sherlock_holmes 01.11.03, 08:53 Tzn. kto jedzie, kto nie - i kiedy pasuje. Wstepnie proponuje piatek wieczor - tj. 7 listopada. Zostajemy do niedzieli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 01.11.03, 08:57 sherlock_holmes napisał: > Tzn. kto jedzie, kto nie - i kiedy pasuje. > Wstepnie proponuje piatek wieczor - tj. 7 listopada. Zostajemy do niedzieli. > bo wiesz co! ja być może ale to jak zwykle nic pewnego. ezaw z okien swojego domu widzi sandomierz przy dobrej pogodzie :) więc może skoczylibyśmy do niego (tylko że on w domu w tym tygodniu, no ale zobaczymy jak to będzie). a jeśli nie z nim, to ja poproszę uprzejmie jakiś namiar na noclegownię a zwłaszca ceny, ceny, ceny! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a wszystkie lineczki dla Szerloczka wpisuję.... 03.11.03, 15:48 ...aby przebierał, jak w ulęgałeczkach. szczególnie pensjonaciki polecam uwadze. Odpowiedz Link
malen_a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 01.11.03, 09:00 ja pewnie pojade, tylko ten termin jednak mi nie pasuje, tzn w niedziele dopiero moglabym dojechac...moze zostalibyscie do wtorku ? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 01.11.03, 13:31 sherlock_holmes napisał: > Tzn. kto jedzie, kto nie - i kiedy pasuje. > Wstepnie proponuje piatek wieczor - tj. 7 listopada. Zostajemy do niedzieli. > Szrloku, zanim nie napiszesz, co -jak i za ile to trudno nam się zdecydować, czyż nie ? :))) Odpowiedz Link
soczewica Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 01.11.03, 15:41 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Szrloku, zanim nie napiszesz, co -jak i za ile to trudno nam się zdecydować, > czyż nie ? :))) nes pa, hehehe :))) może zaprosimy negra, a potem spławimy go w najbliższym bajorku? :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 01.11.03, 16:33 soczewica napisała: >> może zaprosimy negra, a potem spławimy go w najbliższym bajorku? :) > > szkoda łapy brudzić i ziębić. Zeby to był maj-czerwiec...."...pierwszy bym pałkę strzaskał na jej głowie..." :)) Odpowiedz Link
ulalka Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 01.11.03, 18:12 caly czas bylam przekonana, ze to jednak bedzie po 11, czyli od 14 listopada.. heh.. ja tam mam blisko, to mnie nocleg nie potrzebny :)) tylko ten termin... heh... chociaz sobie pomarudze, zanim przyjade ;)) Odpowiedz Link
anahella jestem za 01.11.03, 19:22 termin mi odpowiada - zapisuje sie. Gdybyscie chcieli nie sobota-niedziela tylko poniedzialek-wtorek tez mi pasuje. Odpowiedz Link
summa Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 01.11.03, 20:43 Ja niestety nie dam rady sie wyrwać :((( Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 01.11.03, 22:15 summa napisała: > Ja niestety nie dam rady sie wyrwać :((( no cos ty, Summciu ! To my tak blisko ciebie przyjedziemy- nie bądź taka- chociaż na 1 dzień znajdź zastępstwo przy psiaku. Ile to ty masz km. do Sandomierza ? zabierzesz sie z Szerlokiem a wrócisz najwyżej wcześniej np. autobusem. Make up your mind. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 01.11.03, 21:15 sherlock_holmes napisał: > Tzn. kto jedzie, kto nie - i kiedy pasuje. > Wstepnie proponuje piatek wieczor - tj. 7 listopada. Zostajemy do niedzieli. tak jest super! w piatek zbiorka w sandomierzu. jeszcze nie wiem gdzie, co i jak, ale dryndne do tomka i sie dowiem konkretow. nie mam czasu na czytanie calego forum, a watkow o sandomierzu jest tu sporo, oj sporo... czyli od piatku do niedzieli pijemy. jestem za! Odpowiedz Link
ulalka Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 01.11.03, 22:57 no to pozostaje mi zbic promotora ;))) i zmusic do spotkania w terminie..pozniejszym i wtedy bede :))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 02.11.03, 11:27 ulalka napisała: > no to pozostaje mi zbic promotora ;))) i zmusic do spotkania w > terminie..pozniejszym i wtedy bede :))) Wez [przyklad ze mnie - pierwszy raz (tzn. zeby uzgodnic temat) bylem w maju, a 30 czerwca sie obronilem :-) I to z wyroznieniem :-))) (pewnie wyroznienie za szacunek dla czasu promotora :-PPP ) Odpowiedz Link
ulalka Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 02.11.03, 12:56 heh..chcialabym Szeroku, zeby to bylo tak proste...ale na moim "papierze", zeby byl ustalony termin obrony, musi byc podpis tego p...ana... wiec musze sie najpierw naklaniac i prosic go o spotkanie :(( Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: a nie ma szansy na zmiane terminu.. 02.11.03, 19:01 Ja jestem elastyczny. Jesli Reszcie osob pasuje nd-pon, jestem za :-) Odpowiedz Link
anahella Zmiana planow u mnie:( 03.11.03, 02:18 8 i 9 listopada zaczynaja mi sie zajecia. Zatem jezeli wycieczka bedzie w sobote i niedziele to nic z tego:( NIe mam jeszcze oficjalnego potwierdzenia, ze wykladowca zebral grupe, jednak dzis dostalam mejla ze ten weekend bede miala zajety. Odpowiedz Link
capa_negra Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 07:15 Powtarzam po raz kolejny - ja sie dostosuje mam ok 30 km do Sandomierza wiec tak czy siak dotre może byc klopot z piątkiem 7-go , ale w sobote na bank jesli macie namiary na przyzwoite cenowo noclegi to i spanie wchodzi w grę Odpowiedz Link
capa_negra Ponieważ mało komu pasuje 03.11.03, 08:37 najblizszy weekend to moze pora zacząc rozpatrywać kolejny??? Ja się dostosuję :-) Odpowiedz Link
malen_a To moze wpiszmy komu pasuje 14-16.XI.2003 03.11.03, 09:33 bo ja jestem jak najbardziej za!!!! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: To moze wpiszmy komu pasuje 14-16.XI.2003 03.11.03, 09:50 No dobra,to ja oficjalnie na tak! Nawet mi bardziej pasuje niz ten weekend, poza tym bedzie wiecej czasu na zarezerwowanie noclegu. Ale prosze mimo wszystko o jak najszybsze ustosunkowanie sie, bo chcialem w piatek dopelnic formalnosci. Pozdrawiam! SH Odpowiedz Link
aankaa Re: To moze wpiszmy komu pasuje 14-16.XI.2003 03.11.03, 09:52 mogę wyjechać 15-go może byś napisał za ile mamy spać ? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: To moze wpiszmy komu pasuje 14-16.XI.2003 03.11.03, 10:15 aankaa napisała: > mogę wyjechać 15-go > może byś napisał za ile mamy spać ? > Poniewaz nie sadze,zeby ktos chcial "lekka reka" wydac 150zl za nocleg, proponuje cos takiego: www.kwatera6.republika.pl/ramka.html Pokoje 2-5 osobowe, cena 25-35zl/dobe. Sa aneksy kuchenne, lazienki i ogrodzony parking. Jest plac zabaw dla dzieci :-))) i miejsce do rozbicia namiotow :))) Odpowiedz Link
malen_a Re: To moze wpiszmy komu pasuje 14-16.XI.2003 03.11.03, 10:19 sherlock_holmes napisał: > Poniewaz nie sadze,zeby ktos chcial "lekka reka" wydac 150zl za nocleg, > proponuje cos takiego: > www.kwatera6.republika.pl/ramka.html > Pokoje 2-5 osobowe, cena 25-35zl/dobe. Sa aneksy kuchenne, lazienki i ogrodzony > > parking. Jest plac zabaw dla dzieci :-))) i miejsce do rozbicia namiotow :))) > mnie sie podoba, szczegolnie to pole namiotowe :-))) jestem za:-) Odpowiedz Link
aankaa Re: To moze wpiszmy komu pasuje 14-16.XI.2003 03.11.03, 10:28 wspaniale :)))) ja się zapisuję na plac zabaw :D martwi mnie tylko odległość do baru : 1-2 km :((( Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: To moze wpiszmy komu pasuje 14-16.XI.2003 03.11.03, 10:34 Dzwonilem tam, sprawa wyglada nastepujaco: - sa wolne w tej chwili 4 (w oststecznosci 5) pokoje: 3,3,4,3(4),2-osobowe, w sumie 15,awaryjnie 16 osob. Od razu zastrzegam, ze kilka osob bedzie spalo na rozkladanych "amerykankach", bo pokoje maja jedno lozko mniej niz napisalem :). Dwa pokoje maja lazienke z prysznicem, reszta umywalke, a lazienka na korytarzu. Cena 35zl przy jednej nocce, 30zl przy dwoch nockach. musimy sie pospieszyc, bo juz jest jeden pokoj zajety i moze byc potem problem z brakiem wolnych miejsc. Odpowiedz Link
capa_negra Mi pasuje 14-16.XI.2003 03.11.03, 11:38 Z tym ,ze nocka raczej jedna z soboty na niedzle - moge spać "na dostawce" :-) Tylko proszę sie nie smiać - poniewaz jeszcze w temacie spotkanie nic na pewno nie wiadomo - nie wspomniałam o nim chłopu słowem..a jak znam zycie mrówek to mu cuj do samej ziemi zwiśnie jak powiem, że ma 2 noce spac sam ... wiec dlatego krakowskim targiem szykuje sie na jeden nocleg :-)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 14:28 www.sandomierz.org/turysci/noclegi.htm Odpowiedz Link
sherlock_holmes UWAGA! Zmiana planów! 03.11.03, 14:58 Betty za dwa tygodnie bedzie juz w Niemczech. Wyslala mi blagalnego :-) smsa,zebysmy to jednak zrobili w ten weekend. Mysle,ze ze wzgledu na Nia, jednak powinnismy zrobic to spotkanie w tym tygodniu. Czekam zatem na Wasze odpowiedzi kto jedzie, kto nie. Ustalam termin: niedziela-wtorek. Wyjazd w niedziele po poludniu, powrot we wtorek przed obiadem - nie bedzie korkow na drogach. Odpowiedz Link
malen_a Re: UWAGA! Zmiana planów! 03.11.03, 15:31 sherlock_holmes napisał: Ustalam termin: > > niedziela-wtorek. Wyjazd w niedziele po poludniu, powrot we wtorek przed > obiadem - nie bedzie korkow na drogach. termin mi raczej pasuje Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: UWAGA! Zmiana planów! 03.11.03, 15:39 Fur mich passiren alles. ps. inszuldigung, ale niemiecki znam wyłącznie ze słyszenia w latach 1939-1945 a jednak czasem mnie korci aby właśnie w tym j. głos zabrać. ALE........ --- jestem obciążona genetycznie i leczę się na oddz. E-6 Odpowiedz Link
aankaa Re: UWAGA! Zmiana planów! 03.11.03, 15:40 malen_a napisała: > sherlock_holmes napisał: > > Ustalam termin: > > > > niedziela-wtorek. Wyjazd w niedziele po poludniu, powrot we wtorek przed > > obiadem - nie bedzie korkow na drogach. > > termin mi raczej pasuje też się zapisuję (w końcu spotkanie ważniejsze od reszty :))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 15:03 www.sandomierz.pl/html/noclegi.htm Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 15:32 szukaj.onet.pl/query.html?ql=a&fs=http%3A%2F%2Fhotele.onet.pl%2Fhotel.html%3Foid%3D25087&dt=r&s=1&fl0=keywords%3A Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 15:46 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > szukaj.onet.pl/query.html?ql=a&fs=http%3A%2F%2Fhotele.onet.pl%2Fhotel.html%3Foid%3D25087&dt=r&s=1&fl0=keywords%3A Tu należy dodatkowo wybrać -> " pokaż ukryte strony " Odpowiedz Link
aankaa Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 15:49 i jest na górze (w lewym rogu) opcja dla osób 8+ :))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 17:21 aankaa napisała: > i jest na górze (w lewym rogu) opcja dla osób 8+ :))) nie wiem, czy do mnie pisałaś, bo nie cytujesz - do kogo odpowiedź. Ale jeżeli tak - to nie zrozumiałam ni w ząb, co z tym górnym lewym rogiem. Mam IQ-27. Odpowiedz Link
ulalka Re: a tak juz liczylam na ten 14-16.... :(((((( 03.11.03, 19:19 mam tak blisko, ze hanba narodom, ze pewno nie bede :(( niestety, wisi nade mna odkurzacz do wysysania moich (i tak niklych) finansow) no chyba, ze jednak wyzsze uczelnie nie pracuja w weekendy... teraz to juz zostala mi tylko modlitwa... Odpowiedz Link
aankaa Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 21:20 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > aankaa napisała: > > > i jest na górze (w lewym rogu) opcja dla osób 8+ :))) > > > nie wiem, czy do mnie pisałaś, bo nie cytujesz - do kogo odpowiedź. Ale jeżeli > tak - to nie zrozumiałam ni w ząb, co z tym górnym lewym rogiem. Mam IQ-27. tam była taka opcja "rezerwacja dla 8 i więcej osób" :) no i, oczywiście, róg pomyliłam - PRAWY GÓRNY Odpowiedz Link
wo_bi No to ja odpadam :( 03.11.03, 20:24 No nic, ja nie jestem "filarem" tego forum i beze mnie tez bedziecie sie dobrze bawic. :))) Udanego spotkania. :)) Hmm tylko zaluje ze nie poznam SH i paru innych osob ktorych nie mialem okazji jeszcze spotkac osobiscie. :) Hmm moze Betty uda mi sie dorwac w W-wie. :)) Odpowiedz Link
snow.white Re: No to ja odpadam :( 03.11.03, 22:08 wo_bi napisał: > No nic, ja nie jestem "filarem" tego forum i beze mnie tez bedziecie sie > dobrze bawic. :))) Udanego spotkania. :)) > > Hmm tylko zaluje ze nie poznam SH i paru innych osob ktorych nie mialem okazji > jeszcze spotkac osobiscie. :) Hmm moze Betty uda mi sie dorwac w W-wie. :)) > ech,no ode mnie tez udanego spotkania... a mowilam,ze zazdroszcze?? Wobi,nic sie nie martw,odbijemy sobie nastepnym razem ;))) Odpowiedz Link
aankaa Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 21:19 w niedzielę (od południa) jestem gotowa do drogi mogę zabrać 3 osoby uprzedzam lojalnie - mój szosolot pali 10/100 i to nie jest gaz ani opary herbaty z cytryną Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 21:26 aankaa napisała: > uprzedzam lojalnie - mój szosolot pali 10/100 i to nie jest gaz ani opary > herbaty z cytryną masz straszne przepały. sprawdx wylot rury wydechowej, czy jest duży nagar. Widzę, że Szerlok będzie ci musiał na miejscu wtrysk ustawiać. Napisz mu , aby wziął stroboskop. Chłopina ma fuchi na cały pobyt zapewnione :)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 21:59 Po co stroboskop? Lepiej ustawiam silnik "na sluch", niz 150 komputerow :-)))) Odpowiedz Link
aankaa Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 21:59 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > aankaa napisała: > > uprzedzam lojalnie - mój szosolot pali 10/100 i to nie jest gaz ani opary > > herbaty z cytryną > > masz straszne przepały. to nie przepały to super silnik 1500 :))) > Widzę, że Szerlok będzie ci musiał na miejscu wtrysk ustawiać. Chłopina ma > fuchi na cały pobyt zapewnione :)) jak lubi leżeć pod - czemu nie ?? Odpowiedz Link
malen_a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 21:52 aankaa napisała: > w niedzielę (od południa) jestem gotowa do drogi > mogę zabrać 3 osoby > > uprzedzam lojalnie - mój szosolot pali 10/100 i to nie jest gaz ani opary > herbaty z cytryną > to jak bedzie mozna to ja sie pisze na 1 miejscoweczke :-))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 22:00 malen_a napisała: > to jak bedzie mozna to ja sie pisze na 1 miejscoweczke :-))) > > no widzę, ze nie czytasz naszego forum. Wszak juz dwie miejscóweczki zajęte. Ale jest trzecia i nawt czwarta - na wduś. :))) Odpowiedz Link
aankaa Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 22:02 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > malen_a napisała: > > > to jak bedzie mozna to ja sie pisze na 1 miejscoweczke :-))) > > > > > > no widzę, ze nie czytasz naszego forum. Wszak juz dwie miejscóweczki zajęte. > Ale jest trzecia i nawt czwarta - na wduś. :))) w bagażniku ?? Odpowiedz Link
aankaa Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 22:01 malen_a napisała: > aankaa napisała: > > > w niedzielę (od południa) jestem gotowa do drogi > > mogę zabrać 3 osoby > > > > uprzedzam lojalnie - mój szosolot pali 10/100 i to nie jest gaz ani opary > > herbaty z cytryną > > > to jak bedzie mozna to ja sie pisze na 1 miejscoweczke :-))) > > zapisywała się Anahella - czy jeszcze aktualne ??? Padalec - też ?? Wo_bi - zrezygnował ?? Odpowiedz Link
malen_a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 22:04 aankaa napisała: > zapisywała się Anahella - czy jeszcze aktualne ??? > Padalec - też ?? > Wo_bi - zrezygnował ?? a ja? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 22:06 aankaa napisała: >> zapisywała się Anahella - czy jeszcze aktualne ??? > Padalec - też ?? > Wo_bi - zrezygnował ?? > czytasz własne watki ? Tam była lista. :)))) Odpowiedz Link
aankaa Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 22:19 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > aankaa napisała: > > >> zapisywała się Anahella - czy jeszcze aktualne ??? > > Padalec - też ?? > > Wo_bi - zrezygnował ?? > > > > czytasz własne watki ? Tam była lista. :)))) czytam • jedziemy do Sandomierza aankaa 28.10.2003 23:35 odpowiedz na list odpowiedz cytując baletowóz z W-wy 1. kierowca (macie pecha, to ja) 2. Anahella 3. Padalcowa 4. jeszcze (!) wolne • Re: jedziemy do Sandomierza wo_bi 28.10.2003 23:59 odpowiedz na list odpowiedz cytując Hmm powiedzialbym ze ja ten 4. Ale na razie to na 10% wiec malo wiarygodny jestem ;) Hmm Ty jako kierowca? Nio dobra zaryzykowalbym... ;) no i dalej jestem głupia :( Anahella odgraża się lekcjami Wo_bi - nie wiem czym wychodzi na to, że tylko Ty jesteś gotowa zaryzykować życie :P Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 22:27 aankaa napisała: > wychodzi na to, że tylko Ty jesteś gotowa zaryzykować życie :P a może - ponieważ sie wykrusza towarzycho zróbny tak: ...............kerownik - na kerowniczym stanowisku - Betty ...............passangero - Aanka ...............passangero - m-alena ...............passangero - padalec ...............passangero - + 1 ( who ? j ) Odpowiedz Link
aankaa Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 22:30 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > aankaa napisała: > > > wychodzi na to, że tylko Ty jesteś gotowa zaryzykować życie :P > > a może - ponieważ sie wykrusza towarzycho zróbny tak: > ...............kerownik - na kerowniczym stanowisku - Betty > ...............passangero - Aanka > ...............passangero - m-alena > ...............passangero - padalec > ...............passangero - + 1 ( who ? j ) > to Betty autobusem jeździ ?? w razie większej ilości chętnych, mogę za Betty (opona za oponą) podążać do Sandomierza Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tutaj proszę wpisywać deklaracje nt. Sandomie 03.11.03, 22:33 aankaa napisała: > > a może - ponieważ sie wykrusza towarzycho zróbny tak: > > ...............kerownik - na kerowniczym stanowisku - Betty > > ...............passangero - Aanka > > ...............passangero - m-alena > > ...............passangero - padalec > > ...............passangero - + 1 ( who ? j ) > > > > to Betty autobusem jeździ ?? > wypowiedz sie na temat powyższej ewentualności dojazdowej, prego siniora. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a KWATERA PRYWATNA W SANDOMIERZU 04.11.03, 11:23 bardzo fajne miejsce - polecam! www.kwatera6.republika.pl/ramka.html Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a DODATKOWE INFO. O tej KWATERZE 04.11.03, 11:25 www.kwatera6.republika.pl/ramka.html Odpowiedz Link
aankaa nalot na Sandomierz ;) 05.11.03, 22:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15253&w=8909039 czasu coraz mniej, może jakieś konkrety ??? Odpowiedz Link