anahella Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 22:11 soczefka z óst a raczej spot palcuf mi wyjeuas ten pomysu Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 22:18 anahella napisała: > soczefka z óst a raczej spot palcuf mi wyjeuas ten pomysu reszpekt! :) Odpowiedz Link
anahella Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 22:20 soczewica napisała: > reszpekt! ale ten reszpekt to z francózkim "r" toczonym? Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 22:22 anahella napisała: > soczewica napisała: > > > reszpekt! > > ale ten reszpekt to z francózkim "r" toczonym? ja, ja, ofkoż! bęg, bęg, chip-chop żondzi! :) heszpekt'! :) Odpowiedz Link
ulalka Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:00 potopno, morzna pisadź z blendami do obrony jakiejs. tylko do jakij..? zahodzme w lep i nie fiem :P Odpowiedz Link
anahella Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:02 ulalka napisała: > potopno, morzna pisadź z blendami do obrony jakiejs. tylko do jakij..? zahodzme > > w lep i nie fiem :P muj borze jak Ty piemknie piszerz Odpowiedz Link
ulalka Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:07 anahella napisała: > ulalka napisała: > > > potopno, morzna pisadź z blendami do obrony jakiejs. tylko do jakij..? > zahodzme > > > > w lep i nie fiem :P > > muj borze jak Ty piemknie piszerz > dzieńkujem za ósnanie :)) morze nie powinnam myśleci o tej jakiejs opronie, czy cóś? Odpowiedz Link
summa Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:14 No soczefke rosumię bo polonizdka to mósi odreagowadź, ale ty anahachela? a ulalka tysz polonizdka? kórdże, zdrasznie fyczerpójonce takie pisanie z błendamy! Odpowiedz Link
jasmintea Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:20 A ja fuaźnie gram f pilarta.. I pijonc martini s cytrynkom fbijam pilem sa bilom:)))) Uffff Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:33 jasmintea napisała: > A ja fuaźnie gram f pilarta.. I pijonc martini s cytrynkom fbijam pilem sa > bilom:)))) to ja ci nie powjem,jag przeczytałam tfojego nika, ojoj, bjedne, kaprafe oczy soczefici... sóczewjica Odpowiedz Link
jasmintea Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:36 Hypa siem tomyźlam.. Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:44 jasmintea napisała: > Hypa siem tomyźlam.. porysójemy razę?... :) Odpowiedz Link
jasmintea Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:47 Pożua fon! To moje kretki!:))))))))) soczewica napisała: > porysójemy razę?... :) Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:49 jasmintea napisała: > Pożua fon! > To moje kretki!:))))))))) > > soczewica napisała: > > porysójemy razę?... :) > taak, pszydałby sie jeszcze masarzysta i byłoby jag w rajó... :) Odpowiedz Link
jasmintea Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:55 F haraktesze masarztuf fystempójom teras żfistaki Milki:))) Odpowiedz Link
soczewica kretek? joooooooooooooj!... 10.09.03, 23:51 jasmintea napisała: > Pożua fon! > To moje kretki!:))))))))) a tak wogule sógeróje miej cherbatek pszeczyszczajoncyh i wjencej wengla. nie bendzie problemuw s kretkami. Odpowiedz Link
jasmintea Re: kretek? joooooooooooooj!... 10.09.03, 23:52 Powinno byc - kreciki:)))))))) No nie oprarzaj siem!:)))) Odpowiedz Link
soczewica Re: kretek? joooooooooooooj!... 11.09.03, 00:03 jasmintea napisała: > Powinno byc - kreciki:)))))))) > > No nie oprarzaj siem!:)))) kciałabyż, co? a potę pszepraszadź do ópadó? wjem, wjem. s kfjatami kcesz do mje pszyjś! :) lubje orkideje. jag mirmił s kajka i kokosza. Odpowiedz Link
jasmintea Re: kretek? joooooooooooooj!... 11.09.03, 00:06 Ale Mirmił hciau tesz kórchanik.. No nie fiem.. Ef f jakims parkó mogem Ci ósypać.. No kfiady jósz miałam narzykofane.. Tylko frenczać..:))) soczewica napisała: > > kciałabyż, co? > a potę pszepraszadź do ópadó? > wjem, wjem. s kfjatami kcesz do mje pszyjś! :) > lubje orkideje. jag mirmił s kajka i kokosza. > > Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:37 kópa PS. to dla mnie łatwe, bo mam stałą/galopujacą dysgrafie soczewica napisała: > dópa. > Odpowiedz Link
summa Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:40 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > kópa > PS. to dla mnie łatwe, bo mam stałą/galopujacą dysgrafie to cuś małośta napisali jak na dyzgrawie Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 00:25 nubo jezdem dynat_órad summa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > kópa > > PS. to dla mnie łatwe, bo mam stałą/galopujacą dysgrafie > > to cuś małośta napisali jak na dyzgrawie Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:42 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > kópa > PS. to dla mnie łatwe, bo mam stałą/galopujacą dysgrafie bójasz. a poza tym zajżyj na FTelewizja, tam specjalnie z myślom o tobie dopisałam sie do wontkó pt. streszczenia klanó. bo ktoś tam f merlinie muwił, że rył sie czytajonc i ja tego pszyjemnoźć kciałam sprafići. Odpowiedz Link
summa Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:45 soczewica napisała: > bójasz. > a poza tym zajżyj na FTelewizja, tam specjalnie z myślom o tobie dopisałam sie > do wontkó pt. streszczenia klanó. bo ktoś tam f merlinie muwił, że rył sie > czytajonc i ja tego pszyjemnoźć kciałam sprafići. > a potopno admin ósónoł ten wontek, tak czytauam na fof Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:47 summa napisała: > a potopno admin ósónoł ten wontek, tak czytauam na fof to nie tę! tamtę jezd, zaras poszókam linka Odpowiedz Link
soczewica OTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.03, 23:48 soczewica napisała: > summa napisała: > > > a potopno admin ósónoł ten wontek, tak czytauam na fof > > to nie tę! > tamtę jezd, zaras poszókam linka > www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=14&w=7636765 prąciem bardzo. Odpowiedz Link
summa Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:50 porzókaj, porzókaj... Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:51 summa napisała: > porzókaj, porzókaj... jusz jezd Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 00:02 summa napisała: > kórde, topre!!! ryłam sie jag dzika piszonc o tyh nieśpjoncyh dzieciakah. jezdem ś śiebje dómna. Odpowiedz Link
aankaa Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:40 cuź wam powjem zpadź mnie sie hce ale tródno odeiźdź Odpowiedz Link
summa Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:43 no wuaśnie dobżeśta napisali topra kobieto Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:43 aankaa napisała: > cuź wam powjem > zpadź mnie sie hce ale tródno odeiźdź o, ameryke bżdziongwa otkryła. :) Odpowiedz Link
jasmintea Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:43 Nie źpij po Ciem ókratnom! Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:44 aankaa napisała: > cuź wam powjem > zpadź mnie sie hce ale tródno odeiźdź hyhy, anió, czaz na kolgejt? :)))) Odpowiedz Link
aankaa Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:50 soczewica napisała: > hyhy, anió, czaz na kolgejt? :)))) :)))))))))))) (iag to zie pisze pes puentuf ??) Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:55 aankaa napisała: > soczewica napisała: > > > hyhy, anió, czaz na kolgejt? :)))) > > > :)))))))))))) > (iag to zie pisze pes puentuf ??) hói wje. ale dziarzgi spadź nje morze... www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=520&w=7908966&a=7911677 kfi kfi kfi :))) Odpowiedz Link
jasmintea Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 10.09.03, 23:57 So to snaszy??? soczewica napisała: > kfi kfi kfi :))) > Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 00:04 jasmintea napisała: > So to snaszy??? > > soczewica napisała: > > kfi kfi kfi :))) powiec sobje to bardzo szypko. nie chfytasz? to jeszcze ras: [kfikfikfi] zaraz ci powjem, rze to.... ale zjeć jeszcze nirzej... mała śfinka! :) kfi! Odpowiedz Link
aankaa Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 00:01 soczewica napisała: > www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=520&w=7908966&a=7911677 holera iazna !!! czy ty mózisz o pułnocy dagie rzeczy ? :(( całgiem mę se znu wypijaż Odpowiedz Link
soczewica Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 00:06 aankaa napisała: > soczewica napisała: > > > www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=520&w=7908966&a=7911677 > > holera iazna !!! > czy ty mózisz o pułnocy dagie rzeczy ? :(( > całgiem mę se znu wypijaż bo ja jezdem wąpir sęny! i jag chdzecie spadź to ja przyhodze i wysysam. sysó-sysó :) Odpowiedz Link
summa Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 00:08 soczewica napisała: > sysó-sysó :) no nie mogie, to mie rosfaliło! :)))))))) Odpowiedz Link
soczewica ale jeżdże... 11.09.03, 00:14 summa napisała: > dopranoc fszystgim! pszettem mauy spam na dobranodz - ałtoreklama :) www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=520&w=7910701&a=7911948 zajżyjcie do pjerfszego linga. pozwalam wam go órzywać żecz jazna! w karzdym pszypatkó. Odpowiedz Link
jasmintea No źliczneee:))) 11.09.03, 00:20 Jósz órzyłam:)))) I tobranoc dla zómmy:)))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 00:31 bende sje tó czół iag w raió... :)))))))))) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 01:18 Kiery tak na Wos zedrzu to żech zgorszona. Szykowne baby, szwarne chopy a tak fanzolom coby ichnie gupoty zarozki do chasioka ciepnąć Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 01:50 Ooooooooooooo po slonsku gado, co tozabyt je toryszelje azresztomkurnacomitostoijasieodwasmuszemodlonczyćbomzastaradlowasijużmnietyżsie znudziłoasrałtowszystkopiesitemałepieskicojataksiemmeczetuzwamiwyzemnomtakżezres ztomprzecitakostarababotownukipowinnaniańczycaniepoforachsiemszstaćistraszycbyty niczemuniewinnemamnadziejęzenikttegonieodczytatojeszczenakoniecdodamjakieprzekle ństwoniewyszukanenpożeszqrvamaćaniechtowszystkodjabliweznom r.richelieu napisała: > Kiery tak na Wos zedrzu to żech zgorszona. Szykowne baby, szwarne chopy a tak > fanzolom coby ichnie gupoty zarozki do chasioka ciepnąć Odpowiedz Link
r.richelieu Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 02:05 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > Ooooooooooooo po slonsku gado, co tozabyt je toryszelje > azresztomkurnacomitostoijasieodwasmuszemodlonczyćbomzastaradlowasijużmnietyżsie > > znudziłoasrałtowszystkopiesitemałepieskicojataksiemmeczetuzwamiwyzemnomtakżezre > s > ztomprzecitakostarababotownukipowinnaniańczycaniepoforachsiemszstaćistraszycbyt > y > niczemuniewinnemamnadziejęzenikttegonieodczytatojeszczenakoniecdodamjakieprzekl > e > ństwoniewyszukanenpożeszqrvamaćaniechtowszystkodjabliweznom > > Ty ni jesteś starka bo tyrczesz kej strzyga Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 02:06 kto jom jest to jo wim git r.richelieu napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > Ooooooooooooo po slonsku gado, co tozabyt je toryszelje > > > azresztomkurnacomitostoijasieodwasmuszemodlonczyćbomzastaradlowasijużmnietyżsie > > > > > znudziłoasrałtowszystkopiesitemałepieskicojataksiemmeczetuzwamiwyzemnomtakżezre > > s > > > ztomprzecitakostarababotownukipowinnaniańczycaniepoforachsiemszstaćistraszycbyt > > y > > > niczemuniewinnemamnadziejęzenikttegonieodczytatojeszczenakoniecdodamjakieprzekl > > e > > ństwoniewyszukanenpożeszqrvamaćaniechtowszystkodjabliweznom > > > > > > > Ty ni jesteś starka bo tyrczesz kej strzyga Odpowiedz Link
r.richelieu Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 02:10 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > kto jom jest to jo wim git > Ty to żeś gizd pieruński coby tak ferluchtować Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 02:24 gizd-ja, ale nie pieruński r.richelieu napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > kto jom jest to jo wim git > > > > > Ty to żeś gizd pieruński coby tak ferluchtować Odpowiedz Link
soczewica ryszelje cfaniakó... 11.09.03, 10:53 r.richelieu napisała: > Kiery tak na Wos zedrzu to żech zgorszona. Szykowne baby, szwarne chopy a tak > fanzolom coby ichnie gupoty zarozki do chasioka ciepnąć tó trzeba s błendami a nie gwarom! załurz se wontek "tu moszna pisadź gwarom"! :))) śoszewiza Odpowiedz Link
r.richelieu Re: ryszelje cfaniakó... 11.09.03, 13:15 soczewica napisała: > r.richelieu napisała: > > > Kiery tak na Wos zedrzu to żech zgorszona. Szykowne baby, szwarne chopy a > tak > > fanzolom coby ichnie gupoty zarozki do chasioka ciepnąć > > tó trzeba s błendami a nie gwarom! > załurz se wontek "tu moszna pisadź gwarom"! > :))) > > śoszewiza > dyć jo ni pisza tukej gwarom, a gwarom z błyndami. O ryszelje cfaniag Odpowiedz Link
losiu4 Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 07:09 soczewica napisała: > dópa. ia terz tag kcem. dópa dópa dópa... óff ale mi ulrzyło Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
capa_negra Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 08:00 o jaki códowny wóntek. ja wiecznie wlonca byki i rzyjonca w strezie na tym pónkcie wreżcie mogem sobie popisac bes rzadnej nerwowozci códnie kórde códnie Odpowiedz Link
ulalka Re: w tym wontkó morzna pisać z błendami... 11.09.03, 16:31 to ja se jerzcze popirzem, a potem idem se jurz, bo co tu kórdem kogóś denerfowadź ;)))) Odpowiedz Link