wo_bi Ups 11.09.03, 20:22 ups zapomnialem o tym: www.republika.pl/erleusortok/pruszkow/pruszkow.html Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ups 11.09.03, 21:37 aankaa napisała: > najbardziej mi się piżmak podobał ;) szczerze mowiac ciekawy jestem gdzie go dorwali ;) Nie wiedzialem, ze takie zwierzatka mieszkaja u mnie. :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nie, pochwalic sie n/t ;))) 11.09.03, 20:49 A mnie teraz wpadl do glowy calkiem niezly pomysl. Mozemy tu dojsc do 12000, chcoby prezentujac ciekawe stronki o miastach. Wchodzisz? Za 12000 jest chyba kartonowy Mercedes - stoi na pierwszym pietrze pod smietnikiem :-) Odpowiedz Link
aankaa wypraszam sobie !!! 11.09.03, 21:21 sherlock_holmes napisał: > Za 12000 jest chyba kartonowy Mercedes - stoi na pierwszym pietrze pod smietnikiem :-) ja tą bryką codziennie muszę do pracy dojechać na nagrodę nie pójdzie Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: wypraszam sobie !!! 11.09.03, 21:33 No ladnie to task - przywlaszczac sobie publiczna prywatna forumowa wlasnosc? Liczysz na zasiedzenie - nie ma tak dobrze. Juz ja Cie dopilnuje!!! Odpowiedz Link
aankaa nastaw sobie budzik 11.09.03, 21:34 bo ja o jakichś bandycko-porannych godzinach go uruchamiam :) i od razu wyjaśniam - na pych, coby nie pobudzić Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: nastaw sobie budzik 11.09.03, 21:44 A to jakas propozycja - zebysmy razem popchali? :-))) Hmmmm, musze przemyslec. Chyba jednak sie zgodze - popychac, znaczy sie pchac, Mwercedesa oczywisice - coz za zaszczyt :-)))))))) Odpowiedz Link
aankaa zaraz tam zaszczyt 11.09.03, 21:47 ciężka praca i tyle :( a do tego pora niewdzięczna ale w kupie zawsze raźniej :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: zaraz tam zaszczyt 11.09.03, 21:54 trzymajmy sie kupy - kupy nikt nie ruszy :-) Odpowiedz Link