betty-bt 08.11.03, 00:35 na poczatek jedna, zbiorowa. cala reszta jutro pod retusz idzie :)))) juz dzis mi sie nie chce czerwonych oczat przerabiac. dopijamy sie tatowym winkiem :) komu jeszcze fotke??? komu, komu, bo ide do domu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: czekam, czekam! DAWAJ....ale nie na Dekam. 08.11.03, 00:43 punk x x x. - to ja. Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: rozsylam fote! 08.11.03, 00:53 betty-bt napisała: > na poczatek jedna, zbiorowa. cala reszta jutro pod retusz idzie :)))) juz > dzis mi sie nie chce czerwonych oczat przerabiac. > dopijamy sie tatowym winkiem :) > komu jeszcze fotke??? komu, komu, bo ide do domu... > Ale poj*****ne towarzystwo !! Współczuje wam z serca! A kto to jest ten potwór z czerwonom mordom? -> to coś w czerwonym szaliku ?? Fuj !!! Odpowiedz Link
betty-bt Re: rozsylam fote! 08.11.03, 13:28 guruszuruburu napisałoooo :): > Ale poj*****ne towarzystwo !! Współczuje wam z serca! A kto to jest ten potwór > z czerwonom mordom? -> to coś w czerwonym szaliku ?? Fuj !!! to jest jakis pomnik (kamienna figurka). podejrzewam, ze mial oddawac smoka wawelskiego. strasznie nas rozsmieszyl i ustawilysmy sie wokol do zdjecia :) Odpowiedz Link
lolyta Re: rozsylam fote! 08.11.03, 01:34 Oooo a co za fota? I kto na focie? Czy ja tez moge prosic o fote - z opisem kto jest kto? Odpowiedz Link
moniorek1 Re: rozsylam fote! 08.11.03, 06:15 Jo tyz bych kciala ale nie wim czy moga prosic :) Odpowiedz Link
soczewica Re: rozsylam fote! 08.11.03, 11:51 lolyta napisała: > Oooo a co za fota? I kto na focie? Czy ja tez moge prosic o fote - z opisem kto > jest kto? właśnie, właśnie! ja też proszę o opis, bo widzę dwie twarze i zastanawiam się kto je kto. chodzi konkretnie o panią blond i o panią z krótkimi włosami z szerokim uśmiechem :) chciałbym wiedzieć, którzy z was podstawili te panie. pan soczewic Odpowiedz Link
betty-bt Re: rozsylam fote! 08.11.03, 13:19 blond to drzazga i ja, ale teraz zauwazylam, ze wcale na blondase nie wygladam na tym zdjeciu :( w krotkich jest padalcowa i silvanca. opis ponizej Odpowiedz Link
drzazga1 Soczewic!!! 09.11.03, 19:56 Mnie nie poznałeś??? Mnie???? Czekaj, tylko do Wawy przyjedziesz, będzie walka na gołe klaty!!! ;-)))) Pan Drzazg Odpowiedz Link
wonsz Dzieki :) 08.11.03, 12:42 Rozumiem, ze Ciebie na zdjeciu nie ma, bo to Ty je robilas. Ale kim jest to czerwonookie indywiduum z cieniami pod oczodolami??? :PPP K. Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: rozsylam fote! 08.11.03, 13:15 jeszcze takiego panopticum nigdy nie widziałem ! co za banda potworów. Aż dziwne, ze dysk w fotoapar. się nie rozleciał. Jak wam nie wstyd tak wyglądać? Zamieniam was wszystkich w larwy chrabąszy zreszta juz tak wyglądacie więc moja praca będzie skromna, mały "pstryk" przy sobocie_po robocie. Jestem dzisiaj zmęczony, bo zamieniałem JWBusza w Saddama całą noc a była to praca b.ambitna i godna mej wiedzy i kunsztu. Odpowiedz Link
betty-bt poszlo do tych co prosili... 08.11.03, 13:15 a oto opis: od lewej; anahella, padalcowa, betty, silvanca, drzazga. na zdjeciu nie ma mhy, bo sie juz wczesniej urwala i aankii- robila fote. oj no i co z tego, ze wygladam jak wampir? :)))) takie jakies czerwone galy nam wyszly.. dlatego musze z reszty fotek to pousuwac. zajme sie tym jeszcze dzis. po obiedzie :) Odpowiedz Link
aankaa Re: poszlo do tych co prosili... 08.11.03, 13:18 betty-bt napisała: > takie jakies czerwone galy nam wyszly.. dlatego musze z reszty fotek to > pousuwac. zajme sie tym jeszcze dzis. tylko nie szalej z tym usuwaniem, bez oczu możemy wyglądać jeszcze gorzej ;) > po obiedzie :) a co dobrego gotujecie ??? Odpowiedz Link
betty-bt Re: poszlo do tych co prosili... 08.11.03, 13:22 aankaa napisała: > tylko nie szalej z tym usuwaniem, bez oczu możemy wyglądać jeszcze gorzej ;) to moze zlozcie zamowienia na kolor oczu? komu niebieskie, komu zielone, zolte... :)) > a co dobrego gotujecie ??? spagetti gotuje ja :) mniam! Odpowiedz Link
aankaa Re: poszlo do tych co prosili... 08.11.03, 13:27 choć raz chciałabym fiołkowe ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: poszlo do tych co prosili... 08.11.03, 13:31 aankaa napisała: > choć raz chciałabym fiołkowe ;) to jest wykonalne. wiec ta pani z fiotkowymi oczami to bedzie aankaa :) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: rozsylam fote! 08.11.03, 14:17 fotę? jeszcze po spojrzeniu się w Was zakocham i co wtedy będzie? no dobra, głęboki oddech, jeszcze jeden jestem gotowa do zakochania się w Was Odpowiedz Link
betty-bt Re: rozsylam fote! 08.11.03, 14:27 wyslalam. kochaj mnie :))) a ty daleko masz do krakowa?? Odpowiedz Link
r.richelieu Re: rozsylam fote! 08.11.03, 14:38 betty-bt napisała: > wyslalam. kochaj mnie :))) a ty daleko masz do krakowa?? > 100 km ;) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: rozsylam fote! 08.11.03, 15:31 betty-bt napisała: > wyslalam. kochaj mnie :))) a ty daleko masz do krakowa?? > jak już mówiłam ciepło zostało uosobione a, że ja ciepła nie mam więc nie ma czego uosabiać co za fest babki w Was ja przy Was wyglądam jak skrzyżowanie niemowlaka z własną pieluchą Odpowiedz Link
soczewica Re: rozsylam fote! 08.11.03, 15:58 r.richelieu napisała: > ja przy Was wyglądam jak skrzyżowanie niemowlaka z własną pieluchą mnie nie widziałaś jeszcze :) hłe hłe hłe. Odpowiedz Link
aankaa Re: rozsylam fote! 08.11.03, 16:07 soczewica napisała: > mnie nie widziałaś jeszcze :) hłe hłe hłe. a ja widziałam !!!!!!!!!!! o ile "sesja balkonowa" nie była oszukaństwem Odpowiedz Link
betty-bt Re: rozsylam fote! 08.11.03, 20:21 r.richelieu napisała: > co za fest babki w Was nie wiem co to znaczy "fest babki", ale mam nadzieje, ze to pozytywne zarzut :) a jesli nie, to ci powiem: jestes beszczelna :))) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: rozsylam fote! 08.11.03, 22:09 betty-bt napisała: >> > nie wiem co to znaczy "fest babki", ale mam nadzieje, ze to pozytywne zarzut :) > a jesli nie, to ci powiem: jestes beszczelna :))) > jezu, fest babki to dyć najlepsze co można pedzieć na Śląsku o dziołchach. Można jeszcze pedzieć szworno chiołcha, ale to częściej na chopów się mówi. a cała reszta postu bo mi głupio z moimi pieluchami i smoczkiem ;) betuś, rany boskie, o co Ty mnie posądzasz Odpowiedz Link
betty-bt Re: rozsylam fote! 08.11.03, 23:09 r.richelieu napisała: > jezu, fest babki to dyć najlepsze co można pedzieć na Śląsku o dziołchach. > Można jeszcze pedzieć szworno chiołcha, ale to częściej na chopów się mówi. moze ja ci po kaszebsku zaspiewam?? :) > a cała reszta postu > bo > mi głupio z moimi pieluchami i smoczkiem ;) ale o co chodzi?? jestes mala i czesto popuszczasz w galotki??? :) nie wstydz sie. ja jestem duza i tez mi sie czasem wymsknie :-P > betuś, rany boskie, o co Ty mnie posądzasz juz ty wiesz o co... masz stowe tylko? to przybywaj do krakowa jutro, albo w poniedzialek! Odpowiedz Link
daffne Becia ja tez poprosze fotke ! :)))) 09.11.03, 17:55 chyba sie nie spoznilam ?:))) Odpowiedz Link
silvanca Re: Becia ja tez poprosze fotke ! :)))) 09.11.03, 18:03 alez skad!! co prawda betty rozbija sie po polskich drogach wraz z padalcem.. ale... czakaj na @ ode mnie :-) daffne napisała: > chyba sie nie spoznilam ?:))) > Odpowiedz Link
daffne Re: Becia ja tez poprosze fotke ! :)))) 09.11.03, 18:18 silvanca napisała: > alez skad!! co prawda betty rozbija sie po polskich drogach wraz z padalcem.. to faceci pewnie po chodnikach jezdza :))))Chyba nie pobija sie o kierownice ?:))) > ale... czakaj na @ ode mnie :-) > okiejka , czekam :)))) Odpowiedz Link
daffne Re: @ poszla na gazete :-) n/t 09.11.03, 19:19 Fotka poszla w swiat bo do mnie nie doszla jeszcze :((( Odpowiedz Link
daffne Re: zobacz teraz n/t 09.11.03, 23:39 Sprawdzalam poczte przed chwilka , doszly az dwa majle :))) Sylwia sprawdz teraz Ty swoja poczte :))) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: rozsylam fote! 10.11.03, 01:32 betty-bt napisała: >> moze ja ci po kaszebsku zaspiewam?? :) > > > masz stowe tylko? to przybywaj do krakowa jutro, albo w poniedzialek! > przyjadę w następne jutro razowe teraz jutrzejszy raz jest za mało razowy bo to wszystko dlatego, że wałęsam się po forum zamiast usiąść na pupie w jednym miejscu potem będzie, żeby kózka nie skakała toby Krakowa nie przespała ;) Odpowiedz Link
betty-bt kolejna fotke wyslalam 08.11.03, 20:16 przykro mi, ale nic innego nie dao sie z tym zrobic. czy przerabiac nastepne zdjecia? Odpowiedz Link
drzazga1 Re: kolejna fotke wyslalam - a do mnie żadnej??? 09.11.03, 19:58 Beciaczku, dawaj i mnie, szczególnie tę z różkami :-))) I nie przejmuj się przerabianiem, czerwone oczka miewam ostatnio w naturze, więc róznica żadna. Ps. Przy okazji poproszę o GG Padalcowej (za jej zgodą), bo mi ma wysłać cuś. Odpowiedz Link
silvanca Re: kolejna fotke wyslalam - a do mnie żadnej??? 09.11.03, 20:03 Beciak pije piwsko w miescie kraka, ale zdjecia sa na moim kompie :D napisz na TDP jakis inny adres niz na gazete bom swiadkiem ze na konto gazeciane mail do Ciebie poszedl jeszcze w piatek w nocy drzazga1 napisała: > Beciaczku, dawaj i mnie, szczególnie tę z różkami :-))) Odpowiedz Link
drzazga1 Dostałam - sztuk dwie 10.11.03, 12:48 Zbiorowa niestety prawie nieczytelna:-(, jedna czarna masa (bez podtekstów;-)) Ale za to moja wredna gęba wypadła swietnie!!! Beciaczku, jesteś genialna <cmok> Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Dostałam - na GW też doszły 10.11.03, 13:53 Ale jedyna czytelna to ta moja z miną drapieżnej jaszczurki (szkoda, że nie mam rozdwojonego języka;-)). Reszta - ciemność zaległa :-((( Dlaczego??? Odpowiedz Link