprawdziła. Jestem od paru tyg zakrecona i wszystko mi sie pie..rzy. :(( Odpowiedz Link
betty-bt Re: DUPA - i problemy z ElDupa 09.09.03, 19:25 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ale ja sama zgubiłam nr. a tobie poslałam i dlatego w dzisiejszym mailu m.inn > prosiłam, bys w otrzymanych sprawdziła. > Jestem od paru tyg zakrecona i wszystko mi sie pie..rzy. :(( ale jak otwierasz to okienko po prawej, gdzie status tez ustawiasz, to na gorze jest tez twoj numer. jest napisane; ja i cyferki. to twoj numer gg. albo napisz do mnie. ty mi zly podalas ewcia :( ja tam pisze, ale jakis krotki jest.. Odpowiedz Link
betty-bt dopiero teraz, pierwszy raz w zyciu... 09.09.03, 14:26 posluchalam tego nagrania :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
gal_ja Re: ElDupa - ' 220V' do dusz litościwych..... 09.09.03, 14:58 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ....prośba o przesłanie linku na ten debeściarski stek bluzgów. > Z góry dziękuję i z dołu także podziękuję. Bym Ci przesłał 220V, ale na skrzynkę w gazecie wchodzi jednorazowo nie więcej niż 50V, a to Cię nawet zdrowo nie kopnie. Plik ma ponad 5Mb. A czemu sobie Kazy nie założysz? I będziesz całkiem niezależnym gadem, bo w Kazie znajdziesz ElDupy do upojenia. Program do ściągnięcia TU: www.kazaalite.6x.to/ Instaluje się praktycznie sam. Pzdr. Gal Do ściągnięcia Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ElDupa - ' 220V' do dusz litościwych..... 09.09.03, 19:14 Oooooooo!!!!!!!!! Gal - jaki dziś " do przodu " Dzięki ci Galu. Jesteś dziś bardzo łaskaw. Widzę, że pobyt na Dekameronie uszlachetnia,. Tak jak cierpienie....;)))) DZIĘKI, wielebny. ! PS.Jednak na baby liczyć nie warto !!!!!!!!!!!!! gal_ja napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > ....prośba o przesłanie linku na ten debeściarski stek bluzgów. > > Z góry dziękuję i z dołu także podziękuję. > > Bym Ci przesłał 220V, ale na skrzynkę w gazecie wchodzi jednorazowo nie więcej > niż 50V, a to Cię nawet zdrowo nie kopnie. > Plik ma ponad 5Mb. > > A czemu sobie Kazy nie założysz? I będziesz całkiem niezależnym gadem, bo w > Kazie znajdziesz ElDupy do upojenia. > Program do ściągnięcia TU: > > www.kazaalite.6x.to/ > Instaluje się praktycznie sam. > > Pzdr. > Gal > > Do ściągnięcia > > Odpowiedz Link
wonsz Buahahaha :))))) 09.09.03, 21:01 Alez piekny kawalek :))) Sasiadka sie ucieszy! K. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Buahahaha :))))) 09.09.03, 21:16 no widzisz, jak ja czsem trafnie doradzę i akcje sprawną poprowadzę ;) Warto było?? no, ja myślę Rzadko. wonsz napisał: > Alez piekny kawalek :))) > > Sasiadka sie ucieszy! > > K. > Odpowiedz Link
wonsz Re: Buahahaha :))))) 09.09.03, 21:36 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Rzadko. sie tak usmieje przy muzyce :) > wonsz napisał: > > > Alez piekny kawalek :))) > > > > Sasiadka sie ucieszy! > > > > K. > > Odpowiedz Link